Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Topics - forum: General topics
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Фотография в България
Author: moussou   
Date:   11-26-06 21:45

Къде в София може да се учи фотография като висше?

Reply To This Message
 Re: Фотография в България
Author: elysiun_fields   
Date:   12-11-06 09:31

В Техническия има фотография към сбободния факултет - влиза се без изпит, има лекции събота и неделя + още 1-2 делнични дни вечер. Не знам колко може да се научи фотография при тези обстоятелства, но курсът продължава само една година, след което получаваш някакъв документ, който не удостоверява висше образование в този смисъл, в който всички го разбираме, а просто някакъв ранг "специалист". Не знам и какви са таксите за година, но мился, 4е се плаща. Освен това в Нов Български си има отделна специалност Фотография и аудиовизулани изкуства, но там всички знаем какви са цените.. Качеството на образование обаче не мога да коментирам, тъй като изобщо не съм запозната. Друг вариант е НАТФИЗ, изпитите са септември, някаква луда мелачка е на тях, кандидатства се адски трудно с около 5 - 6 изпита по актьорко майсторство и какво ли още не ...

Reply To This Message
Author: filangy   
Date:   12-13-06 11:40

Tarsia si kursove po forografia za prez liatoto i chuh 4e v NATFIZ ima no ne znam detaili. na web starnicata ne pishe nisto.. ako niakoi znae nesto molia da mi pishe.

Reply To This Message
Author: JesusFreak   
Date:   02-26-07 15:19

http://natfiz.bitex.com/forum/viewtopic.php?t=541

http://natfiz.bitex.com/forum/viewforum.php?f=12&sid=ddb7c51a508a9c4319aa1a2b03884249
Ето линкове да четеш от самия саит на НАТФИЗ. Информацията която имам за курсове в НАТФИЗ е че има едногодишен. 450 лв мисля, че за двата семестъра е. Направен е да се получат основни познания относно проявяване, фотоапарати, някаква история имаше... Търсих точно да усна линк от саита (понеже пишеше за това) ама не намерих. Като намеря ще пусна

Reply To This Message
Author: aleko   
Date:   03-01-07 15:13

имаш 2 варианта: НАТФИЗ и НБУ. Първият е държавен университет, групите са до 7 души. НБУ е частен университет(таксите са соленички), групите са по 20/25. като база не мога да ги сравнявам, тъй като не съм запознат с тази на НАТФИЗ. чувал съм че имат просторно студио и разнообразна снимачна техника. за НБУ мога да ти кажа че имат не много голямо студио,но от една година разполагат с добра осветителна техника :) а да, щях да забравя - в НБУ се влиза много по лесно, за НАТФИЗ ще трябва да се потрудиш доста....но всичко е въпрос на желание!

Reply To This Message
Author: herflick   
Date:   04-30-07 18:53

тия в НАТФИЗ са идиоти!!!! за да искараш тия изпити, ти трябва да си завършул висше фотография... ебаси тапаците! ина4е има и един колеж по визуални изкуства - http://www.artcollege-bg.com/ , обаче там е яка скъпотия - повече от НБУ... далаверата при него е, че учиш 2 години и може да завършиш 2 специалности, след което може да се прехвърлиш в НБУ 3та година :) искам и аз някви курсове, ама мноу скъпо бе ш'го *ба...

Reply To This Message
Author: filangy   
Date:   05-02-07 12:01

Tozi art college mi izglezda malko samnitelen. nikoga ne sam 4uvala za nego a sam tarsila. ..i.. kolkoto i glupavo da zvu4i.. za art college web stranicata e palna skrab :(
tarsih niakakvi kursove za prez liatoto no ne mislia 4e predlagat. niakoi ako znae molia da pishe :))

Reply To This Message
Author: dampkring   
Date:   06-11-07 00:29

Този арт колеж наистина изглежда съмнително.
Искам да ви питам, някой знае ли горе-долу, колко човека кандидатстват в НБУ и колко приемат?

Reply To This Message
Author: kmetax   
Date:   11-09-08 18:22

Проблема спред мен е не само в безумните изисквания,които няма да коментирам но и :
1.Каква ‘тежест’ гарантира дипломирането в този ‘ВУЗ’ в международно отношение?
2.Всички знаем че там хората кандидатстват минимум 3г. преди да влязат,докато ‘митничарските’ племенници се прередят на опашката-до колко това е още в сила?
А за НБУ всички знаем - и да не искаш ще влезнеш и на 5-то класиране;от готови пари за 1 хартийка с подпис и печат никой няма да откаже [smilie2]

Post Edited (11-09-08 18:23)

Reply To This Message
Author: muter   
Date:   12-21-08 16:23

Author: elysiun_fields
Date: 12-11-06 09:31

Друг вариант е НАТФИЗ, изпитите са септември, някаква луда мелачка е на тях, кандидатства се адски трудно с около 5 - 6 изпита по актьорко майсторство и какво ли още не ..."

Какви изпити по актьорко майсторство за специалност фотография? :)))

Reply To This Message
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »