Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Поздрав за всички съфорумни промити мозъци
Автор: bpavlov   
Дата:   06-10-12 18:09

Щатски съд призна връзката между ваксините и аутизма

Чета и не вярвам на очите си, компании с милиарди долари печалби, които плащат милиони долари хонорари и подкупи на ниво правителства, все пак не успяха да се преборят с голата истина.

Парадоксалното е, че ние в България си имаме един велик учЕн, който ако го бяха наели, щеше да убеди съдебните заседатели, че ваксините са безобидни и причините за странични явления са си в техния телевизор. Щеше да ги убеди, защото той това е учил, което само по себе си е велика, неоспорима и непоклатима величина, с която всички трябва да се съобразяваме и пред която смирено трябва да благоговеем, щото видиш ли, ние сме само обикновени инженери или програмисти. Нашият учЕн можеше да бъде полезен и на Glaxo Smith Kline, която прие да се признае за виновна по обвинения за извършване на криминални престъпления и да плати 3 милиарда долара за уреждане на съдебния спор, свързан с най-голямата здравна измама в историята на САЩ. Глупави, глупави западняци. И необразовани.

Мислейки какви може да са причините за нелепата (незначителна на фона на общото благо) издънка с аутизма, реших, че проблемът се корени в недоклатените ваксини, произведени в държави от западно-упадъчния строй. Друго си е ваксината да е създадена в БАН например, разработена от хора, които това са учили и следователно ваксините са безгрешни. Мдааа, обаче аутизъм има и в България, дори има обучени 1300 учители, които работят в 1100 училища за обучение на деца аутисти.

Балонът за безобидността и добрината на ваксините постепенно се разпуква. Разпуква се там, където хората мислят с главите си, а не с гъзовете. Защото 67 милиона аутисти по света е достатъчен повод за мислене и е гол факт. Аутизмът и смъртните случаи след ваксинация са само "официалните" медицинско-документирани случаи, тъй като само при тях може да се докаже неоспорима връзка с ваксината. А страничните явления след многократни имунизации са далеч повече и не са никак безобидни.

Хайде стига съм говорил глупости. За почитателите на ваксините имам добра новина - ваксината против рака на шийката на матката вече е промотирана и за третиране върху момчета и мъже. Как така 12-годишните момченца ще остават по назад от 12-годишните момиченца. Трябва да има справедливост. А пък и разработчиците трябва да взимат заплати все пак. Всичко е за общото благо, да не си помислите нещо друго

Отговори на това съобщение
 Re: Поздрав за всички съфорумни промити мозъци
Автор: CanoniO   
Дата:   06-10-12 18:13

и що реши, че ще го пуснеш първи тва?

Автор: ejko   
Дата:   06-10-12 18:14

Всички ваксини еднакво вредни и излишни ли са...? [smile]

Автор: milenpi   
Дата:   06-10-12 18:28

Бах ти 9-валентна ваксина (срещу морбили, заушка, рубеола, детски паралич, варицела, дифтерит, коклюш, тетанус и Haemophilus influenzae)

сега и 20-валентова ли да има? Бяха три, пента, поли, ама 9..

Автор: tofo   
Дата:   06-10-12 19:34

Ако излезе ваксина срещу махмурлук ми цъкнете ЛС да не я пропусна.[smilie8]

Автор: milenpi   
Дата:   06-10-12 19:41

Писмото с Антракс ли да бъде или без?[smilie5]

Автор: Orlin   
Дата:   06-10-12 19:51

"Ваксините могат да причинят по-опасни заболявания от тези, срещу които са създадени."

Вярно е. Могат. В колко процента от случаите?
Едрата шарка е гадна болест. Умира се. Знаете ли в колко процента от случаите?

Дата:   06-10-12 19:58

но ако вече няма едра шарка, то защо се бие ваксина? Или се очаква да се завърне?

Автор: Orlin   
Дата:   06-10-12 20:42

ejko ,
Вчера аз си зададох този въпрос и намерих малко инфо:

Всъщност лекарите, практикуващи в момента не сме виждали едра шарка другаде освен по картинките в учебниците. Имунизация срещу едра шарка в България е правена до 1980 година, след което е отменена.
Предполага се, че вирусът на едрата шарка (вариола) е запазен в някои биологични лаборатории.

В същата статия се посочва че се бъркат едра шарка и варицела, които са различни болести.

Вече не ми се пише на тази тема, защото е безсмислено. Когато някой вярва безрезервно в подобна теза никакви доводи не помагат.

Не ми харесва обаче, че bpavlov нарича тези, които не мислят като него "промити мозъци", те мислят с гъзовете си.
Сигурно му помага да се мисли за велик.

Автор: scarecrow   
Дата:   07-10-12 09:00

Бе те други хора се правеха на велики по темите ама няма да ги видиш да пишат тук.

Дата:   07-10-12 09:24

A..., то значи не се бие такава ваксина за едра шарка [smilie18] Много съм зле...! Orlin , мерси за инфото...!
Та значи аз вярвам, че ваксините не са много полезни и не бива да се слагат безразборно. В смисъл, мисля че не всички ваксини са достатъчно ефикасни и не всички са достатъчно безопасни... Нищо не разбирам от такива неща, но все ми се струва, че всички хора сме различни и всички проявяваме различни непоносимости, нуждаем се от различни дози, според конкретния организъм и т.н.
Фактът, че дозата е еднаква за всички и не се изследват децата за някаква непоносимост, свръхчувствителност или нещо такова ми се вижда, че не е съвсем правилен и дори малко безотговорен...
За мен действията на медицинските лица в момента и биенето на всички на еднакви ваксини, допуска вероятността ваксините да са 100% безопасни и нужни, което ми се вижда толкова не съвсем точно, колкото и ваксините да са на 100% ненужни и разболяващи от аутизъм...
Не мога да кажа, че съм очарован от определения като "промити мозъци", но ми се струва, че това е реакция към статукво, което е не по-малко цинично...
В смисъл, да излязат и да кажат, има опасност от това и това... Ще правим персонални изследвани, преди имунизация..., глупости..., де да знам... Не може а се живее в отрицание, когато обществото по цял свят малко или повече се притеснява, а те да се правят, че всичко е ОК...

Автор: crazyman   
Дата:   07-10-12 09:51

За мен най фрапиращото е, липсата на избор. За да взимаш детски, един от необходимите документи които трябва да представиш е, че детето е ваксинирано. Няма ваксина, няма детски ??? Нещо май не разбирам логиката ...

Дата:   07-10-12 09:57

Идеята е да няма избор, защото как можем да направим информиран избор по специална тематика...? Идеята е други да правят този избор на базата на 6-7, а и отгоре години на образование и дори повече на практика.
Аз съм ОК с това по принцип, но за да съм ок и в практиката, то трябва да се демонстрира мисъл и отношение към тревогите на хората... Ако има проблем, то той трябва да се решава, не да се отрича...

Автор: valen_tin   
Дата:   07-10-12 14:59

В едно село живели баща и двама синове!!!
Една сутрин се събудили и видели че през ноща някой откраднал кравата им.Погледнали в оградата на обора и видяли че има дупка и бащата казал:
-Щом има дупка на оградата значи крадеца е бил педерас!!!
Единият син казал:
-Щом е педерас не е от нашето село!!!
Втория син казал:
-Щом не е от нашето село значи е от съседното и аз знам кой е !!!
И така тръгнали те за съседното село намерили въпросния човек и го пребили от бой,обаче човека решил заради побоя да ги съди!!!
Извикали ги в съда и съдията ги попитал:
-Как разбрахте че този човек е откраднал кравата ви?
А бащата отговорил:
-Господин съдия, всичко е логическо мислене!!!
Съдията казал:
Добре,щом може да мислите логически кажете ми какво има в тази кутия???
Бащата погледнал и казал:
-Щом кутията е квадратна значи вътре има нещо кръгло!!!
Единият син казал:
-Щом е кръгло значи е оранжево!!!
Вторият син казал:
-Щом е оранжево значи е портокал!!!
Съдията погледнал човека който се опитал да съди бащата и синовете и му казал:
-Ей педерас мръсен да връщаш на хората кравата че.....

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.