Автор: danov_b
Дата: 21-04-12 13:05
Продавам :
Packard Bell EASYNOTE BU45 F0545-P-110 Процесор: INTEL CORE 2 DUO T5300 1.73 GHz Памет: DDR2 2048MB Твърд диск: 160GB Оптично устройство: DVD-D+R9 - вградено Екран: 12 \" Diamond View Видеокарта: Intel 945GM up to 256 MB Мрежова карта: 10/100 LAN Ethernet, 802.11 a/b/g Други: 3 x USB 2.0, Bluetooth, Wifi: Intel a/b/g, web camera, Finger print reader.
На около 3 години и половина.Закупен нов от магазина.Аз съм му първи и единствен собственик засега :)
Гаранция:Няма
Състояние:
Външен вид 6 от 10 има си нормалните следи от употреба за съответния период.
Хардуер:Има проблем с УЕБ камерата,доста своенравна е и работи когато си поиска ...тоест казвам ,че не работи.Не работят и вградените тонколонки.С външни тонколони,слушалки и външна звукова карта работи перфектно.Всичко останало работи без проблеми.Дисплея е добър и няма някакви сериозни драскотини или друг тип наранявания.Преди няколко месеца го отварях за почистване и смяна на пастата.ДВД-то също работи без проблеми.
Батерия:Когато го купих държеше около 4 часа в зависимост от натоварването.Сега държи около час и половина до 2 часа максимум с постоянно включена флашка с 4G интернет от Макс телеком(флашката определено си дърпа ток :)Без флашка не съм тествал скоро батерията,но нека кажем,че издържа колкото с флашка(може би малко повече).
Софтуер:Лаптопа е закупен с инсталиран Windows XP home edition.Има залепен стикер,който вече изглежда доста небрежен,но си личи за какво става на въпрос :)))Диска със софтуера влиза върви с лаптопа.В момента съм инсталирал за тестване Windows 7.Работи прекрасно с него :)Който го купи може да си преинсталира Windows XP.
Зарядно устройство:Зарядно за 220 волта,което беше в комплекта.Кутия книжки и всичко друго което е било в комплекта(скоро не съм надничал в кашона).
Цена за всичко изброено по-горе 400 лева.Възможен лек пазарлък :)
Компютъра се намира и може да бъде тестван в София.За страната мога да пращам с Еконт с опцията да се види преди да се плати.Цената на куриерската услуга е за сметка на клиента.Ако не бъде харесан,обратната куриерска услуга поемам аз :)
Телефон за връзка: 0893 466 469 или на лични съобщения.
След 19 часа изключвам звука на телефона ,така че ако сте звънели тогава ,ще ви видя на другия ден или по късно текущата вечер :)
Публикацията е редактирана (21-04-12 13:09)
|
|