Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Новата ДС
Автор: explorer   
Дата:   08-12-07 12:56

Тия дни правителството без много шум спретна нова служба за сигурност: Държавна агенция "Национална сигурност" (ДАНС). Направо ДС да я бяха кръстили. Служителите в тази агенция (агенти и сътрудници, звучи познато) , получават безпрецедентни правомощия и привилегии. Заплатата на обикновен агент няма да е под 2000 лева, а за по-висшестоящите ще достига 3000-4000 лева. Ще имат здравни и социални застраховки за наша сметка, ще се возят безплатно в градския транспорт, безплатно ще пътуват на почивка из страната, ще получават безплатна храна плюс (не алтернативно, а в добавка) пари за храна и т.н. Ще имат право да арестуват за до 24 часа (засега) хора, които според тях "застрашават националната сигурност", да подслушват телефони, да четат кореспонденция...

Кое, питам аз, налага нуждата от подобна агенция? Посочете ми за последните 18 години един-единствен човек, който е представлявал заплаха за "националната сигурност" (като изключим Доган, разбира се), или един-единствен случай поне, в който "националната сигурност" на България да е била застрашена от някакви терористи или нещо подобно? Нещо, което да не би могло да се свърши от полицията (стига да има желание за това, разбира се). Изводът е, че или тази служба ще бъде удобно място за близки и роднини на политиците, или че ще преследва инакомислещите. Най-вероятно и двете.

Отговори на това съобщение
 Re: Новата ДС
Автор: marchello   
Дата:   08-12-07 12:57

[smilie23]

Дата:   08-12-07 12:58

уелкъм бак ту дъ комюнизм

Автор: DemaRage   
Дата:   08-12-07 12:58

И 2мата над мен НЕ сте прави.
Друг коментар нямам и няма да продължа в тази тема.

Дата:   08-12-07 13:01

[smilie21]

Автор: джъмбо   
Дата:   08-12-07 13:12

ааааа не са съвсем на далавера.... ще трябва да си плащат за обществена тоалетна

Автор: Amigo   
Дата:   08-12-07 13:14

Най-голямата заплаха за националната сигурност са идиотите в парламент и правителство [cool] [smilie23] [smilie23] А иначе NWO is coming soon [cool] [smilie7]
https://photo-forum.net/static/forum/2007-12/uzgy6602.JPG
https://photo-forum.net/static/forum/2007-12/uzgy6602.JPG

Публикацията е редактирана (08-12-07 13:14)

Автор: endlessdark   
Дата:   08-12-07 13:44

[beer] [beer]

Автор: ZENTEX   
Дата:   08-12-07 13:57

Да го духат червените педали,ебаси за какво плащам луди кинти за данъци,тъпи комунистически копелета,недоклатени[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Дата:   08-12-07 14:07

Ше ми дойде после някво такова тъпо копеле и ще ми се държи като дедо господ и ще си мисли че аз съм нищо пред него,тъпия цървул,дето му плащам заплатата и авантата,аре бегайте да си карате каручките на село да ви еба у нещастниците[smilie21] [smilie21] [smilie21]

Автор: mitaka   
Дата:   08-12-07 14:19

Диктатура му трябва на българина ,диктатура![smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   08-12-07 14:23

Застрашени са шибаните комуняги,щото в скоро време идва истинския капитализъм и за тях ще настане ад,защото всичките са неграмотници и живеят на гърба на обществото(което мизерства в голяма степен),и след тва нямат никакъв избор освен да легнат и да умрат от глад,защото са свикнали само да крадат и да живеят като паразити.

Дата:   08-12-07 14:26

Нищо не му трябва на българина,дори да го хванеш да го чукаш на мегдана пак ще каже че му е хубаво,нали си е аванта[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: dreamer   
Дата:   08-12-07 15:05

Тази агенция не е по прищявка на ниито една българска партия нито пък е прищявка на някой политик или държавник!!!

Относно привилегиите:
- ВСИЧКО СИ ОСТАВА КАКТО Е БИЛО ДО СЕГА :)

1. Заплатата няма да е 2000 лева (това да не са депутати) по-скоро 800 лева
2. Всички държавни институции се осигуряват здравно от държавата! Винаги в било така и в момента продължава да е така.
3. Возенето безплатно в градския транспорт го има от мнооого мнооого години :) Ама никой не е забелявал :) Хахахахах!
4. Безплатно ще пътуват (Отново смях). Това го има от както има БА и милиция :) Пътуват до която искат точка на БГ и им се изплаща стойността на билета за 2-ра класа по БДЖ (не самолетния билит или бензина до Бургас например)
5. Безплатна храна (порцион) 30-40 лева. Както е било до сега? С тази разлика че няма да има левова равностойнот! Демек 1 купон за Била както е в данъчното. Колко е тая безплатна храна? Пак е четено между редовете :)
6. Ще имат право да арестуват за до 24 часа (засега) хора, които според тях "застрашават националната сигурност", да подслушват телефони, да четат кореспонденция...
- това и сега го има :)
7. Изводът е, че или тази служба ще бъде удобно място за близки и роднини на политиците, или че ще преследва инакомислещите. Най-вероятно и двете.
- НИЩО ВЯРНО!!!

ИЗВОДЪТ Е ЧЕ ПО ИСКАНЕ НА ЕС СЕ ОТДЕЛЯТ ЧАСТИЧНИ ОТДЕЛИ И СТРУКТУРИ ОТ МВР, МО, МКР и ВОЕННА ПОЛИЦИЯ И СЕ ФОРМИРА ТАЗИ АГЕНЦИЯ!

ЕДВА ЛИ НЕЩО ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ!

Автор: alsash   
Дата:   08-12-07 15:30

ама дали ще са честни хора......[smilie2]

Автор: cicomanco   
Дата:   08-12-07 15:35

абе треа си...докът не почнат да режат по нещо за неупотреба на мигач или каране в насрещното-няма да стане,така че си треа!

Дата:   08-12-07 16:42

dreamer,
ти да не се каниш да постъпиш в новата агенция, та затова да ги защитаваш? Информацията за заплатите е от "Новинар":

http://novinar.bg/?act=news&act1=det&sql=MjQ2ODsw&mater=MjQ2ODszMDY=

Позволи ми да се усъмня, че тази агенция се прави по искане на ЕС, защото по-скоро ми прилича на американското "homeland security". Пак ще повторя, няма причина в България да съществува подобна агенция. А когато няма причина, значи причина все пак има, както казват руснаците.

Автор: tan4o   
Дата:   08-12-07 16:45

Те и сега подслушват телефоните, ако мислите че са спирали[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   08-12-07 17:23

http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=2832§ionid=2&id=0000302

Ето ти заплатите :)

Автор: PolarBear   
Дата:   08-12-07 17:41

Стана красива традиция всяка идиотщина да се оправдава с ЕС. Да, ама не. Това става само за ограничена вътрешна консумация.

Май ще правим демокрация по путински.

А иначе какво толкова пречи на съществуващите "служби" да работят малко по-ефективно?!

[smilie23]

Дата:   08-12-07 17:44

Автор: explorer
Дата: 08-12-07 16:42

dreamer,
ти да не се каниш да постъпиш в новата агенция, та затова да ги защитаваш?

Не се каня нищо да правя :) Просто тема ти ме накара да прочета какво ще е това чудо, и се оказва поредното грешно тълкуване :)

Па другия път като четеш и пействаш, прочети от няколко места :) Пресата както знаеш прави от мухата слон :)

Дата:   08-12-07 17:48

Не ме интересува дали ще получават 2000 или "само" 1200 лева! Тревожи ме, че министър-председателят, син на член на ЦК на БКП и президентът - сътрудник на бившата ДС, създават надполицейска агенция, чието име дори е твърде сходно с бившата Държавна Сигурност. Пременил се Илия, погледнал се - пак в тия.

Автор: ALBIREO   
Дата:   08-12-07 18:12

Къде да пусна CV и мотивационно писмо? [smilie7]

Не ме кефи тази агенция... [smilie23]
Като прочетат тази тема, да знаят, че не съм им фен [smilie23]

Автор: PolarBear   
Дата:   08-12-07 18:20

Пусни ги тук. Като преслушват форума ще ги видят и ще ти отговорят по установения ред.

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Brummaker   
Дата:   08-12-07 18:22

сер Гей Станишев, комунистически възпитаник - какво друго да очаква човек ...тия тройните са си мамата е _ _ _ и

изроди [smilie23] [smilie23] [smilie23]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.