Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 КАТ ви дебне!
Автор: Amigo   
Дата:   30-12-07 19:36

Катаджии на пост до всяка кръчма [smilie10] [smilie8]
Още от първите часове на новата година започват хайките за “Гражданска отговорност”
Милена Орозова

Постове на КАТ ще има до всички по-големи кръчми, резервирани за новогодишните празници. Пътните полицай ще дебнат дали почерпените шофьори не се качват по автомобилите си. За тазгодишните празници полицейските екипи в страната ще бъдат удвоени, а на улицата ще бъде изкарана цялата налична техника като дрегери, камери и радари.
Най-строг контрол ще има по изходите и входовете на големите градове, за да може пияните шофьори да бъдат санкционирани още преди да предизвикат катастрофа. Освен катаджии по улиците ще дежурят и полицейски екипи, които също се проверяват нарушителите.
В София движението през празничните дни се очаква да бъде много спокойно, тъй като в столицата вече са останали около 300 000 автомобила.
Катаджиите очакват обаче огромни задръствания на 1 януари, когато повечето софиянци ще се завърнат от родните си места. Тогава според синоптиците ще има и превалявания от сняг, което още ще затрудни движението. По магистралите катаджиите ще следят най-вече за превишена скорост, като ще ползват снимащите радари и след края на празниците нарушителите ще получат снимки и покани да си платят актовете.
От “Пътна полиция” предупреждават, че още в първите часове на новата година ще започнат и масовите проверки за “Гражданска отговорност”. Анализите сочат, че на 1 януари изтичат по-голямата част от задължителните застраховки. Ако Гражданската отговорност е невалидна нарушителите ще бъдат глобявани от 50 до 150 лв.
[smilie8] [smilie8] [smilie21]

Отговори на това съобщение
 Re: КАТ ви дебне!
Автор: vinse   
Дата:   30-12-07 19:58

Куките си ги слагам на... монопода, не мож ма хванат пиян щот не пия като съм с колата [smilie19]

Автор: OrLIndraGanOv   
Дата:   30-12-07 20:00

Ше напълнят джобовете, а в новините ше кажат, че почти нема пияни... Пълни аматьори и буфосинхронисти!

Автор: chiphead   
Дата:   30-12-07 20:02

да мръзнат бе ... [smilie23] бахти и тъпите корумпирани копелета ... да стоят на студа - па - белким некой им даде некоя кинта за парното [smilie23] [smilie23] [smilie23]

който пие и кара - да му мисли ... аз - немам такива проблеми ...

Автор: mitaka   
Дата:   30-12-07 20:06

Вчера ми написаха акт за това че карам без включени фарове.
Викат ми:документите моля!
Давам ги.
Къде е талона питат!
Викам,не виждате ли че карам с акт!
Ами ще пишем нов,стария ще го вземем,казват!
Абе вие не знаете как да си поискате ли ,или сте неподкупни ,шегувам се аз!
Неподкупни сме и ми тряскат акта!
[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   30-12-07 20:10

малий, тия станали неподкупни бе [smilie10] [smilie10] [smilie18] [smilie18] май ще ходя без колата утре на купона [smilie18] [smilie18] ама се сещам, че мога да преспя и на друго място наблизо [smilie18] [smilie18]

Публикацията е редактирана (30-12-07 20:11)

Автор: nice   
Дата:   30-12-07 20:12

онзи ден ми написаха акт за превишена скорост.
имало ограничение 60 аз съм карал с 84 е ...
не ги обвинявам за нищо, вършат си работата.

актове и глоби българина от друго не разбира [smilie24]

Дата:   30-12-07 20:12

ама се сещам, че мога да преспя и на друго място наблизо

[smilie10] ще сте с няколко коли ли бре [smilie10] [smilie10]

Дата:   30-12-07 20:14

не бе, сам си карам, ама ми е през няколко преки, пък и по пътя известни заведения няма [smilie5] [smilie5] ама я да си плюя в пазвата, че знаеш ли за зла врага някоя патрулка дали няма да се навърта из квартала [smilie5] [smilie5] [smilie21]

Дата:   30-12-07 20:15

а, рекох - че в някоя чужда кола ... [smilie8] [smilie24] [beer] [beer] [beer] [beer]

Автор: neddrag   
Дата:   30-12-07 20:17

Карам ли, не пия, пия ли, не карам. Ще ме хванат за долуподписания.

Автор: kameliya   
Дата:   30-12-07 20:41

софиянци ще се завърнат от родните си места[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   30-12-07 20:57

[smilie18] [smilie18] от малкото село у големото село, демек [smilie18] [smilie18]

Автор: IvcheTo   
Дата:   30-12-07 21:01

за пияните съм съгласен - стига с това изтребване всеки ден заради пили малоумници -
пиеш = или такси или си седиш в къщи или там където си празнувал

и това е хубаво превантивни мерки - после да не каже някой - ама не предупредиха - ето казват си го хората ,че ще има хайки[smile]

Автор: solo5   
Дата:   30-12-07 21:24

чуди се дали ще има пийнали таксиметрови шофьори по пътищата [smilie8]

Дата:   30-12-07 21:27

(чуди се дали катаджийте ще спират пияни мутри) [smilie8] [smilie8] [smilie21]

Автор: falcon   
Дата:   30-12-07 21:30

Шофьор пътува по магистралата София-Пловдив. По някое време гледа някакъв, облечен целия в жълто, стои и маха на автостоп. Шофьорът спира и стопаджията му казва:
- Добър ден! Аз съм "педерастът в жълто". Пътувам до Пловдив. Ще ме вземете ли?
Шофьорът го взел и продължава по пътя си. След 10-ина километра до пътя се появява друг, целия в червено и маха на автостоп. Шофьорът пак спира а онзи го пита:
- Добър ден, аз съм "педерастът в червено". До Пловдив съм. Ще ме вземете ли?
Взел го човекът но след още 10-ина километра гледа някакъв в синьо стои до пътя и маха. Спира отегчен до него и казва:
- Знам, знам! Ти си "педерастът в синьо" и пътуваш до Пловдив. Искаш да те взема....
а другият му отвръща:
- Ще ти дам аз един педераст в синьо! Документите за проверка, моля....

Автор: revolve   
Дата:   30-12-07 23:06

Nice, отиде ти книжката за месец поне.
Аз викам да не им спираме на педалите! Дагодухат!
И без това нищо не се променя по улиците.

Автор: revolve   
Дата:   30-12-07 23:07

А ако някой от КАТ чете - Да ти изсъхне кура, лайноядец!

Автор: docenta   
Дата:   30-12-07 23:38

на мен ми се случи нещо интересно писаха ми акт за каране без светлини нощем (бях на НДК и там нали е светло....забравих да ги включа), написаха ми акт и те ми казаха а и аз прочетох в закона че за такова нарушение глобата е от 20-150лв и 4 точки.

каква беше изненадата ми когато отивам да си взема талона и глобата ми е само 10лв без точки?????? защо?

естествено се зарадвах, но ми е интересно.
и да се похваля че си платих акта за 15 мин в кат София!!!!!!!

Автор: navy   
Дата:   30-12-07 23:39

Ха ха ха
Ей, хората си гледат работата бе!
Пикльовци такива...
Днес като слизах от планината имаше голяма колона и много полицаи, тежка катастрофа, заобикалях през Шейново...
Така че... браво на момчетата, ДА проверяват...
Ох, аз съм без гражданска, ще се обадя на фирмата, която ме обслужва да ми я поднови...

Автор: Стоев   
Дата:   31-12-07 01:29

Да го правят не само показно и по празници, ами постоянно[smilie24]
Писна ми от идиоти, дето карат като на тест-драйв, с явно превишена скорост, не спазват никакви ограничения, предимство, правила за движение или паркиране...
Ако е определено 50км/ч за града или 130 за магистрала - защо трябва да се кара с 30-50 отгоре?[smilie23] Да се отнемат книжки направо, без разни срокове [smilie24]

Дата:   31-12-07 01:34

Стоев, ууууууууууууу [ezik] [ezik] искам разрешени 80 км за града и 150 км за магистрала [ezik] [ezik] кви са тия 50 и 130 [smilie8] [smilie21] Виж, на спирането и паркирането трябва да се наблегне! [cool] Говедата задръстват редовно пред МОЛ-а на Хемус, като че ли без коли ако отидат, ще им паднат краката [smilie9] [smilie23] бабите и дядовците им все с каруците сигур са ходили на мегданя [smilie19] [smilie19] [smilie19] баси софийската селяния [smilie7]

Автор: dobria_starec   
Дата:   31-12-07 01:42

всички дето дават квалификации за хора които превишават скоростта да го духат[smilie21]

Дата:   31-12-07 01:43

Старче, вий жив ли сте? [smilie11] [cool] [smilie5] [smilie5] щяхте да идвате на тенис, май шубето е голям страх, а?! [smilie3] [cool] [ezik] [ezik] За такива като старчето, и глоба от 1000 лв. е малко [smilie19] [smilie19]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.