Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Я да видим има ли навити да се поразходим и поснимаме
Прибирах се този уикенд до Сопот и вече шарено е станало по високото, а Копривщица не е толкова далече и няма навалица.
Идеята е сутринта да тръгнем от София, през деня в Копривщица и наоколо(ядене, пиене, почивка, снимане), а като стане за пейзажи до язовир Душанци или някъде по подбалканското и после обратно към София.
Засега сме аз и жена ми с колата, има място за хора и други коли.
Малко снимки от тези места за нахъсване и натам сте вие
Аз понеже съм на вълна колло, кат видех Копривщица, и - ей, кеф.Пък изведнъж се сещам че не е за каране , а за снимане.Ама и двата случая, тая събота не мога
ма да го беше написал в обратния ред - не ядене, пиене, почивка, снимане, а снимане, снимане, снимане, пак снимане, хапване, снимане, почивка, снимане, пийване, снимане и т.н. до края на света ....
8art,
аз съм за разходката по хубави места и снимане, яденето и пиенето особено като карам са второстепенни. Но все пак темата е в клуба, трябва да примамя с нещо не толкова запалените само за снимане