Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Фотография
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Форумните гении
Автор: BirdOfPray   
Дата:   27-04-09 14:55

НЕ ви ли кефят ГЕНИИТЕ у форума дето ТРИЯТ всеки неположителен коментар... а понякога и блокират. СМЕШНИ и жалки са! [smilie18]

ДА посочвам ли примери!?!?
 Re: Форумните гении
Автор: vgramatikov   
Дата:   27-04-09 14:58

Това винаги има две гледни точки :)
Има и гении които пишат малоумни коментари.
А други гении пускат малоумни теми :)
Но това е друг въпрос :)
Да не си помисли ,че става дума за твоята темаа...НЕеее....
Тази тема НЕ Е глупава [smilie18]
Автор: mastiff   
Дата:   27-04-09 15:17

Ми кво и е глупавото на темата, ако смея да попитам?

Те са комунисти, оставят само коментарите, които ги възхваляват :)
Автор: promis   
Дата:   27-04-09 15:18

Комунистите са виновни за всичко.
Автор: vgramatikov   
Дата:   27-04-09 15:22

не смей [smilie18]
Дата:   27-04-09 15:28

АКО коментара е обиден или нещо от сорта - е разбираемо да се трие - ИДЕ реч за хора които КОГАТО кажеш нещо за кадъра примерно разлино от "прекрасен", "чудесън", "Браво".. а посочиш недостатък.... и трият! [smilie23]
 Re:
Автор: danbi   
Дата:   27-04-09 15:32

будали!

или тарикати?
Автор: c41   
Дата:   27-04-09 15:36

Дай да видим гениалните творби
 Re:
Автор: Orlin   
Дата:   27-04-09 15:37

Хе, хе...
Много рядко чета отново коментарите за снимка, където съм дал отрицателно мнение. Нека да трият.

Досега само веднъж са ми изтрили коментар и да забележа. Ама като помисля и аз щях да го изтрия, прекалено саркастичен беше.
Автор: georgi.a   
Дата:   27-04-09 15:51

BirdOfPray,

Преди да си опищял всички теми във форума за това, че ти изтрих коментара под снимката ми, държа да ти се извиня. Направих го по погрешка. Всъщност исках да го маркирам като полезен, но кликнах грешната иконка.

[beer]

Автор: AndreyIst   
Дата:   27-04-09 15:55

И аз така, Гоше, и аз така направих, по погрешка. Възхищавам се накоментарите, които ме критикуват ...

[smilie6]
Автор: artery   
Дата:   27-04-09 15:57

о не, пак форумни драми [smilie18]
Дата:   27-04-09 16:01

c41 написа:

> Дай да видим гениалните творби

ОФ.. те да бяха една или две.. ето няколко от последните дни за които се сещам:

ЗА тази - мисля няма нужда да се казва нищо - кадъра сам говори [smilie10]

http://212.36.3.59/site_pics/190/d_1240298542_Zori16.jpg

Тук просто споменах, че фокуса е на ръцете, а не на лицето, примерно [smilie10]

http://212.36.3.59/site_pics/102/f_1236722810_o_1236434255_IMG_2625.JPG

А тук примерно казах: ДИАГОНАЛА така поставен е кофти решение.

http://212.36.3.59/site_pics/101/e_1240831351_sensual-outdoor-fashion1.JPG

Едит: КОЕТО се ОКАЗА, че било ПОЛЕЗЕН коментар - изтрит по погрешка!
Наздраве Жоро [beer] [beer] [beer]

Публикацията е редактирана (27-04-09 16:08)
Дата:   27-04-09 16:04

Човече, извиних ти се и казах, че не е умишлено. Какво повече искаш [smilie10]
Дата:   27-04-09 16:06

c41 написа:

> Дай да видим гениалните творби

хехе - някой като АндрейчоВелики сами се обадили вече [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

georgi.anchev написа:

> BirdOfPray,
>
> Преди да си опищял всички теми във форума за това, че ти изтрих коментара под снимката ми, държа да ти се извиня. Направих по погрешка. Всъщност исках да го маркирам като полезен, но кликнах грешната иконка.
>
> [beer]
>

АМИ приемам това, което каза Георги - темата не беше само за теб... а по принцип! Поне ти си точен с това, че го каза и приемам извинението! [smilie24]

Но ТЕМАТА пак си е актуална! [ezik]

Ама аз пък от къде да знам защо си ме блокирал и че е било по погрешка :) [smilie24]

А това ме подсеща, че тези иконки наистина много кофти са направени така една до друга - и аз съм си го мислил. ДАно да измиослят някако по удобно решение...
А в другата тема - за НОВИЯ дизайн.. това го мисля отдавна да го пиша - просто сега ти ме подсети!
Автор: AndreyIst   
Дата:   27-04-09 16:07

Иска да се кастрираш и то публично. Само така ще спи спокойно. То видно е - така и така работа няма.

Пильо, благодаря пак за рекламата. Ще взема да те назназа за ПР по някой мой проект - ти през ден ме популяризираш. Моля те, не спирай да го правиш, моля те ...

[smilie25]
Дата:   27-04-09 16:10

BirdOfPray,

Не си блокиран!

Нямам никой в списъка с блокирани!

http://img55.imageshack.us/img55/2717/noneblocked.jpg

Автор: loveforever   
Дата:   27-04-09 16:15

Не всеки иска снимките му да бъдат критикувани публично. Бъдете толерантни към другите, както искате и те да са толерантни към вас!
Дата:   27-04-09 16:19

ЛЕК ден на всички. Аз изчезвам... и няма да пиша повече тук!

А темата не беше ПУСНАТА конкретно за някой автор - (макар и един такъв да се вре тук постоянно)

Просто въпроса ми беше за този Манталиитет НА НЕПОГРЕШИМИЯ творец искаш да го ХВАЛЯТ - НЕЗАВИСИМО какво пуска !

Защото за разлика от нескопосаните неща на Андрейчо.. дето е очевидно, че ГРАМ хабер си няма човечеца от снимане на голо женско тяло човека - но се пъне...

НО има и друг тип автори - които по принцип правят много, много хубави неща... обаче ако в някой случай се окаже, че нещо се са догледали - и някой вземе, та им го каже под снимките им - реагират по същия смехотворен начин - Блокират и/или трият коментара!

ТА това ми беше чуденката!

П.П. ИЗВИНЯВАМ се на тези Автори, КОИТО НЕ СЪМ ИМАЛ предвид - но те са се открили незнайно защо в тази тема и са се почувствали засегнати!

Автор: Георги   
Дата:   27-04-09 16:22

муахахахахахахаха
Дата:   27-04-09 16:28

BirdOfPray,

Много навътре приемаш нещата. Самото наличие на тази тема показва, че самият ти не търпиш критика върху твоята критика. За твоите снимки също може да се кажат много критики, но дали това ще ги направи по-добри? Преди да си казал "ще се поуча", ще ти кажа че човек не се учи от коментари във форум или забележки. Никой поет не е станал по-добър заради литературната критика върху произведенията му.

Нито ще спечелиш нещо като се изкажеш критично, нито някой друг ще спечели. Не знаеш в какви условия е правена дадена снимка, не знаеш какво е било постижимо в тези условия и не знаеш дали ти би се справил по-добре на мястото на снимащия.

Отново се извинявам за допуснатата грешка с коментара ти. И не нападай така хората с негативизъм. Никой не е против теб [beer]
Автор: danny_falin   
Дата:   27-04-09 16:44

само не разбрах какво общо има гения с това да махнеш някой кретенски коментар под своя снимка ?
Дата:   27-04-09 16:51

georgi.anchev написа:

> BirdOfPray,
>
> Не си блокиран!
>
> Нямам никой в списъка с блокирани!
>
>
> http://img55.imageshack.us/img55/2717/noneblocked.jpg

>

ЯВНО е бъг на форума тогава - аз няколко пъти ти пиша ЛС да ти кажа, че нямам нищо лично против теб обаче ми излиза това:

http://photo-zona.net/images/user5921/album13062/large/1240839179_mjzy5766_georgi.anchevBUG2.jpg[/im...

@ loveforever -
Не всеки иска снимките му да бъдат критикувани публично. Бъдете толерантни към другите, както искате и те да са толерантни към вас!

@ georgi.anchev - Нито ще спечелиш нещо като се изкажеш критично, нито някой друг ще спечели. Не знаеш в какви условия е правена дадена снимка, не знаеш какво е било постижимо в тези условия и не знаеш дали ти би се справил по-добре на мястото на снимащия.

ОТ ТОВА, което казвате и двамата следва, че НЯМА СМИСЪЛ от коментари под снимките - ами тогава да не пишем.

ИЛИ може би по-добре при качването на снимки да има кутийки за маркиране със следните примерни опции:

1. Искам само положителни коментари.
2. Искам само смислени коментари.
3. ИСКАМ коментари под снимките МИ само от по-добри от мен фотографи.
4. Искам коментари само от хора, които са били с мен като снимам и/или се интересуват как е направена снимката - а не и от това какво се е получило.
5. ИСКАМ коментари под снимките от всички.

И ако не сложиш ъгълче никъде - да нямаш никакви коментари под снимката.

Между другото - може би последната (5) опция е излишна защото малко хора ще я цъкат - най ще са вървежни 1 и 3

П.П. @ Георги - ко се веселиш - я сподели! [smilie18]

Автор: Тед   
Дата:   27-04-09 17:01

Автор: BirdOfPray

Не разбра ли че отдавна няма смисъл от теми и коментари в този форум.

Какво си се разхвърчал с метлата [smilie11]
Дата:   27-04-09 17:09

BirdOfPray,

Не случайно предложих в новия дизайн да има опция да се гласува за снимката без да се пишат коментари или да има филтър-речник на обидни думи и разни плюсчета и удивителни.

Наистина коментарите такива каквито са на настоящия етап са 99% спам.
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна

Тази тема е затворена 
Нови предложения
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг:
рейтинг: