Автор: ohluff
Дата: 03-07-08 13:24
... или на щастливите от това което имат:)
Та така - ако се налага веднага да вземете нов апарат и 2 обектива и измежду критериите за избор най-важните са:
1. надежден и верен (!) автофокус - броя на точките без значение - важното е обекта да е на фокус при поне 75% от снимките ви.
2. рязък, контрастен, бистър, остър образ при 100%... не софт, нито леко извън фокус.
3. цена заедно с обективите - 2 на брой (стандартно варио и теле варио) - не много повече от 2.000 - 2500 лева
Останалите екстри са от значение, но не най-важните - шум, бързина, лайфвю и т.н.
Ще се снима при добро осветление, деца, хора, пейзажи, папарашки снимки :)... и такива работи. Няма да се снима спорт или в тъмни пещери.
Та въпроса ми е - кой апарат, от тези които в момента са на пазара и с кои обективи се доближава най-близо до моите очаквания? Ще бъда много благодарен и ако се аргументирате.
Трябва да взема бързо решение и затова разчитам на вашата помощ. И не се гъбаркайте моля много с мен, наистина ми трябва смислен съвет. Ревютата съм ги чел вече, търся съвет от реалния свят.
Благодаря предварително
|
|