Автор: ivodam
Дата: 05-07-09 11:57
jivkojj: Вероятно за петмилионен път обяснявам: 5Д2 е точно апарат, какъвто трябва да си бъде, и нищо не е направено поради бързане, това са глупости, и всичко друго, което много би ви се искало, щеше да го направи по-скъп. Аз не мога да разбера, има ли човек в тоя форум, или изобщо на Земята, който да има и най-малкото съмнение, че един евентуален Д700х ще е чувствително по-скъп от 5Д2?
Относно издишането и сравняването с Д700 - първо, не мисля, че фирма Никон разглежда Д700 като пряк конкурент на 5Д2 - това просто не е така, не е било замисляно така и няма как да е било иначе. Никон изкараха цяла серия тела, в един не знам от кой умник измислен опит за фрагментирана конкуренция спрямо 1Д серията на Канон - то не беше Д300, Д3, Д700, Д3х, всичко с целта всеки да отхапе, ако и доколкото може някаква част от дела на Канон 1Д серията. Не знам колко отхапаха, но резултатът е меко казано изродско отношение към собствените платежоспособни клиенти и маркетингов тюрлюгювеч.
Та да не ги приказваме такива, колко и с какво 5Д2 издишало спямо Д700, щото първо нещата не са сравними, второ, много бързо със собствени примери ще ви опровергая, както добре ви е известно. Освен дето има повече кадри в секунда, с нищо друго Д700 на практика не е по-добро от 5Д2.
Публикацията е редактирана (05-07-09 12:03)
|
|