Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Базар - Компютри и Лаптопи
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам видеокарта Asus GTS 250 1 GB - продадена
Автор: ivodam   
Дата:   15-11-11 01:14

Продавам една яка карта за геймърчета, пък и не само - Asus GTS 250 1 GB. Има гаранция до август месец 2012 г. Въртял съм безпроблемно с тази карта Асасин крийд 2 и Братството, СтарКрафт последното, разни МОН и какво ли не още.

Причина за продажбата е, че леко се ъпгрейднах.

Цена: 125 лева (направо без пари, като се замисля, че я взех за около 300) [smilie3].

Намира се в София, за контакти ЛС или 0888233004.

[smilie7]
 Re: Продавам видеокарта Asus GTS 250 1 GB
Автор: Ivodam   
Дата:   15-11-11 01:41

Снимка:

http://db.tt/p7DOAd3o
Автор: kiselina777   
Дата:   15-11-11 08:25

Колега скоро да си поглеждал какви са цените?!!
Подобна карта вече не е на някогашните 300лв за които си я бил купил.

http://www.erabg.com/products/details/part/Gainward-GTS-250-1GB-DDR3/ - 109лв с 12м гаранция

Това че твоита е асус не си мисли че я прави толкова скъпа и да и искаш за втора ръка карта без гаранция остатачна 130лв си е просто прекалено.
Дата:   15-11-11 09:18

kiselina777: Колежке, ясно черно на бяло съм написал по-горе, че картата ИМА гаранция до месец август догодина, чети малко по-внимателно преди да пишеш.

А това дали има значение марката Асус, или някаква световно неизвестна марка, правена в някой гараж в Малайзия, всеки си го решава индивидуално.

Ако имаш интерес към картата, направи ми реалистично контрапредложение на лични и ще видим можем ли нещо да се разберем.

[smilie7]
Автор: kiselina777   
Дата:   15-11-11 10:08

Така пъво не съм колежка а колега!! Второ Geinward била неизвесна марка?!! ти нещо маи изобщо не си в час или за теб Asus и gigabyte са върха на сладоледа(защото явно други маи незнаеш) фирмата си е доста доволна от към предлагани продукти и нещата са им доста прилични , но това ти няма да си го признаеш и да го знаеш защото как ще си продадеш картата ианче нали? Фирмата Geinward e на нивото на Palit и Galaxy а Asus не е чак толкова добра фирма ама да не изпадам в подробности и да не споменавам модели карти които им гармяха като за световно първенство не ми е това целта.Просто е нереалистично карта втора ръка и то поостаряла вече доста топла и лакома за ток да се продава за 130лв.

п.п Ралната цена на тази карта е 90-100лв макс и то само ако пълена окомплектовка.
Автор: EquilibriumCST   
Дата:   15-11-11 17:17

Ти къде мислиш се правят ASUS???

Ама не той си купил картата за 300лв и иска за 130лв да я даде.
Тука хората искат бизнес да правят и горница да им остане...
Дата:   17-11-11 13:20

Добре беее, 100 лв нема проблем, айде, комплектовката е пълна, насам народе.

[smilie7]
 Re: Продавам видеокарта Asus GTS 250 1 GB - 100 лв.
Автор: slyn4ogled   
Дата:   17-11-11 14:41

Драснах едно ЛС.
 Re: Продавам видеокарта Asus GTS 250 1 GB - продадена
Автор: Ivodam   
Дата:   22-11-11 07:24

Продадена [smilie7]
 първа  назад  1     всички  напред  последна

Авторът е затворил собствената си тема.