Автор: ASTRO
Дата: 18-09-09 20:42
Мислех си дали да пускам тази тема или не. В крайна сметка реших да я пусна.
Както последните 5-6 години присъствах на фотоваканция и тази. За разлика от останалите сегашното журиране беше изпълнено с невиждан скандал , спорове , стигнало се до псувни между някои от журиращите.Това си е техен проблем, Да ама не , докато не го отнесох аз заради техните скандали.
Снимката ми е била в селекцията за награда имало спорове 5 пъти я слагали и изваждали , както и на други автори - Това ми стана ясно след конкурса.
Но не мога да си обясня следния факт и тук ще помоля за мнение и тълкуване. А то е следното:
Разглеждайки финалната изложба заедно с други фотографи ,по едно време дойде Член на журито - Соня Станкова.Обсъждаха различни снимки ,изказваха мнения.Стигна се и до моята фотография -не знам от къде но тя разбрала че аз съм автора.
Попита ме.
– Ти кога я направи тази снимка?
– Вчера - отговорих.
– Да ти ЕБА и Птичката , след което се захили.
Останах като гръмнат , премълчах и разбрах че сме много ама много далече от изкуството и фотографията с такива изказвания.
Искам да кажа ,че аз лично конфликти съм нямал с никого.Претенции за оценка също нямам, но имам претенции за отношението към авторите на въпросната г-жа Соня Станкова.
Ще пусна и въпросната снимка по-долу.
|
|