Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 26 Юни - Международен ден за БОРБА С НАРКОТИЦИТЕ
Автор: nodoubt   
Дата:   26-06-08 12:21

26 Юни - Международен ден за БОРБА С НАРКОТИЦИТЕ

Когато съм на работа от време на време ходя да хапвам на едни пици. По стечение на обстоятелствата те се намират до едно училище по текстил и моден дизайн (май). Преди няколко дни си взимам пица и сядам. Виждам познатата групичка от 10тина момиченца - 14-16 годишни. Викам си - хартиса ми яденето , пак ще слушам за сексуалния им живот до последен детайл - кой как свършвал , как , по колко пъти , къде го правил и тн [smilie22]

ДА - ама НЕ ! ново двайсе.

Събираха пари за хапчета , некви дето те прайли нещо зашеметен да си , по 25 лева едното [smilie8]

И понеже днеска е такъв ден , кажете вашето мнение [smilie11]

За или против.

може малко тревичка вечер в къщи , щото "то тва хич не вредииии брааааааттттт" , важното е да не е твърдо [smilie11]

или да мрат наркоманите , барабар с тревоманите [smilie8]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Danisima   
Дата:   26-06-08 12:24

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re: 26 Юни - Международен ден за БОРБА С НАРКОТИЦИТЕ
Автор: _bluebird_   
Дата:   26-06-08 12:26

На Великден бях потресена - компания от 10 души. Алкохол, музика, танци и дрога - амфетамини и кокаин. Най-много ме уплаши това, че имаше едно момиче на 18 години, което не спираше да си взема "последна доза". Гледката е повече от трагична.
ПРОТИВ всякакви такива неща - не мисля, че това е начин да избягаш от проблем или още повече това да е начин да се "забавляваш"!...

[smilie8] [smilie10] [smilie11]

Автор: OrLIndraGanOv   
Дата:   26-06-08 12:30

https://photo-forum.net/static/forum/2008-06/zpmg4553.JPG
http://dockera.com/pics/fun/joint.gif

[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Приканвам борците срещу дрогата на по борбичка!

Дата:   26-06-08 12:30

http://en.wikipedia.org/wiki/Health_effects_of_tobacco_smoking

http://en.wikipedia.org/wiki/Health_issues_and_the_effects_of_cannabis

не забравяйте най-разпространените наркотици - цигари и канабис [smilie8]

Дата:   26-06-08 12:31

Regular smokers are estimated to live to 2.5 to 10 years less than nonsmokers.About one-half of male smokers will die of illness due to smoking.

Tobacco related illnesses kill approximately 438,000 USA citizens per year, about 1,205 per day, making it the leading cause of preventable death in the U.S. The World Health Organization has stated that tobacco is set to kill a billion people this century.

Re:
Дата:   26-06-08 12:32

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   26-06-08 12:34

http://www.123greetings.com/events/anti_drugs_day/

Автор: Coincidentia   
Дата:   26-06-08 12:34

Редовността на употреба на цигарите май явно е по-страшна от редките тревопушеници.

Интересно ми е дали някой ще си признае какво е пробвал [smilie8]

Автор: Manchev   
Дата:   26-06-08 12:58

Ми аз съм пушил трева, и мисля, че е като всяко нещо- трябва да си има граници. Иначе не е нещо кой знае колко лошо. От синтетичните дроги бягам далече, не са за мен тези работи.

Дата:   26-06-08 12:59

купуваш си трева и ф1.2 и си артист [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Дата:   26-06-08 13:01

Coincidentia написа:

> Редовността на употреба на цигарите май явно е по-страшна от
> редките тревопушеници.
>
> Интересно ми е дали някой ще си признае какво е пробвал
> [smilie8]
>

По-страшна е и от редовните тревопушеници.

Пробвал съм ганджа и продължавам да пуша. Нямам ни най-малкото намерение да спирам.

Дата:   26-06-08 13:02

Хаха, това беше силно! ;)
Абе всеки си знае кое е най-добре за него си. Тревата може да бъде приятен начин за релаксация и отмора, обаче като почнеш да злоупотребяваш и ставаш като 16-годишните кретени с провлачена реч и бавен мозък.

Дата:   26-06-08 13:03

верно , мислиш ли че вреди на мозъка , да бе да [smile] [smilie5]

Дата:   26-06-08 13:03

Manchev написа:

> Хаха, това беше силно! ;)
> Абе всеки си знае кое е най-добре за него си. Тревата може да
> бъде приятен начин за релаксация и отмора, обаче като почнеш да
> злоупотребяваш и ставаш като 16-годишните кретени с провлачена
> реч и бавен мозък.

Ако също толкова време си пиян освен провлачена реч и бавен мозък ще страдаш и от пронизващи болки в дясната част на торса.

Дата:   26-06-08 13:05

Аз не твърдя, че не вреди на мозъка. Вреди естествено, и не само на мозъка, а и на дробовете. Но много приятни неща ни вредят, някои по-малко, други- повече. Аз се друсам доста с шоколад, той покачва допамина, обаче разваля зъбите. В крайна сметка обаче веднъж се живее. :)

Дата:   26-06-08 13:07

откога се умира от шоколад по зъбите [smilie11]

Автор: _bluebird_   
Дата:   26-06-08 13:08

Имам един приятел, който според мен прекалява с тревата и амфетамините. Хубаво, че издържа по няколко дни да не спи, но всичко останало е много зле. Имах период, в който пушех трева къде да не мисля за някакви неща, къде от глупост...

[smilie23] [smilie23]
[smilie23]

Дата:   26-06-08 13:10

От трева също не се умира, а се затъпява. Относно другите наркотици вече си казах мнението, заставам зад твоята позиция. ;)

Автор: Jamess   
Дата:   26-06-08 13:23

Преди аспирина на Bayer да стане толкова популярен...

https://photo-forum.net/static/forum/2008-06/fgyg3362.JPG
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/ff/Bayer_Heroin_bottle.jpg/409px-Bayer_Heroin_

Според Уикипедия:

Наркотични вещества (наркотици) са група фармакологични вещества, които действат предимно върху централната нервна система и при внасяне в организма предизвикват, според дозата, временно усещане на психично и телесно успокоение, еуфория или опиянение и наркотичен сън. Такива са редица растителни вещества и техни производни (тютюн, алкохол, хашиш, кокаин, опиум и получените от него наркотични вещества, наричани опиати, между които пантопон, морфин, хероин, кодеин) и други. Всички наркотични вещества от тази група могат да създадат болестно влечение, известно като наркомания. Употребата, производството и вносът им в отделните държави се регулира от законодателни ограничения и правила. Друга група наркотични вещества представляват синтетични препарати, употребявани в медицината най-често като сънотворни средства (веронал, луминал, барбамил и други производни на барбитуровата киселина). В хирургията се прилагат за упойка някои наркотични вещества, които предизвикват пълна загуба на съзнанието.

Психическа зависимост - задължителен компонент на зависимостта. Съществува, когато веществото(нещото) е заело централно място в мислите, емоциите и действията на човека до такава степен, че е извънредно трудно да се спре неговата употреба. Този вид зависимост е винаги водеща. Предизвиква чувство на благоразположение и периодично вземане на веществото(нещото) на всяка цена (с позволени и непозволение средства), за да се изпита състояние на еуфория или да се избегнат нежеланите симптоми на абстиненция.
.................................................
Човекът и наркотикът си вървят ръка за ръка още от древни времена.От нас зависи кой наркотик, до каква степен и с каква цел да изполваме.Колкото по-силна е човешката психика, колкото по-слаба е нуждата ни от външни(наркотични) стимуланти на мозъчните центрове отговарящи за удоволствията, толкова по конкурентноспособни ще бъдем в измислената от майката Природа игра наречена "Естествен подбор".Оцеляват само силните.Побеждават само силните духом.

Щели да се борят с наркотиците...ха ха ха!Това ми звучи като "Ден за борба с бедността".

Ха ха ха!

[beer] (наркотик)

[smilie7] (още един)

[ezik]

Дата:   26-06-08 13:25

Автор: nodoubt
Дата: 26-06-08 13:07

откога се умира от шоколад по зъбите[smilie11]

..........................

Не искам да те обиждам обаче...си много тъпо парче!

[beer]

[shtrak]

Дата:   26-06-08 13:28

Кога ли ще измислят:

МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН ЗА БОРБА С ЛЮБОВТА

[smilie11]

[smilie18]

[smilie18]

[smilie18]

[smilie21] (емотикон-наркоман)

Дата:   26-06-08 13:32

От тук http://www.perspective.bg/Drugs/defin.htm :

Алкохолът е легален наркотик, най-разпространен в света. Той засилва опасно наркотичното и потискащото дишането действие на опиатите. Смъртоносна опасност крие комбинацията на алкохол с наркотични аналгетици и за лица, които ги употребяват с терапевтична цел "Мистериозната" внезапна смърт на хероинозависими в много случаи се дължи на едновременна консумация на алкохол и дрога.
Опасна депресия на ЦНС и дишането може да настъпи и при комбинираното приемане на алкохол и синтетични наркотични аналгетици. Честа е комбинираната злоупотреба с марихуана и алкохол, при която опасно се повишава седетивното им действие. Особено опасно е взаимодействието на алкохола със сънотворните лекарствени средства. При употреба на алкохол заедно с барбитурати, последиците са от тежка дихателна депресия, загуба на съзнанието, парализа, кома и до внезапно настъпваща смърт.

А за водката с кока кола нищо не казват, ееей!

[smilie25]

[smilie21]

Re:
Дата:   26-06-08 13:35

Дата:   26-06-08 13:36

https://photo-forum.net/static/forum/2008-06/gyih5607.JPG
http://www.thehomegrown.com/gallery/3/marijuana.jpg

vs

https://photo-forum.net/static/forum/2008-06/ojdm6006.JPG
http://imagesfrombulgaria.com/d/78336-4/Rakia_Distilling_02.JPG

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.