Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 БГ хотелската кретения
Автор: джъмбо   
Дата:   15-11-07 16:48

Спиш две нощи, плащаш четири
Отказват резервации за ден по празниците

Празниците тропат на вратата. Хотелите вече напълниха интернет с оферти за Коледа и Нова година. Оказва се обаче, че резервации не могат да се направят за една или две нощувка. Празничните оферти на хотелите са на пакети от 4, 5 или шест нощувки. Ако искате да си запазите стая за два дни, няма да можете. Любезни рецепционистки обясняват, че в момента хотелите не разполагат с такива оферти. Цените на пакетите пък стартират от 300 лв. и стигат до две хиляди лева.

Хиляди нашенци окупират планинските механи за Нова година. Тази година хотелиерите рекетират народа с оферти за по шест нощувки
ФОТО "СТАНДАРТ"
Хотелите масово рекетират в момента хората. те примамват народа с оферти с празнична вечеря и екстри като сауна, фитнес, застраховка и др. Шест нощувки в хотел "Елина" в Пампорово за Нова година например излизат на човек по 634 лв., а ако искате и вечеря към пакета, цената става 721 лв. Луксозен апартамент за двама се предлага за 1117 лева. "Стандарт" се свърза с фирма "Бутик травел", която прави резервациите за "Елина", но оттам обясниха, че нямат оферти за двудневни почивки. Можем да ви предложим пакет от 4 нощувки, а останалите две са безплатни, офертираха от фирмата. Единичната стая в спа хотел "Лайт" във Велинград с три нощувки ще ви струва 620 лева по празниците. А ако нощувките са четири, пакетът става 760 лева. Студио за семейство с едно дете се предлага за 1200 лева за три и 1500 лева за четири нощувки. В офертата влиза освен празничната вечеря и новогодишна програма, закрит минерален басейн, джакузи, сауна и др.
Коледата на хотел излиза по-евтино, въпреки че хотелите не предлагат престой за един или два дни. Гостилница "Виа Траяна" в подножието на Троян има пакет от 3 и 4 нощувки. Цената на калпак е 170 и 220 лева. На Бъдни вечер и Коледа има празнични вечери, а децата до две години се настаняват безплатно. Пакетът от две нощувки в "Арбанаси палас" на човек стартира от 224 до 356 лева. Луксозният апартамент е около 600 лева. За три нощувки цената е от 30 до 100 лева повече.
Вече няма свободни места в "Гранд хотел" във Велинград за Нова година, обясниха още от "Бутик травел". Там офертата за пет нощувки за двойна стая е 1560 лева, а ако имате дете, цената става 1760 лв. Офертата включва освен закуските и три вечери, два новогодишни куверта, "новогодишен брънч", "вулканична и ледена стая", душ на удоволствията и др.

ще ме прощавате ама за 750 лв се ходи до бареселона за 7 дена
или в турцив в анталия за 5 звезден ол инклузив ти е 5 дена със се пътя (автобус) до там [smilie9] [smilie9] [smilie9]

празнично меню 80 кинта?!?!?!?!?!!?!?!?

Отговори на това съобщение
 Re: БГ хотелската кретения
Автор: Amigo   
Дата:   15-11-07 16:51

ами да духат супата, кво се нервиш [cool] [smilie8] [smilie8] който е луд, да плаща [cool]

Автор: NeDDRaG   
Дата:   15-11-07 16:53

Амиго то ясно, ама ако човек няма възможност за повече дни...

Дата:   15-11-07 16:54

келеши нещастни.... на фотоваканцията спях в 3 звезден много добър хотел с климатик хладилник ТВ басейн и заскуска срещу 30 лв на ден.....

в търново за 2 звезден ми искат по 70 лв ....

Автор: solo5   
Дата:   15-11-07 16:57

мдаа и аз бих отишъл в турция за тия пари ще съм като паша [smilie18]
друг е въпросът 5 звездните хотели наистина ли са 5 звезди в турция, ама пак са по-добри от бг 3 и 4 звезди дето ги искат тия пари от поста на Джъмбо, абе тия верно ли си вярват, че на тия смотани условия някой ще се изръси 1000 кинта за нова година в бг
ми те тия подобия на хотели са ужасТ у нас [smilie23]

Автор: vladomatev   
Дата:   15-11-07 16:58

За 30 лева на ден съм спал в 5 звезен хотел в Каиро ...питай ме кога ще дам на неква бабка сложила си на къщата табела хотел 50 лева за вечер ....пазар, нема нерви тука има предлагане и търсене. И липса на пазарна култура [smilie25] Я иди до Барса да се изкефищ

Автор: stoyan_5   
Дата:   15-11-07 16:59

И в Турция за нова година е скъпо - по около 470 лв. за 3 дни /в друго време е от 150-250 лв./...

Автор: Cristinel   
Дата:   15-11-07 17:00

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: vladomatev   
Дата:   15-11-07 17:01

аха а България ги имат ...ти нали си пътувал много

Дата:   15-11-07 17:03

сори
явно гърците ще намажат от мен покрай нова година

бг хотелиерите ме губят като клиент с тези безумия [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: Matheya   
Дата:   15-11-07 17:15

хехе- за 5 дни вьв Велинград -1600 лв. [smilie18] Тия па! [ezik]

за 800 Евро има приказна екскурзия от 16 дни из Великобритания! [smilie8]
Мечта![smilie24]

Велинград...[smilie18]

Автор: NeDDRaG   
Дата:   15-11-07 17:17

Матея, лошото е, че има балами дето дават. И на мен ми вдигат билета с 40 %, щото нафтата се вдигнала с няма и 10 %. И като няма с какво друго да пътуваш, даваш...[smilie23] [smilie23] [smilie23] (Дано им блокират двигателите на всички автобуси. [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] )

Автор: IvoZafirov   
Дата:   15-11-07 17:20

е па за толко - 1600 лв има пакетче до тайланд за 6-7 нощувки

педали [smilie23]

Автор: Cristinel   
Дата:   15-11-07 17:28

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: Todd   
Дата:   15-11-07 18:11

Ха ха , луди ора в тая държава бол - 1000 лефа ша ги дам за хотел във Велинград -верно ли бе ???
И ко ша прай там - ша иде на чаршията в неделя ли ??? Или ша си купи боровинки от пазара .
Ашколсун !!![smilie24]

Ша изкара сапунера на центъра и ша снима паметника на Вела Пеева ...и високопланински джентълмени !!![smilie19]

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Ашколсун на тия ора де ги убедиха да идат и да дадат 1000 лефа !!!![smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Баламите както всички знаят са два вида - едните ти ги търсиш , другите идват сами !!!

Ашколсун !!!!

[smilie5]

Дата:   15-11-07 18:13

"за 5 дни вьв Велинград -1600 лв" [smilie10] [smilie18]
тия що не отидат на лекар, може да им няма нищо [smilie18]

Автор: Danisima   
Дата:   15-11-07 18:15

Автор: loveforever   
Дата:   15-11-07 18:15

Такова безобразие като у нас другаде няма!

Преди месец се хванах да проверявам как стои въпроса с наемане на вила за нова година. Искахме с приятели да се съберем някъде извън града. Говорим за т.нар селски туризъм - къщите битови, на две на три постегнати, заредени с легла на максимум и за да се наеме искат искат предплата на 100% за минимум 4 дни и при заемене пълния капацитет на леглата при цена на легло от 40 лв/вечер.
Онова което ме изненада е че почти всичко вече беше ангажирано. Така че докато има такива дето да плащат за подобни условия ... и офертите ще стават все по-безумни.

Дата:   15-11-07 18:19

Автор: loveforever
Дата: 15-11-07 18:15

искат предплата на 100% за минимум 4 дни и при заемене пълния капацитет на леглата при цена на легло от 40 лв/вечер.

[smilie10] че те ако сложат 4 легла в стая 160лв на стая ли ще искат [smilie18]
тия утрепаха коча с мотиката [smilie18]

Автор: gorbi   
Дата:   15-11-07 18:20

да плащат... стандартът на българина лееекинко се вдигна и отвсякъде искат да му вземат паричките... да ама който е ходил по чуждо ( в географски смисъл) няма да даде такива пари на БГ хотелиерите.... Най-малкото обслужването е класи под южните ни съседи. Храната - тоже. Ами няма да стане....
Друго ми е чудно... Направиха милионна леглова база в Слънчобряг и Обзор и на юг... Туроператорите ги гърчат с оферти по 10 евро на легло със закуска и обяд, а за празниците ги няма никакви на пазара с добри оферти....

Дата:   15-11-07 18:23

на мен ми направи впечатление че и у Турско ни цакат по-дебело тая година, ама ко да прайш [smilie5]
в Кушадасъ - 3 лири кафе по заведенията, 1 лира кенеф [smilie5]
иначе са си на същия хал като пари, но ни имат за по-богати и курортите им са вдигнали цени [smilie5]
... но пак е 1000 пъти по-добре отколкото в родния туризъм
там на прилични хотелчета се спи, ранътъ яку [smilie5] съотношение цена/качество много добра [smilie24] [beer]

Автор: Matheya   
Дата:   15-11-07 18:29

Горби,
как го определи стандарта като вдигнал се, не знам- според мен е обратното, цените се вдигат ужасно, явно и на хотелите [smile] . Скоро не сьм нощувала.
Спекулации [ezik] , но се учудвам, че всичко е пьлно при тия цени [smilie11] .

Автор: gorbi   
Дата:   15-11-07 18:34

е как го определих стандарта - да не съм сляп..... автопарка по улиците се учетвери и подмлади.... Хипер маркетите пращят от хора от сутрин до вечер.... Заплатите в частния сектор за последните 5 години са се утроили.... Това в големите градове естествено, ама и това са потенциалните туридти.....

Автор: loveforever   
Дата:   15-11-07 18:38

solo5 написа:

> Автор: loveforever
> Дата: 15-11-07 18:15
>
> искат предплата на 100% за минимум 4 дни и при заемене пълния
> капацитет на леглата при цена на легло от 40 лв/вечер.
>

> [smilie10] че те ако сложат 4 легла в стая 160лв на стая ли ще
> искат [smilie18]
> тия утрепаха коча с мотиката [smilie18]

Значи селска къща с 3 стаи и кухня - общо 10 легла ( три стаи съответно с 4-3-3 легла)прави общо 1600 лв, без ангажимент за храна.

Дата:   15-11-07 18:50

абе за 1600лв бай Ганьо ши даде Ганевица да я опъват и да готви на всички [smilie18]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.