Автор: volokin
Дата: 27-06-08 16:55
"Лалинда, и какво му е хубавото на Париж, освен туристическата стойност - с какво точно са късметлии жителите на 10-милионен град, тъпкан с боклук, половината са емигранти, а в много от кварталите те е страх да замръкнеш?"
Джога, що за глупост каза?
Всеки голям град е тъпкан с боклук. Копенхаген, който е далеч по-малък от Париж и няма нищо общо също е тъпкан с боклук? Париж е колкото цяла България, на площ само и отстъпва, всъщност по население е по-голям.
Та айде сега сметни бюрократите на Париж с Бюрократите на България по число!? И кой какво върши
Токио не е по различен, нито Ню Йорк, Лондон и т.н.
И още един факт, не знам бъкел френски, в Париж съм карал веднъж кола, направи ми впечатлението, че трафикът е страхотен, но се справих. В София, която познавам 100 пъти по добре от Париж преди една година псувах като последния каруцар...
Жоро, не са ти верни изводите, достатъчно е да обърнеш внимание на промените направени при червено-зелените в Германия, всъщност направиха промени (за добро на Германия) които би трябвало да дойдат от центриски и десни партии. Естествено не ги избраха после, но това не е от значение. Ако си спомня някой Шрьодер каза - Добре, нека има предсрочни избори, след като не задоволяване очакванията на народа. Каза и направих избори, демек Шрьодер сам се декласира...
Та зависи кой упралява, Жан Виденов или Шрьодер ![[smilie10]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie10.gif)
Публикацията е редактирана (27-06-08 16:56)
|
|