Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Базар - GSM техника
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 купувам sony ericsson T610
Автор: venciwideo   
Дата:   06-02-11 14:02

здравейте търся си технически здрав sony ericsson T610 , за 10лв , куриера си го поемам аз, ааа не ми трябва зарядно имам си, само телефон.

Отговори на това съобщение
 Re: купувам sony ericsson T610
Дата:   08-02-11 20:11

[shtrak]

Дата:   10-02-11 15:55

някои да има такава антика и да му стои излишна и да е технически здрав?

Дата:   14-02-11 12:05

търси се още....

Дата:   16-02-11 21:32

извадете ми някой телефон от скриновете деее

Дата:   19-02-11 16:32

[beer]

Автор: thug10   
Дата:   20-02-11 11:43

имам такъв ама е за панел ;) и цената е 25лв

Дата:   21-02-11 15:51

браво бе хем строшен хем и 25лв .. нека да ти стои аз ще почакам друга оферта
писал съм технически здрав не строшен или на части[smilie18] не съм сервиз[thankyou]

Дата:   21-02-11 18:58

Той не е строшен просто му е захабен панела успех с търсенето ;)

Дата:   21-02-11 20:36

ааа щом е захабен и си работи добре го вземам не ми пречи външния му вид че има следи от употреба ама 25лв за един телефон от 2004 година са си много пари като сложа и куриер 6лв си е направо златен а и батерият ще му е набор, нищо нека ти стои са спомен, че за подарък малко ще ти се измсеят ако го дадеш[smilie18]
повече от 10лв за работещ телефон не давам ако някой иска може и замяна срещу Т65 имам такъв действащ, но на Т65 не знам как се прави бекъп на компютъра а на Т610 мога да му правя бекъп

Дата:   23-02-11 02:10

търси се нещо работещо за 10лв?

Дата:   25-02-11 17:34

айде бе няма ли някой останал работеш модел?
колеги от тук бяха благосклони ми дадоха няколко линка от обяви в нета и никой не се обажда що тъй?

Дата:   01-03-11 02:17

търси се...

Дата:   02-03-11 22:01

[smilie21]

Автор: lz2kc   
Дата:   03-03-11 01:02

Еми хубав телефон си е. Аз още го ползвам като трети телефон и за 10 не бих го дал, но това не е идеята на поста ми.
Имаше една серия с арабски символи по клавиатурата и цифрите бяха много малки, дано не попаднеш на такъв, освен ако не те бърка :)
Имах преди това Т68, който има синьо зъбче и чрез него си прехвърлих контаките, но за т65 не знам, дали няма да успееш и с него по този начин.
Успех в търсенето!

Дата:   03-03-11 20:03

страно мие като си е хубав що тогава се охарчвате по 400 500лв за други телефони? ако имам зор за телефон ще дам повечко пари за сега нямам[beer]

Дата:   04-03-11 12:34

според мене никой няма да ти даде такъв за 10лв лично мое мнение те сименсите без камера и цветен дисплей са по 15лв дето се вика само батерията му е 10лв :)

Дата:   04-03-11 17:36

Автор: thug10 ти като ми дадеш телефон 2003 година модел демек на 7 години с нова батерия ли ще ми го дадеш?[smilie18] че ми я прихвана 10лв или аз след теб ще трябва да дам още 10лв? не карам никой на сила да ми дава нищо аз предлагам толкова за прозззз телефон без никакви екстри /няма wifi няма GPS няма, сензорен дисплей,няма операционна система камерата му за нищо не става, няма MP4 няма радио приемник , не може да записва видео..дисплея му е ужасен на слънце не се вижда почети ,нищо липсва USB порт място за памет карти няма.. не помни много телефони номера/ ,а и 2003 година модел
не ми се ходи да обиколя по заложните къщи че мие студено ама като се стопли лятото ще поразгледам до тогава нямам зор[smilie18]
за тез дето се интересуват защо търся толкова обикновен модел ще ви кажа имам програма качена на компютъра си която прави бекъп на тоз модел и ако си загубя единия с който съм сега ,не губя нищо, не губя данните си а те са най-цените, защото ще си възстановя данните без проблем купил съм си и специален кабел за негоза това проявявам интерес към модела.

Публикацията е редактирана (10-03-11 01:16)

Автор: pafkataa   
Дата:   04-03-11 18:17

Аз за 20-тачка съм навит [smilie25]

Дата:   04-03-11 22:02

павка ако не получа друго предложение ще го взема твоя просто изчакай имам те в предвид,но както казах за сега не бързам

Дата:   10-03-11 01:16

търси се ощееее[beer]

Автор: lz2kc   
Дата:   11-03-11 01:23

Венци, след като казвам че телефона е хубав не съм казвал, че давам по 500 лева за нови и този да си го държа. Телефона събира 500 контакта и аз за това го държа. Разполага с Блутут, което го прави много ефективен, когато искаш да бекъпнеш информация. Към хубав модел си се насочил. Т630 - неговия наследник е с много неудобни клавиши, но си е въпрос на вкус. Аз бих те по съветвал да си вземеш за малко пари К800. Пак няма wifi няма GPS няма, сензорен дисплей, няма операционна система, но звука на телефона е в пъти по-добър. Да не говорим за камерата, която си е фотоапарат Сайбършот на Сони. Радиото може да не го ползваш, но пък си има слот за камера и при добро търсене може за 50-70 лева да се намери, освен ако не ти се дават толкова пари :)

Дата:   11-03-11 18:53

Автор: lz2kc не съм разбран явно правилно аз в момента имам Т610 имам кабел за компютъра и имам програма качена на компютъра за тоз телефон направил съм си бекап и искам при евентуална загуба на апарата да нямам загуба на данните си , за това търся същия модел ако се излезе нещо ако ли не има и и скъпи телефони но не ги ползвам а сега но пък си ги изплатил и ми стоят за сега не държа да съм с последна дума на техниката телефон
имат разлика К800 със Т610 в буксата отдолу а аз както вече споменах имам кабел за компютъра но не е съвместим с двата модела не ми трябва камера трябва ми само телефон дори без зарядното но технически здрав не да е за в коша[beer]

Автор: PieroBG   
Дата:   13-03-11 02:30

Имаш поща![shtrak]

Дата:   15-03-11 23:14

Автор: PieroBG
колегата е много не сериозен явно само ме подбъзиква, пак се търси телефонче?

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР