Автор: stanislav.sterev
Дата: 04-07-11 11:32
Този устройва ли те:
TV & Dual Sim Mobile H688
Актуални снимки: https://picasaweb.google.com/stanislav.sterev3/TVDualSimMobileH688#
Инфо за модела: Двукартов китайски телефон (и двете карти работят постоянно), 3 инча тъчскриин екран + писалка, с телевизор с ефирен тунер + телескопична антена, радио, видео и аудио плеър с много мощен многоканален звук (около 1 или 2 реални вата общо, даже и навън се чува доста добре), слот за карта памет - Микро СД (трансфлаш) - пробван е с до 2 ГБ памет, блутут, усб порт за зареждане и обмен на данни с компютър, почти изцяло метален корпус и 2 ЦМОС камери за снимки и видео (предна и задна) по 1.3 мега пиксела, с някаква тяхна си операционна система е, няма меню на БГ, тежи около 140 - 150 грама, не е кодиран.
На приятел е, работи идеално и е с доста голям и ярък дисплей, беше си го купил от щатите преди малко повече от 2 години за 170 долара на някаква промоция (тогава тук подобни имаше за около 900 лева :( ), но от около половин година, откакто си купи ЕйчТиСи не го ползва и ме помоли да го продам ако мога.
В комплекта:Телефон, оригинална батерия, зарядно + второ зарядно от запалката на кола (и двете са с изход към УСБ порт), УСБ кабел за данни и зареждане, 512 МБ Микро СД карта памет, кутия и стерео хендсфрии (което според мен не работи).
Цена: 70 лева
От Варна съм също, така, че можеш да го видиш и тестваш, преди да го купиш.
Телефонът ми е: 0889870620
Публикацията е редактирана (04-07-11 11:43)
|
|