Автор: Pulsar
Дата: 16-07-08 15:33
Поради неколкодневната ми борба с последната версия на Nokia PC Suite 7.0 (Nokia_PC_Suite_rel_7_0_7_0_eng_web.exe) направена, за да може да ви качва абсолютно всички настройки на сървърите на Nokia + новите приложения/софтуер/фърмуер за телефона ви, за малко и да ме принуди да преинсталирам цялата си ОС !!!! ![[smilie23]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smiley23.gif)
КАК ВИ ЗВУЧИ ТОВА?!?!?!?
Днес, поради същите проблеми, разговарях с един от най-добрите специалисти на мобилни телефони в Пловдив. Оказа се, че той е изключително притеснен от новите софтуери на Нокия. Цитирам:
"Всички пакети след Nokia PC Suite 6.8.1, които съдържат в себе си Nokia Updater са направени с цел проследяване на телефоните !!! " Човекът в същия момент ровичкаше из посления смарт модел на Сони/Ерискон, като съвсем конспиративно си се смеехме, дали този тъч-респонс дисплей може да копира пръстови отпечатъци, ако някой някъде има желание да ги има...
От няколко дни насам чета из форумите, хората направо са пропищели от "новите" хубавини на Nokia. Не искам да бъда разбран погрешно, защото аз съм заклет фен на тази марка и на моменти съм имал по 6 телефона Нокия, но... Това премина всички граници...
Nokia PC Suite 7.0.7.0, така успя да ми сбъгяса PC-то, че направо ме изкара извън нерви...
Препоръчвам ви веднага да го ДЕИНСТАЛИРАТЕ и да сложите версиите преди/или 6.8.1, защото са по-леки и не се набутват из цялото ви PC... Ако някой има същите проблеми, може да ми пише на ЛС, за да се опитам да помогна...
Софтуерът, който малко може да оправи нещата след ДЕИНСТАЛАЦИЯТА на PC Suite 7.0.7.0, се казва CCleaner , безплатен е и чисти доста добре регистри.
Ако не се справи и той, ще трябва локално да се пипа МНОГО ВНИМАТЕЛНО в
C:\Windows\Prefetch регистрите, но там не отговарям за тези, които си нямат понятие ако оплескат нещо...
ПП. Отново Ви предупреждавам, НЕ ИНСТАЛИРАЙТЕ НОВИТЕ ВЕРСИИ НА NOKIA PC SUITE, особено след 6.8.1 и не правете firmware update на телефоните си!!!
поздрав по тоя повод !!!
Guns n Roses Welcome to the Jungle
|
|