Автор: Myth
Дата: 23-08-12 16:02
Автор: imitev
Дата: 23-08-12 15:50
Mith какво се правиш на интересен - ако 5-6 човека работят по този въпрос 3 месеца колко да струва?
Сумата включва оформяне на идеен проект, разработване на стратегия, писане и вдигане на шум по форуми и в медийното пространство, наеми на офиси, пари за софтуер, пари за рекламиране по агросайтовете, закупуване на правата за снимките, рекламиране по вестниците и т.н, т.н.
Къде го видя тоя идеен проект, най-обикновен профил във Фейсбук, наемите на офисите и софтуера нас не ни интересуват това си е проблем на фирмата, та какъв по-точно софтуер е необходим да направиш акаунт във Фейсбук, че не ми е ясно, а видях 5 снимки, колко струват правата според теб, вдигане на шум по форумите, ок по 1 час дневно или ако искаш по 2 няма проблем, може да наемеш някой почасово, а може и служител на заплата, макара не знам на каква заплата ще е ама айде, единственото което струва пари това е рекламата по агрофорумите, която обаче не е много скъпа, може да питаш тракториста, пък и аз мога да питам колко точно са ни стрували банерите когато организирахме "Булфорест-шоу" та.... айде молим не с тия номера, не падаме от небето, не разбрах каква е точно стратегията, стратегия нанайци. Освен това рекламаат във вестниците кое ще рекламира страницата във Фейсбук или, щото дядо ти Иван дори не е чувал за Фейсбук, нито пък ще посети тая страница, реклама във вестниците, може да има за самата програма, но това си е съвсем отделно.
Публикацията е редактирана (23-08-12 16:05)
|
|