Автор: radostinin
Дата: 25-12-11 16:01
Продавам Focusrite Saffire Pro 40 (firewire audio interface)
Картата е от високия клас на Focusrite. Води се 20 In/20 Out firewire интерфейс, с 8 мик. преампа. Безупречно качество от към изработка и саунд. Преамповете са много качествени и едни от най- добрите за този клас карти. Има софтуерен миксер с почти неограничени възможности на рутване. Ето ви повече информация и цената и в thomann.de:
http://www.thomann.de/de/focusrite_saffire_pro_40.htm
(линкът е към немската версия на сайта, защото това е цената, на която Динакорд могат да ви я доставят).
Картата е на няколко месеца и е още в гаранция. Поръчвана е от Thomann през Динакорд. Използвана е само в студийна и домашна среда. Има обичайните следи от поставяне на рак на ушите. С изключение на това, има безупречен външен вид. Продавам я, защото в момента разполагам с 16 канална конзола с вграден firewire и картата не ми е нужна вече. Продавам я със всичките й принадлежности и аксесоари, които съм получил с нея + остатъка от гаранцията, която е поета от Динакорд. Бях решил да я прибера в някой шкаф, защото определено съм предоволен от нея и не ми се разделяше, но се налага спешно да си сменя мобилната машина (на която се налага да работя доста често) и ми трябва финансов ресурс за тази цел :)
Външен вид: 10/10
Местонахождение: София
Цена: 700 лв. (без коментар)
Контакти: Владо
0878 77 40 94
valdemar@abv.bg
(Моля, за контакт използвайте само e-mail или посочения телефон, защото обявата е на приятел) !!!
Публикацията е редактирана (25-12-11 16:02)
|
|