Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Малко да разведря мрачния ден...
Автор: d256h   
Дата:   17-09-08 15:17

Линка и преди е пускан, коментирали сме, но аз пак ще напомня за 'Пепел и сняг', защото е нещо превъзходно и по-добре него да коментираме вместо ... мдааа!
http://www.ashesandsnow.org/en/flash-popup.php

Отговори на това съобщение
 Re: Малко да разведря мрачния ден...
Автор: zahar4e   
Дата:   17-09-08 15:35

Да страхотни са, найстина:))))))
Оформлението на сайта е уникално![smile]

Дата:   17-09-08 15:39

Ако тази изложба или как да я нареча, дойде в България това, ще бъде не само събитието на годината, но и на десетилетието! Потърсете в сайта и вижте филмчето за това, как е построена сградата на изложбата и как е оформен интериора! Много, много вдигнаха летвата ТИЯ..

Автор: zahar4e   
Дата:   17-09-08 15:40

Кога ще е изложбата?
Или вече мина?

Дата:   17-09-08 15:48

Изложбата не е била и няма май да бъде в България. От менюто 'Film Gallery' в сайта може да се видят две филмчета, как е построена изложбата в два града от 40-футови контейнери...

Автор: Chitsujo   
Дата:   17-09-08 16:28

d256h, благодаря за прекрасния сайт! Не знам дали разведри лошото време, но определено ме накара да се пренеса на съвсем друго място, в съвсем друго време. Този труд е уникален, комплексен, страхотен! Идеята е върховна и изпълнението също [smile]

Дата:   18-09-08 16:05

Chitsujo, аз по-впечатляващ проект не съм виждал. Като разгледам нещо такова и заяжданията във форума ми се струват много...мм...никакви..
Както е описано от авторите, при изпълнението на проекта е снимано, както с фотокамери така и с видеокамери. Това го казвам за хората дето ръсят мозък, че с видеокамери не можело да се постигне туй дето се правило само с фотокамери..както и да е. Видно е, че който си може, си го може! Дано се появят още подобни проекти, изложби и сайтове..
[smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.