Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Сън
Автор: Stoychev   
Дата:   06-09-08 09:52

На тези хора какво им става?! Като чувам приятелите ми и познатите ми кога стават, се замислям дали скоро няма да преместят началото на работния ден към 14-15, а последната смяна да свършва в 7-8 часа. Някакви екзотични часове на лягане - 5-6-7 и още по-неестествени часове на ставане - от 13 до 17 часа. [smilie10] [smilie10] [smilie10]

Отговори на това съобщение
 Re: Сън
Автор: Coincidentia   
Дата:   06-09-08 09:56

Че то аз още не съм си легнал, какво "естествено" има в това да ставаме по време, по което си е съвсем човешки тепърва да се ляга [smilie7] [smilie21]

Автор: tonevjr   
Дата:   06-09-08 11:35

Ми то и аз последно време си лягам към 4 и ставам в 7 примерно[smilie10] [smilie5] Да не говорим,че не си бях спал в нас 5 вечери[smilie8] Абееее луда работа...ама писва...[beer]

Автор: sentinel   
Дата:   06-09-08 12:28

какво ви тормози[smilie5]

Автор: djogata   
Дата:   06-09-08 12:31

Аз като чета описанието на Тонев, май го е тормозила някоя девойка, за да не спи по цяла нощ, при това на чуждо място [smilie18] [smilie18] [beer] [beer]

Автор: Pehata   
Дата:   06-09-08 13:00

Казват, че късният хронотип (совите) били 3/4 от хората, а ранният (чучулигите) били само 1/4. И въпреки това ритъмът на цялото общество е подчинен на малцинството чучулиги. Мноу тъпо.

Автор: dtv   
Дата:   06-09-08 13:05

мноу тъпо верно [smilie5]
по принцип съм си нощна птица, но и аз съм от тези, на които нещо им става в момента. безсъници от седмици.без преместване на работните часове, те са си в нормалното време. мъка [smile]

Автор: loveforever   
Дата:   06-09-08 13:12

Лягам си по различно време - кога ка дойде, а ставам обикновено 10 часа след като съм си легнала. [smilie5]

Автор: doriyan   
Дата:   06-09-08 13:12

Според мен лятото трябва да се работи през ноща и да се спи през деня, а зимата да се обръща в стандартния ритъм (не за друго, ама по тъмно си е яко студ) [smilie18]

Дата:   06-09-08 13:23

loveforever [smilie24]
Здравият сън си е чудно чуденце... и без това животът е мъка, та колкото мога да го проспя [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Ама явно е вярно това, че повечето хора яко клоним към късно лягане/ставане и не случайно ранното ставане за училище/университет/работа си е било винаги символ на ужас... баща ми от малък ме учеше, че интелигентните хора никога не си били лягали в деня, в който стават [smilie18]

Примерно моето идеално лягане май е около 3 и ставане към 12... сега остава да си намеря и работка, която да ми е угодничка и в тази посока... наистина са ни прецакали раннобудните като са формирали така режима [smilie22]

Автор: dtv   
Дата:   06-09-08 13:27

Автор: Coincidentia
Дата: 06-09-08 13:23

...интелигентните хора никога не си били лягали в деня, в който стават..

[smilie24] [smilie18] [smilie18]

Дата:   06-09-08 13:29

[smilie5] [thankyou] [beer]

Автор: Lalinda   
Дата:   06-09-08 13:59

Преди двайсетина години се наложи да променя ритъма си... В Санкт Петербург (където през лятото денят, а през зимата нощта са твърде дълги) отивахме на работа към 12 по обед, обядвахме към 3 следобед, работехме докъм 8 вечерта, а в 10 отивахме на кино, прибирахме се с последното метро към 1, а в 3 през нощта все още някой шляпаше тенис на маса на етежа, точно пред вратата на асансьора, или свиреше на пиано в салона на етажа (зад масата)...

Децата играеха по детските площадки в 2 през нощта, виждала съм и селяни на полето в 11 вечерта, но и сме били на плаж на Финския залив до полунощ, тръгвайки натам след работа, тоест след 8.

Виж, в Париж трябваше да ставам в 7.10 (сутринта), защото минибусът, който ни караше до института, на около 20 километра от Париж в посока Версай, тръгваше в 8.30 от една от станциите на метроте не много наблизо, и изпуснех ли го, пристигах на работа едва в 11, с градския...

Тук си спя поне по 8 часа, тоест от 0.30 до 8.30...

Преди 0.00 ч. съм си лягала само в ПАЛАТКА в планината. Но там пък се будиш около 5 сутринта от кондензацията на влага, понякога и от скреж...
[smilie24]

Но винаги, когато стана рано сутрин, се сещам за онзи възглас: ИМА ЛИ МЯСТО НА ТОЯ СВЯТ, КЪДЕТО ВИНАГИ Е УТРО?

Светлината си заслужава.
[smilie24]

Виж, залезите винаги ги шунтирам (по това време на деня похапвам - мисля, че тази наслада от друг тип бе причината феновете на залезите да ме ненавиждат, макар и... неискрено).

Автор: kaiser.soze   
Дата:   06-09-08 14:06

ние пък пиехме водка до 3-4 сутринта в санкт петербург [smilie21] [smilie21]
и после си наливахме чай за приспиване от самвоварите оставени във фоайетата от любезните домакини [smilie5]

Автор: tutttifrutti   
Дата:   06-09-08 15:00

преди двайсетина години се налагаше да си лягам към 22 ; ставах към 6 и слушах приказката по радиото, докато си миех зъбите и се приготвях за училище.
съвсем до скоро си лягах към 5-6 часа;често посрещах изгрева откъм морето и ставах около 13-14h[smilie21]
sega...лягам към 1:30-2h и ставам около 8..
понякога си доспивам през деня.явно съм от този тип хора, които се нуждаят от много сън и безсънието ми се отразява зле; особено ако е системно..

Автор: Stoychev   
Дата:   06-09-08 17:39

Най-полезният сън е преди полунощ. [smilie8]

Цитат от "Дон Кихот":
"Спи умерено, защото човек, който не става със слънцето, не изпитва сладостта на деня..."

Лично аз през ваканцията лягам по всяко време от 22 до 3 часа и ставам по всяко време от 6 до 12 часа. Пълна анархия. [smilie2] През последната учебна година си лягах от 23 до 1 часа и ставах в 7 без 15. Тази година ще се помъча да се науча да лягам по-рано. [smilie3]

Автор: ЕНА   
Дата:   06-09-08 18:23

Lalinda,добре сте си поживяли [smilie24] [smilie25] разкажи още, може и да не е по темата, кога е била тази прекрасност?

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.