Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Новата страст на нашенеца...
Автор: Amigo   
Дата:   10-12-07 12:03

Екскурзия до моловете [cool]
Автобусни фирми завъртяха бизнес с шопинг туристи

Екскурзия до мола е най-новата страст на българина. Хиляди нашенци от цялата страна атакуват с рейсове лъскавите хипермаркети в София и Варна през почивните дни, за да купят ефектни подаръци за Коледа. Предприемчиви автобусни фирми завъртяха бизнес с шопинг туристи от Стара Загора, Плевен, Ловеч и Видин. Те предлагат билети на половин цена за пазар в София. Четири рейса с видинчани щурмуваха "Скай сити" в събота сутринта. В автобус сме по 40 души, наели сме возилото за 250 лв., разказаха хората. Молът на бул. "Стамболийски" пък бе окупиран от Ловеч и Стара Загора. Хората бяха дошли с 5 микробуса. На връщане обаче си търсеха още една кола под наем за покупките.
Холивудската комедия "Коледата невъзможна" се превърна в реалност у нас. Треската за подаръци за най-светлия християнски празник вече обхвана родители и малчугани, досущ като главния герой в касовата лента Арнолд Шварценегер.
Стотици родители окупираха през уикенда моловете в София и се наредиха на километрични опашки за играчки. Истинска истерия сред татковците предизвикаха детски автомобили, които са прототипи на истинските "Ауди ТТ", "Порше Карера" и "Ферари". Скъпоценното возило се движи с дистанционно и може да развие до 5 км/ч. Колата е направена от от алуминий и много трудно може да бъде наранена от невръстните шофьори. Цената на играчката започва от 450 лева и достига 600.
Играчките за малките госпожици също докараха почти до сълзи майките, които не успяха да се вредят за покупка и обсадиха на дълга опашка магазините. Уникалната кукла "Бейби борн" и тази година събира очите на момиченцата с хилядите си функции. Куклата е като истинско бебе - пълни памперса, плаче и се смее. Има я във вариант негърче, което се изкупи като топъл хляб, мърмореха родители вчера. Чернокожото бебе се храни с биберон, спи и пее. Красивата играчка се продава в "Хиполенд" за 98 лв. Количествата обаче се изчерпаха и от магазина очакват ново зареждане след седмица.
[cool]

Мдааа... консумация му е майката [cool] [smilie7]

Отговори на това съобщение
 Re: Новата страст на нашенеца...
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   10-12-07 12:06

Коледа,
Времето когато на бг пенкионер и работник дават още 100 лв.
Времето през което вдигат цените.

А българинът не бил пазарувал [smilie18]

Пазарува и консумира, и то в пъти по-безакълно и бохемски от западняка....стига да има 100 лв. и ще обере всичкият боклук по витрините. [smilie21]

Автор: explorer   
Дата:   10-12-07 12:11

А за големите магазини за хранителни стоки да не говорим - в Билата направо могат да те смачкат, някакво пазаруване като за последно е настанало. Никой вече не знае колко са хората в София - 2 милиона, 3 милиона?

Автор: IvoZafirov   
Дата:   10-12-07 12:12

не моа ги мисла

[smilie7]

Автор: IvcheTo   
Дата:   10-12-07 12:12

около 3 милиона[smilie10] [smilie10] [smilie10]

Дата:   10-12-07 12:18

важното е да се плюска обилно и да се пазарува обилно [cool] [smilie8] [smilie5] [smilie5] за духовна храна няма какво да се мисли [smilie8] и без това иде краят на света, дори и марчелото го предсказа [smilie3] [smilie8] [smilie5] [smilie5]

Автор: Todd   
Дата:   10-12-07 12:32

Брях , изостанал съм .Даже покрай МОЛ не съм минавал още .....

Ко ша прайм низнам....[smilie6]

В кварталния магазин поне нема калабалък та си прайм моабет с продавачката.....лелеее кви цици има [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Другите нека одят в мол ...... ша търсят майка си там ...[smilie7]

Автор: GenaDP   
Дата:   10-12-07 12:33

Ми ще доде края на света я. Даже мога да кажа и как ще стане - ще се удавим в лайна след цялото тва плюскане... [smilie19]

Автор: kali222   
Дата:   10-12-07 12:41

Ами нали много искахме да сме като западняците - ето, станахме същите - консуматори, потребители, купувачи, а не хора... Как не се сещаме, че Коледа няма нищо общо с купуването...

Дата:   10-12-07 12:47

kali222 написа:

> Ами нали много искахме да сме като западняците - ето, станахме
> същите - консуматори, потребители, купувачи, а не хора... Как
> не се сещаме, че Коледа няма нищо общо с купуването...

Духовните празнини трябва да се запълват с нещо [cool] [smilie21]

Автор: carl_cox   
Дата:   10-12-07 12:48

като стана въпрос за Коледа, подаръци и тн, някой забелязал ли е да има вече коледни/новогодишни отстъпки за фототехника? [smilie8]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   10-12-07 13:01

Да,
Никон ще ти подарят 100 лв., от твойте де....с които ще купиш нещо позалежало [smilie18] [smilie21]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   10-12-07 14:43

Тази година съм решил да пропусна всякакъв вид магазини по Коледа и Нова година. Истерията с пазаруването хич не ме блазни.

[smilie21]

Автор: Cristinel   
Дата:   10-12-07 14:49

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: carl_cox   
Дата:   10-12-07 14:58

Mobby_Dick - никонската промоция добре, но някак доста постно, ако е само това [smilie2]

имах предвид изцяло процентни намаления на всичко из фотомагазинте...

иначе темата с подаръците е хубава :) казаха ми, че в Холандия, за Никулден-техен Сейнт Никълъс или нещо такова, хората там са изхарчили близо 34 милиона евро за подаръци :) не ми се мисли за настоящите празници какво ще последва :)

Дата:   10-12-07 15:35

Поуката е - стани магазинер !!!

[smilie5]

Автор: Императорът.   
Дата:   10-12-07 15:44

Ми що не си направят молове и в техните градове?
Лошото е, че Българинът все още печели малко, ама плюска като свиня и пазарува като американец с психични отклонения. Отговорът от това теоретично-финансово уравнение със знак за неравенство е ясен - хорицата масово теглят потребителски кредити и затъват в дългове до ушите. Лошо им се пише на такива - за назидание бих измислил закон - на неплатежоспособните длъжници да им се взема едното бъбрече... ;-)

Дата:   10-12-07 15:48

Да ама колко цървули се пулят в "плазми " [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] кво като говната са му пред вратата???

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   10-12-07 15:56

Щото са глупави. Клаосическият телевизор с кинескоп си остава най-добрият,само дето има проблеми с размерът. Също така и класическият бръснач, дето е използван още в древен Египет, си е най-доброто нещо за бръснене, каквито и секси самобръсначки да ни предлагат.

Автор: equinox   
Дата:   10-12-07 19:58

Ми що не си направят молове и в техните градове?

Видин с първи МОЛ до края на годината

eeeee има време [smilie5] навсекъде че има мол. лошо нема. който не може да си прави сметката проблема си е негов [smilie21]

Автор: kaiser.soze   
Дата:   10-12-07 20:41

какво е МОЛ бре???

аз знам че е материално отговорно лице.[smilie8]

Автор: equinox   
Дата:   10-12-07 21:03

Малко се ОЛяхме [ezik]

Дата:   10-12-07 21:25

И аз знаех, че е каквото казва Кайзеров, ама и Екуиноксов право казва... ;-)

Автор: asahi   
Дата:   10-12-07 21:33

Илиенци, Метро, Техно/маркет/полис - всяка година спестяванията се изсипват в магазините. Често за глупости.

Ами в БиХ знаете ли какво е?

Автор: Manchev   
Дата:   10-12-07 21:41

Селска чест...повечето софиянци, които обикалят моловете имат пари основно за хранителните магазини в тях, обаче ходят на кинце/кафенце в мола от престиж...модерен мегдан [ezik]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.