Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Суходол -- същинска антиутопия.
Автор: 6traka4a   
Дата:   09-12-07 10:45

Като чета за това което се случва в Суходол не мога да не се сетя за филмите на Тери Джилиан ("Бразилия" най-вече) или за "Портокал с часовников механизъм" или за "1984-та" и да... за "Терминатор".

Аз съм само на 21, но знам какво е редно и какво нередно. Това е потъпкване на законите и свободата на гражданите. И най-много ме тревожи, че на никой не му пука -- всеки си мълчи, сякаш това не го засяга. А щом са го направили веднъж, значи ще го повторят и ще го потретят и някой ден това ще ни се струва най-нормалното нещо на света.

Отговори на това съобщение
 Re: Суходол -- същинска антиутопия.
Автор: Amigo   
Дата:   09-12-07 12:07

Мдааа, човек постепенно се анестезира към несправедливостите и нередностите в живота, насилието и бруталността. [cool]

Автор: mitaka   
Дата:   09-12-07 12:12

Опитай се да го обясниш на софиянци това.Да, решение ще се намери ,но трябва време.[smilie3]

Автор: 6traka4a   
Дата:   09-12-07 12:18

Аз съм софиянец и не живея в Суходол.
Става въпрос за начина, по който се намира това решение -- с полицаи с палки, щитове и шлемове.
Демокрация и свобода? My ass!

http://www.komentari.com/content/view/143/2/

Публикацията е редактирана (09-12-07 12:24)

Автор: mitaka   
Дата:   09-12-07 12:52

Ако ми позволиш да перифразирам един български политик от началото на миналия век-"Това което не става со кротце со благо,става со малко кютек"![smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Императорът.   
Дата:   09-12-07 13:04

Винаги истината има две страни (поне). Съчувствам на суходолци, но бунището бунище си е. А ако боклуците пак започнат да преливат по кофите и цяла София се зарине? Вината е на управляващите, които не могат да направят една кирлива боклучена фабрика вече толкова години. А и на частните предприемачи, защото това е вечнопечелещ бизнес.

Вбесява ме и вечният двоен критерий на властта, която тероризира мирните граждани, но лятото не позволи на полицията и с пръст да пипне краставите кафяви бандити, които размахваха брадви и заплашваха да подпалят София !!! Суходолци не се усещат просто да заселят при себе си 2-3 катуна мангали и да ги използват като щит, щит, който куките няма да смеят дори да доближат !!!

Автор: brutas   
Дата:   09-12-07 13:05

точно това ни трябва - ама не малко а много кьотек. тука демокрацията нема почва.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.