Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Базар - Компютри и Лаптопи
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам - външна саундкарта Focusrite Saffire Pro 40
Автор: radostinin   
Дата:   25-12-11 16:00

[smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам - външна саундкарта Focusrite Saffire Pro 40
Дата:   25-12-11 16:01

Продавам Focusrite Saffire Pro 40 (firewire audio interface)

Картата е от високия клас на Focusrite. Води се 20 In/20 Out firewire интерфейс, с 8 мик. преампа. Безупречно качество от към изработка и саунд. Преамповете са много качествени и едни от най- добрите за този клас карти. Има софтуерен миксер с почти неограничени възможности на рутване. Ето ви повече информация и цената и в thomann.de:

http://www.thomann.de/de/focusrite_saffire_pro_40.htm

(линкът е към немската версия на сайта, защото това е цената, на която Динакорд могат да ви я доставят).

Картата е на няколко месеца и е още в гаранция. Поръчвана е от Thomann през Динакорд. Използвана е само в студийна и домашна среда. Има обичайните следи от поставяне на рак на ушите. С изключение на това, има безупречен външен вид. Продавам я, защото в момента разполагам с 16 канална конзола с вграден firewire и картата не ми е нужна вече. Продавам я със всичките й принадлежности и аксесоари, които съм получил с нея + остатъка от гаранцията, която е поета от Динакорд. Бях решил да я прибера в някой шкаф, защото определено съм предоволен от нея и не ми се разделяше, но се налага спешно да си сменя мобилната машина (на която се налага да работя доста често) и ми трябва финансов ресурс за тази цел :)

Външен вид: 10/10
Местонахождение: София
Цена: 700 лв. (без коментар)

Контакти: Владо
0878 77 40 94
valdemar@abv.bg

(Моля, за контакт използвайте само e-mail или посочения телефон, защото обявата е на приятел) !!!

Публикацията е редактирана (25-12-11 16:02)

Re: Продавам - външна саундкарта Focusrite Saffire Pro 40
Дата:   25-12-11 16:03

http://www.thomann.de/de/focusrite_saffire_pro_40.htm

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР