Автор: fotorafi
Дата: 11-12-12 10:48
Наближава Рождество Христово и Нова година.Един от най-светлите християнски празници, време за размисъл и равносметка.
Вече не смея да си пусна телевизора или радиото,защото веднага се появява някой политик,който започва да ми обяснява колко... сме бедни,каква студена и гладна зима ни чака,цените на тока...водата...бензина,пенсионерите на опашка пред боклукчийските кофи...Че бедни,бедни сме.И моята пенсия от 120 Евро е смешна.Както и пенсийте на почти всички мои приятели и колеги фотографи.Но това навремето е бил нашият избор .Избрахме свободната професия фотограф,не станахме миньори,военни или милиционери за да имаме високи пенсии сега.Затова търсим някакъв изход.Държавата и хазната са опоскани.
Къса памет имаме, забравихме гладната,студена и тъмна зима на Луканов.Жан Виденовия шамар-фалити на банки,инфлация и безхлебие .15 години отдадох на идеята -СДС.Що плакати съм лепил, що съм бил по митинги...Преборихме се и един умен доцент по информатика направихме депутат в Народното събрание. А той забрави да ни поздравява,забърка се далавери и приватизации. Иван Костов направи много:спря инфлацията, банките, Европейския съюз...Но неразумна и евтина приватизция, продаде на смешни цени БГА"Балкан", Кремиковци,Нефтохима... Дойде и Кобурготски със сладки приказки омая, но се награби с каквито имоти можа. После дойде лицемера Станишев. И започнаха заменките-кон за кокошка и ошушкаха всичко останало. През целия си мандат Станишев даваше всички правителствени поръчки за печат и реклама на една неизвестна жена, Моника Йосифова...Последен жест му беше да и даде от бюджета 338 000 Евро.Затова не вярвам на лицемерите политици и висши духовни лица, кото плачат и мислят за мен... И предлагам,Станишев да изтегли от сметките на бъдещата си съпруга 338 хил. евро и да ги внесе в бюджета.
|
|