Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Фото базар - Видео техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам DVD рекордер ( с проблем)
Автор: record   
Дата:   13-08-11 22:05

Продавам dvd рекордер MUSTEK . Записал съм на него около 40 диска и нещо му стана.Спря да си вижда записаните дискове.Беше на ремонт, но понеже след това не го ползвах доста време му изтече гаранцията.След това записах един диск и видях,че не записва звука.Мисля ,че бърка нещо системите.Работи само с +R дискове и то не със всички.Само тези който си хареса той.Ако на някои му се занимава , да се обади. Искам му 70 лв.
Ето и малко снимки
http://file.bg/c114411lrMcL

http://file.bg/c114411lrMcL

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам DVD рекордер ( с проблем)
Автор: veb   
Дата:   14-08-11 10:41

И аз го имах същото и преди две години го продадох за 80 лв иначе никакви проблеми и най хубавото му е че кодира дисковете против презапис. Недостатък е че смо + и то 4 скоростни които вече не се срещат. или RW. Другия недостатък му е че на 3 часа пада качеството а само до два е добро. Тунера му също е орязан няма S каналите и няма 1394 вход. Пробвай има формуер за ъбгрейд
[smilie24]

Дата:   14-08-11 11:50

Не съм го ъпгрейдвал,защото не ми е било нужно.Навремето го взех,че исках да си прехвърля касетите върху дискове и след това загубих интерес към него.Мисля си, че може би като го дадох на ремонт може само да са го ъпгрейдвали и да са ми го върнали.Грешката беше моя ,че след това не проверих дали работи хубаво.А за дисковете работих с 8 скоростни EPRO и не съм имал никакъв проблем с тях.Не съм го пробвал с RW. А моя има и 1394 вход на предния панел ,както се вижда ит снимките.Използвах го за запис от камерата ми и се очидих,че прави записа по-качествен от този кепчван на компютъра.За писите ги правих до 1 час и са перфектни.
http://file.bg/c114411lrMcL - това са снимките

Публикацията е редактирана (14-08-11 11:50)

Автор: scorost   
Дата:   14-08-11 14:08

veb, не знам защо си мислиш, че като се кодират дисковете и не могат да се презаписват! :-) А и ако търсиш качество за какви 3 часа говориш? За какво ти е? За web? Замисли се, защо някои от лицензираните програми за DVD разрешават файлове до 90 мин... Това че дисковете търпят видео до 120 мин. е едно, а да търсиш качество е друго![beer]

Дата:   15-08-11 12:44

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   16-08-11 19:55

65 лв.

Автор: GMir   
Дата:   18-08-11 23:42

scorost защита на диска си е екстра и много малък е процента на можещите хакери. Например този модел се разкодира с итер двд копи от версия 5 нагоре.
Последните модели двд рекордери имат до 3 часа на 720-576 а програмите за запис наистина над 1.5-2 часа пада качеството, но при рекордердера някак е по-различно/в моя случай е филипс купуван преди 2 год/

Дата:   19-08-11 23:27

[cool]

Автор: gmir   
Дата:   20-08-11 00:24

[smilie23]

Дата:   24-08-11 16:13

60 последно

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР