Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Базар - Компютри и Лаптопи
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 DELL PR01X - нови порт репликатори за DELL - ПРОДАДЕНИ
Автор: HP735   
Дата:   15-01-12 10:30

Здравейте ! Предлагам Ви един изключително необходим аксесоар за преносими компютри DELL от Latitude Dxxx серията - DELL Latitude D4xx ,DELL Latitude D5xx ,DELL Latitude 6xx и DELL Latitude D8xx - порт репликатора ( докинг станция ) модел DELL PR01X !
Устройствата ,които са ми свободни са два броя - лично аз имам два DELL-а ( Latitude D430 и Latitude D830 ) ,окомплектовани със същите ,като D830 почти през цялото време е стационарен на такава станция !
Порт репликаторите са нови и неизползвани !
Разполагат с достатъчен комплект от интерфейси ,които може да видите на приложените фотоси по-надолу в линка или прочитайки документацията им от сайта на производителя -

http://support.dell.com/support/edocs/acc/dapr/en/index.htm

Абсолютно изрядни технически и визуално !

Поставянето на преносимата машина е лесно ,както и разкачането и - наличен е бутон за механично лесно освобождаване ,както и бутони за включване с подсветка !
Наличен е LOCK ( заключващ ) механизъм с бутон ,позволяващ преместване без опасност на разкачане на комплекта !

За захранването и ( и на целият комплект ) се използва Вашето оригинално зарядно на DELL машината ,тоест не се нуждаете от нищо допълнително !

Станцията е изключително удобна за хора ,които както и аз работят предимно стационарно ,а не непрекъснато в движение ( затова ми е малкият D430 с батерия ,издържаща около 4:30-5:00 часа ) !
Има стилна визия и солидна изработка от качествена пластика !
Налични са гумени крачета против приплъзване !

Цената на брой е 35.00 лева !

Реални снимки вижте тук -

http://cmdj7.snimka.bg/business/dell-pr01x-docking-station-for-latitude-dxxx-series.647338.26113354

Гарантирам за коректно поднесена обява и автентични снимки !

Намират се в гр.Плевен ,но с ЕКОНТ не е проблем да достигнат и до Вас ,добре опаковани и с позволение за предварителен преглед и тест на пратката !

За контакти и въпроси ,моля Ви използвайте лични или е-майл livanov@abv.bg !

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР