Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Евалка му правим!!!!!!!!!
Автор: ценослав   
Дата:   11-10-12 20:25

Няма да строим Белена, щото РуснацитИ ни баламосват. Ма газопровода "Набуко" ще го правом с Турците само като авариен вариянт, щото пък капиталиститИ нА правят на балами. Не съм от ГЕРБ, но ще му дам шанс още два-три пъти да бъде на власт. Почвайте мА!!! [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou]

Отговори на това съобщение
 Re: Евалка му правим!!!!!!!!!
Автор: asahi   
Дата:   11-10-12 20:36

Къ па тъка?

Дата:   11-10-12 20:56

Ай тъй![cool] [cool] [cool] [beer] [beer]

Дата:   11-10-12 20:58

Аре ве!!! Ко са умълчате сако сукакоши?!!! [smilie2] [smilie2] [smilie3] [smilie3] [beer] [beer]

Автор: TODD   
Дата:   11-10-12 21:00

Ами .... кой те фане той те джаса .

[smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   11-10-12 21:09

Ми важното е джасане да пака. От сън спомени нема![cool] [cool] [beer] [beer]

Автор: ivodam   
Дата:   11-10-12 21:09

Цено, за не би да приемаш дори за секунда на сериозно човек, когото не приемат сериозно дори в собствената му европейска партия?...

[smilie7]

Дата:   11-10-12 21:11

А не ве!!! Костов ще приема за сериозно, дето единственото му творение беха "ликвидационните съвети". Ма отличмна работа свършиА!!![cool] [beer] [beer] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Дата:   11-10-12 21:13

И ЗАБРАНЯВАМ на Софиянци да грачат срущу брат Бойко!!!!!!!!!!!! Метнро имете ли? А магистрала Люлин имате ли??!!! А до Бургас за колко време стигатеи.

"жЕни мои лицемерни,
я че ви упраим!
Ще /онождам/ другари верни
оно кфо да праим"???
[cool] [cool] [cool] [cool]

Автор: scarecrow   
Дата:   11-10-12 21:17

Чекай уе Цено, вториот мандат магистрала Видин-Истанбул ще има [smilie5] и минимални работни заплати за СЕВЕРА поне иляда лева[smile]

Автор: TheBossBG   
Дата:   11-10-12 21:20

То за Беляне май ще има референдум, така че ББ няма думата!!! Колкото до гласуването, баджанакът НИКОГА не е гласувал. И оня ден ми казва: баджо, ще взема да гласувам. Не съм избрал за кого, но и за когото и да гласувам, все ще е срещу Боко. Толкова за реалната популярност на Рапона. А ти Цено, попитай бившите ти колеги дали ще гласуват за него. И нека ти обяснят защо точно НЯМА да гласуват.

Дата:   11-10-12 21:24

Значи бившите колеги не гласуваха за него и преди това, включително и азЕ. Ма такъв човек трябва на България. Кога прави нещо го прави, кога греши всички го виждат. Кой ще турнеш на негово място питам сА азЕ???!!! Кунева????? Бе със стари чаши кръчма се не отваря. Или с И.К. дето клуба му във Видин в момента е снамира в стаичката дето се продават билети за театрото - една желязна барачко със стъкло 3 на 4 метра. [cool] [cool] [cool] [cool] [cool]

Публикацията е редактирана (11-10-12 21:25)

Автор: ivodam   
Дата:   11-10-12 21:24

Цено, некакъв злощастник тая вечер е скочил на релсите между Обеля и Ломско шосе и блокира цялото метро. Абсолютна неподготвеност за такива инциденти. Сигурно до утре ще е затворено движението в тоя участък... [smilie2] [smilie23]

[smilie7]

Дата:   11-10-12 21:27

Ми що??? Някой китук като се притрепе на пътя, не затварят ли магистрали за часове. Закон, няма мърдане! Или кво искаш??? С чингела да го дръпнат на страна и готово?![smilie21]

Автор: asahi   
Дата:   11-10-12 21:57

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

[smilie24]

[beer]

Автор: Jim__Beam   
Дата:   11-10-12 23:19

.. Мен кога ме изеде една мечка , пуснах жалба , блокираха цялата гора ....

... след събирането на биологичен материал , се оказа , че не ме била точно изяла .... [smilie8] [smilie8]

.. мечката я осъдиха за изнасилство ..... мене за набеждаване .... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

Автор: Стоев   
Дата:   11-10-12 23:24

Кат чух че метрото е паднало и ми се дръпна акито навътре.... бах тези слухоразносвачи...

Автор: dobriman   
Дата:   12-10-12 14:24

Цено за президент!

(димов за губернатор на Невада!)

Само така ще ги стигнем хАмериканците!

Дата:   12-10-12 15:41

Веднъж да станаааа!!!! Майко милааааа!!!![smilie7] [smilie7] [cool] [cool] [beer]

Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   12-10-12 18:00

Еваларка се 'бичи', не се 'прави'. Само да отбележа.

Автор: мара   
Дата:   12-10-12 18:35

тва с ченгела е разумно. понякога.

Автор: wildheart   
Дата:   12-10-12 19:19

СПАХТЕ ЛИ ДОБРЕ ГОСПОДИН ДЯНКОВ”

''Спахте ли добре господин Дянков?????
Защото АЗ не спах добре.Не спах добре поради една причина.Вярно тя е нищожна за ВАС и надали ви интересува ,но МЕН ме ужили ,ужили ме все едно пчела или оса,фраснаме по главата все едно ,че Кубрат Пулев мие забил един в лицето.
Причината е толкова неинтересна за вас,че надали ВИЕ ще се трогнете от една бедност,от едно безпар
ичие,от една мизерия.Но въпреки вашето бездушие и слаб интерес АЗ – Иван Стефанов Проданов ще ви разкажа какво толкова много разстрои моя сън.Ще ви разкажа тази история с надеждата ,че ВИЕ като Министър на финансите на Република България ще се трогнете и ще се осъзнаете.
- Преди няколко дена аз (Иван Стефанов Проданов) и моята съпруга пристигнахме в родният и град на гости на тъста и тъщата.Преди това решихме да посетим местния магазин от голяма и известна верига да напазарим за вечерята ,все пак родителите и са пенсионери и живеят много охолно с „огромната пенсия която получават.Както и да е – в магазина напълнихме една количка с продукти и се запътихме към касата.Опашката беше голяма та се наложи да почакаме.Тогава моята половинка се сети че не сме взели памперси за близнаците ни.Аз като кавалер и баща за пример (Умря циганката дет ме хвали ,ама ….) отидох към съответния щанд ,който по стечение на обстоятелствата се намира до щанда са месо и там станах свидетел на следната молба на една възрастна жена към момичето ,което обслужваше щанда .
- Мило дете отрежи ми 20 грама (Не е грешка,възрастната дама наистина каза 20 грама) салам от Хамбургския,че днес взех пенсия и си казах ,бе и аз съм човек,да хапна малко салам.
Възрастната дама си взе поръчката и се запъти към щанда за сирене от където взе 100 гр. сирене и от там към касата.Естествено аз също се тръгнах с памперсите към касата.Опашката пред касата все така си беше дълга ,и понеже бяхме с повече покупки пуснахме възрастната женичка пред нас.
Какво стана обаче ,когато се наложи жената да плати ????
Оказа се ,че саламчето не е било 20 грама ,а 30гр. та не и достигнаха 0.15лв да си плати.Жената много се притисни започна да рови с треперещи ръце в протърканият си портфейл за стотинки ,но уви не намери ,виждах как сълзите напират в очите и,тогава АЗ и дадох нужната сума и с това всичко се оправи.
Мислите си ,че ИСТОРИЯТА свършва до ТУК господин Дянков????? Нееееееее ,тя продължава .Продължението е следното:
Вече в родителите на съпругата ми , с тъста ми седнахме на масата ,жените направиха салата,чукнах ме се с хубавата ракия на тъста и прекарахме една приятна вечер в компанията на децата ,приятели ,роднини и съседи.Съвсем бяхме забравили за днешната случка в магазина,НОООООО някой не беше забравил,и това беше възрастната женичка от магазина,същата тази на която не и стигаха тъпите 0.15лв.
Та на следващата сутрин ,бяхме изненадани от неочакван ,но много приятен гост.
Това беше тази женичка,понеже града е малък и всички кажи речи се познават тя разбрала кои сме и ни идваше на гости с малък подарък.
Знаете ли ГОСПОДИН ДЯНКОВ какъв беше подаръка???
Скромен ГОСПОДИН ДЯНКОВ подарък ,но от сърце – бяха питки със сиренце.Жената беше направила питки със всичкото сирене което беше взела предния ден и ни ги беше донесла на НАС!
Оказа се ,че след като си е взела ГОЛЯМАТА ПЕНСИЯ която получава ,а това са огромните 140лв. жената си е купила дърва ,платила тока и водата и са и останали огромните пари за харчене в продължение на 1 месец – 10лв.
Тъста ми ,който е бивш военен и познавах ,като много корав мъж се разплака от нейната история.
Трябва да ви кажа ГОСПОДИН ДЯНКОВ ,че никога през живота си не бях ял толкова сладки питки със сирене.

СЪВЕТВАМ ВИ ЕДИН ДЕН И ВИЕ ДА ГИ ОПИТАТЕ''

Автор: chipsy   
Дата:   12-10-12 19:32

Я да питам аз - Бойко ли открадна парите, които тези пенсионери са събирали в продължение на 40-50 години работен стаж като пенсионен фонд?
Доколкото виждам това правителство се опитва да вкара нещата в реда, който трябва да са, здраво залага на инфраструктура. Вчера говориш с баща ми и каза, че след толкова години и обещания най-накрая ще завършат и Дунав мост 2 във Видин.
Какъв точно е проблема?

Публикацията е редактирана (12-10-12 19:33)

Автор: OIM   
Дата:   12-10-12 19:37

Проблема е че комунистите не могат да крадат вече от европейските пари Гледат отстрани жално , текат им лигите и викат - '' Тия пари не са за магистрали и мостове бее , те са за крадене ... ''

Автор: tvk75   
Дата:   12-10-12 19:59

ей ченгенца, за какво спорите тука [smile]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.