Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Базар - Компютри и Лаптопи
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Стар радиокасетофон в идеално / добро състояние от 80-те години
Автор: HP735   
Дата:   16-11-10 19:09

Здравейте ! Чудех се къде да я постна тази тема ,като не е нито за GSM нито за PC секцията на базара ,но накрая я "кльопнах" тук ,вярвайки ,че няма да се разсърдите ,а и доверието ми в този сайт /форум /базар е достатъчно за да я постна и да се надявам ,че освен на фото- може да помагате и на фенове на аудиотехниката .
Ако на някой му се намира излишен ( от КОРЕКОМ ) или домъкнат от командировка на Запад през "забранените" години радиокасетофон от 80-те и началото на 90-те години ,работещ и с добра визия от старите марки SONY ( CFS- ,CFD- и FH- серии ) ,HITACHI ( TKR- серия ) ,Panasonic ( RX- серия ) ,SHARP ( GF-серия ) ,TOSHIBA ( RT- серия ) ,SANYO ,JVC ,тоест тъй наречените "дръжкофони" или Boombox-ове и е склонен да се раздели с него ще се радвам да прочете тази обява ......
Държа на коректно поднесена информация и задължително автентичен снимков материал за което съм склонен да заплатя и съответната цена - до 200 лева според модела и състоянието му . Висока цена съм склонен да дам преоритетно за апарати от високите серии на марките ( обикновено наличието на цифра 7 ,8 и 9 в модела е водещ показател ,но не винаги )
За контакти моля използвайте лични или е-майл livanov@abv.bg .
Неработеща техника от "електронно" естество ще се оценяват по различен начин спрямо такива с "механичен" проблем главно поради спецификата и трудното намиране на някои лимитирани и специфични за дадената марка интегрални схеми .

[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Стар радиокасетофон в идеално / добро състояние от 80-те години
Автор: jorjo   
Дата:   17-11-10 00:18

Ако знаех,че ще се търсиш SHARP GF 777 в идеално състояние, продадох го за 120 лв.Ако ми излезне нещо ще ти се обадя.Успех все пак .[beer]

Публикацията е редактирана (17-11-10 00:19)

Дата:   19-11-10 20:41

[smile] SHARP GF777 ( трите седмици ) е една от легендите на марката и който не го е пипнал и слушал не ще търси никога такава техника ,а и с насмешка ще чете писанията ми особено в този сайт .......
Прекланям се пред старата ,култова стерео техника и едно от потребителските ми имена е "soundMAN" .... мра за стари благинки в перфектно състояние и само нова C-класа на Mercdes-Benz е в състояние да ме разколебае и разграничи от хобитата ми ..... ,а и е време да сменя моето тъмносиньо AMG ( W202 ,2.2 ,tuning) ,което с мерак закупих от Австрия и което толкова прогресивно ръждясва от химикалите им по пътищата ,че вече ме е срам да влязна в него за зима 2011 [ezik]
Хайде от мене обичайното [beer] с размисли за хобито ми и покупка на автомобил от Австрия [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Публикацията е редактирана (20-11-10 15:04)

Автор: dideron   
Дата:   02-01-11 18:32

Любо а искаш ли подарък едно руско чудо
радиокасетофон Нерль,но капачката на касетите падна,има я в насипен вид.Баща ми го е носил чак от Коми навремето.А сега не ми се изхвърля ,че все пак е спомен.Преди десетина години работеше добре,сега нещо не мога да го подкарам.Проблема е че е тежичък сигурно към 7-8 кила
Ако те интересува свиркай на лични.

Автор: ssson   
Дата:   24-01-11 17:21

http://www.jackbergsales.com/electronics/jvc-rc545.htm
Какво ще кажеш за това.Имам го в идеално козметично състояние,функционално прави проблем единствено превключватела за радио,понякога не тръгват двата канала а само единия,малко е ползван предполагам със контактен спрей ще се отсрани проблема.Ако имаш интерес и аз бих се възползвал,може би се досещаш за какво говорихме[smilie25]
Пиши на лични.

Автор: баби-играят-с-теб   
Дата:   25-01-11 01:09

колко голямо чудо искате?
Има много видове, като големина и качество.
Като се започне от малките диктофони с малките касети от края на 70-те години и се стигне до големите щайги, от по 5 - 7 килограма. Чудеса, който струваха по-1000 лева по-унова време. [smile]

Автор: nickey71   
Дата:   25-01-11 11:28

От тук съм пазарувал култова техника от онова време. Мекият и топъл саунд на един култов ресивър от средата на 80-те няма нищо общо с дрънчащите пластмасарии дето се предлагат сега на пазара за една камара пари.
А който разбира тука се спира [smile]

Автор: headcharge   
Дата:   25-01-11 17:06

Това за AMG-тата беше важно. Евала [smilie23]

Дата:   26-01-11 16:09

Здравейте ! Закупен преди нова година Pansonic RX-DT680 ,който макар и не много стар изпълнява предназначението си ...
Интерес имам и към HITACHI TRK- ,но само голям модел от серията с допълнителни басови говорители .....

"ssson" ,благодаря за предложението ,но се възползвах от обявата си вече - моделчето е добро и наистина с качествен контактен спрей мисля ,че ще се отстрани проблема .

"баби-играят-с-теб" [beer] ,колкото по-голям ( модел ) ,толкова по-добре .

"nickey71" , Цецо ( bodan ) наистина предлага доста интересни неща на приемливи ( според състоянието ) цени ,но най-ценното е това ,което е започнал да систематизира и което ти си дал - автентични снимки на моделите с вътрешния им състав - повярвай ,това понякога е много ценно и само един бе преди него в показването/снимането на техниката под капака - Орлин Диков ( http://lark-bg.com/ ) ,но сега го прави само за много високи или редки модели .

"headcharge" ,не знам дали е важно моето ,но поне не е етично /на място твоето писане ...поне без да предложиш или поне попиташ нещо ,но както и да е ... Mercedes си остава Mercedes ,каквото и да пишем [cool]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР