Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 МЕТРО
Автор: tan4o   
Дата:   13-10-12 22:47

Та значи, отиваме днес в МЕТРО, да напазаруваме разни неща за къщата, напълнили сме количката и хоп някой ни я гепи вътре в магазина, това за има няма 2-3 минути докато спорехме коя паста за зъби да вземем.А количката беше зад нас, не я бяхме зарязали някъде на майната си. Обиоколихме, огледахме, няма и следа. Айде обратно, нова количка, ново товарене на продуктите...както и да е, стигаме до шампоаните, еми половината празни до някъде, някои бяха дори до половината.Претеглено на ръка, подозрително леки.
Направо бях изумена, после на касата, една щях да я набия, но това е вече друга тема!
Още не мога да го осмисля как ни откраданаха количката заради едното левче вътре!

Та внимавайте,ако ходите там, аз лично скоро няма стъпя.

Отговори на това съобщение
 Re: МЕТРО
Автор: alba_luna   
Дата:   13-10-12 22:53

И аз бях днес. И винаги си оставям количката в основния коридор и не влизам с нея в страничните. Но не бях чувала за такова случка. Ама вече на нищо не се учудвам.

Автор: tonitka   
Дата:   13-10-12 22:59

[smilie18] [smilie18] [smilie18] Чак не ми се вярва....за едно левче.

Съвсем на скоро с един приятел имахме среща за кафе. Идва той - цялата му ръка в кръв. Давай казва една лепенка, че ме ухапа една богомолка. Представете си къде - в Метро. [smilie18] [smilie18] Бръкнал да взима някаква консерва и звяра го загризал. [smilie18] [smilie18]

Добре, че не съм била на негово място. Щях да опищя магазина. [smilie5]

Автор: slivenski   
Дата:   13-10-12 23:02

и кой ще тръгне да краде пълни колички?
нали вътре има персонал, камери, охрана...
тая количка, за да и вземеш левчето, трябва да я защипеш с друга.
първо трябва да я изпразниш.
това няма да остане незабелязано вътре в магазина.
ако са измислили някакъв дивайс за вадене на левчето, защо ще крадат количката, при това пълна... може директно на място...
има нещо друго тука...

Автор: CanoniO   
Дата:   13-10-12 23:04

богомолка? кръв?
Твоят приятел здраво те стяга...

Дата:   13-10-12 23:13

CanoniO и аз реагирах като теб, но човека е сериозен. Каза, че била доста голяма. Аз не знаех, че богомолките могат така да хапят. Някой ако е наясно с тия гадини да каже.

Дата:   13-10-12 23:14

Аз лично нямам друго обяснение, количката беше зад нас, и когато се обърнахме просто беше изчезнала, нямаше я нито в едната посока, нито в другата, така и не я открихме.

Автор: batemitko   
Дата:   13-10-12 23:16

На мен пък ми се случва да подкарам чужда пълна количка през целия магазин,докато жената не ме пресрещне отнякъде с нашата си количка и с недоумяващ поглед [smilie10].После,естествено я зарязвам където ме е сварила жената-много помня в кой момент съм я подкарал и откъде[smilie21]

Автор: Myth   
Дата:   13-10-12 23:17

Автор: tan4o
Дата: 13-10-12 22:47
!
Още не мога да го осмисля как ни откраданаха количката заради едното левче вътре!

Автор: tonitka
Дата: 13-10-12 22:59

[smilie18] [smilie18] [smilie18] Чак не ми се вярва....за едно левче.

Не расъждавате в правилната посока та по случая един виц:

Престъпник при следователя:

Слвдователя: Добре бе, идиот ти човек ли си какво си, как може за 5лв. бабичката да убиеш, какъв си изрод. За 5лв...

Убиеца: Аааааа не е така г-н Следовател една бабичка 5лв., две бабички 10, 3 бабички 15..., 100 бабички... и т.н.

Автор: slivenski   
Дата:   13-10-12 23:22

по-скоро някой се е объркал и ви е взел количката. а после я е зарязал някъде из магазина.

и на мен ми се е случвало да дръпна чужда количка, но се усещам навреме.

Дата:   13-10-12 23:24

Най-вероятно е станало както казва batemitko. То като се замисля и аз съм придърпвала чужда количка, но бързо се усещам. [smilie18] [smilie18]

Автор: batemitko   
Дата:   13-10-12 23:25

така,де,и аз си признах,ама тия дни е съм бил в Метро[smilie7]

Автор: alba_luna   
Дата:   13-10-12 23:27

...абе как ги придърпвате тия чужди работи, че и без да се усетите...[smilie18]

Но май това звучи по-правдоподобно в ситуацията.

Автор: ejko   
Дата:   13-10-12 23:28

и на мен ми се случва да гепвам чужди колички...

Дата:   13-10-12 23:29

всичко ще си кажете сега[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   13-10-12 23:31

На мен ми се е случвало като се прибера в къщи и разтоваря покупките да се окаже, че има продукти които не съм взимала. Не рядко оставям съпруга да плаща, а аз ходя да зяпам списанията на изхода, пък той милия не е много в час какво се пазари за в къщи и каквото има в количката го плаща. Най-вероятно някой се е объркал и по грешка е пуснал нещо в нашата. [smilie18] [smilie18]

Автор: Mori13   
Дата:   13-10-12 23:34

Абе богомолката има малка уста и не може да ухапе пръст, обаче нал знаете как изглеждат предните и крака - там има едни резци с които гепва и придърпва плячката. Та може с тях да го я резнала гадината. Тая година много богомолки навсякъде...Може тая да се е изучила на отваря консерви в Метро и така да си преживява.

Дата:   13-10-12 23:36

Най-вероятно така е станало, каза че била десетина сантиметрова. Лелеее само като си я представя и настръхвам. [smilie5]

Автор: Jim__Beam   
Дата:   13-10-12 23:38

.. Мене една ме лъзна по бронята на паркинга ...... ама ич даже не беше богомолка .... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

... най - обикновена курва си беше .... с Рено Туинго .... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

Автор: Djogata   
Дата:   13-10-12 23:39

Абе богомолката едва ли се е изучила да отваря консерви, но виж, да хапва хлебарките, процъфтяващи в "хигиеничната" среда на хипермаркета, със сигурност се е изучила [smilie5]

Автор: asahi   
Дата:   14-10-12 00:27

САС се беше оплакал, че му гепили левчето.

Аз си имам едно розово пластмасово пулче, дето отключва колички, и си взиамм количката с него. Никой не ми го краде. Ама и не си пускам количката. Специално в Метро винаги знам какво ще купувам и си правя къс маршрут.

Автор: docenta   
Дата:   14-10-12 00:29

Веднъж един човек ме гони и вика, че съм му бил взел количката... гледам и двамата сме купили едни и същи тениски, но моята бутилка беше със зехтин а неговата с вино... малко ядосан ми се стори, все едно нарочно му бях взел количката :)

Автор: CanoniO   
Дата:   14-10-12 00:33

Аз пък винаги слагам джипиес тракер на количката. Досега не ми се е случвало да не я намеря.

Автор: docenta   
Дата:   14-10-12 00:34

Кажи какъв ти е приемника? Мноо мощен... [cool]

Автор: carl_cox   
Дата:   14-10-12 00:36

аз пък онзи ден тръгнах да слагам в Била една лютеница в чужда количка и един възпитан мъж, леко смутен ми казва - "но това е моята количка!" [smilie5], извиних му се и забегнах бързо [smilie6]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.