Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11     всички  напред  последна
 Фейсбук акаунт, 50 000лв що не казвате бре?
Автор: Myth   
Дата:   23-08-12 15:01

Незнаех, че да ти направят Фейсбук акаунт струвал 50 000лв. Повече по темата:
50 000лв
и ТУК

Отговори на това съобщение
 Re: Фейсбук акаунт, 50 000лв що не казвате бре?
Автор: Todd   
Дата:   23-08-12 15:02

Ееее че ние даже похарчихме парите бе .

[beer] [beer] [beer] [beer]

Дата:   23-08-12 15:03

Аз съм съгласен и по 5000 да ги правя, мъ нещо няма кандидати, при положение, че един акаунт във фейсбук е безплатен и се прави в порядъка на 5-10мин. то 300 000лв на час си е оферта отвсякъде :-)

Дата:   23-08-12 15:04

Е аз що не съм разбрал бре Тодде, не така егоисти такива.

Автор: asahi   
Дата:   23-08-12 15:12

Не било баш тъй.

Дата:   23-08-12 15:15

И как било, ааааа да страничката във Фейсбук била за сумата от 47 500 да не било баш тъй. Та кое струва точно 50 000 в цялата работа, че още 50 000 били дадени за публикуването на информация на страницата във Фейсбук и в Туитър, ама във страницата във Фейсбук инфото се публикува от автоматичен RSS четец от няколко сайта и от страницата на самата програма та.... си е пладнешки обир, няма ли кой да сезира прокуратурата или може би трябва да се самосезира.

Автор: burnmaster   
Дата:   23-08-12 15:39

Гарван ,Гарвана око не вади.....в друга тема споменах за ''армия'',ама ме разбрахте че говоря за военните.
Не...не са те.
Пък и случая би могъл да се парафира като маловажен.....и си е така на фона на останалото[beer]

Автор: imitev   
Дата:   23-08-12 15:50

Mith какво се правиш на интересен - ако 5-6 човека работят по този въпрос 3 месеца колко да струва?

Сумата включва оформяне на идеен проект, разработване на стратегия, писане и вдигане на шум по форуми и в медийното пространство, наеми на офиси, пари за софтуер, пари за рекламиране по агросайтовете, закупуване на правата за снимките, рекламиране по вестниците и т.н, т.н.

Остава и без пари да го направят...

Даже и да има някой лев отгоре имплантиран не е повече от 10-15% от сумата.

Смяташ ли че с 50 000 лв. тези могат да си купят офис в София?

Друг е въпроса че точно този тип популяризиране на идеята аз не го харесвам, но ще свърши работа.

Дата:   23-08-12 16:02

Автор: imitev
Дата: 23-08-12 15:50

Mith какво се правиш на интересен - ако 5-6 човека работят по този въпрос 3 месеца колко да струва?

Сумата включва оформяне на идеен проект, разработване на стратегия, писане и вдигане на шум по форуми и в медийното пространство, наеми на офиси, пари за софтуер, пари за рекламиране по агросайтовете, закупуване на правата за снимките, рекламиране по вестниците и т.н, т.н.

Къде го видя тоя идеен проект, най-обикновен профил във Фейсбук, наемите на офисите и софтуера нас не ни интересуват това си е проблем на фирмата, та какъв по-точно софтуер е необходим да направиш акаунт във Фейсбук, че не ми е ясно, а видях 5 снимки, колко струват правата според теб, вдигане на шум по форумите, ок по 1 час дневно или ако искаш по 2 няма проблем, може да наемеш някой почасово, а може и служител на заплата, макара не знам на каква заплата ще е ама айде, единственото което струва пари това е рекламата по агрофорумите, която обаче не е много скъпа, може да питаш тракториста, пък и аз мога да питам колко точно са ни стрували банерите когато организирахме "Булфорест-шоу" та.... айде молим не с тия номера, не падаме от небето, не разбрах каква е точно стратегията, стратегия нанайци. Освен това рекламаат във вестниците кое ще рекламира страницата във Фейсбук или, щото дядо ти Иван дори не е чувал за Фейсбук, нито пък ще посети тая страница, реклама във вестниците, може да има за самата програма, но това си е съвсем отделно.

Публикацията е редактирана (23-08-12 16:05)

Дата:   23-08-12 16:06

Нейсе...

Дата:   23-08-12 16:09

Що бе ако си по информиран дай да видим наистина, разбивки и разценки, как ще се оправдят тия 50 000лв отделно има заделени още 50 000 за реклама и популяризиране, за тях по-мога да се съглася.

Да приемем, че направата на свястен сайт индивидуален сайт струва 5-6000 в случая тук такъв няма, имаме безплатен ФЕЙСБУК акаунт, който се прави за няколко минути, да приемем, че за 5-6 снимки са платили 2-3000лв. има си фирми, които ти популяризират сайта или Фейсбук профила за 5-6000лв е какво стана до тук са не повече от 10 000лв новините не се публикуват от администратор а се дърпат от RSS четец от агросайтовете та и за админ заплата не плащат, айде сложи един да отделя по 2 часа на ден за администриране на фейсбук акаунта по 1000лв месечно макар аз да не знам някой да взима за по 2 часа на ден 1000лв на месец та още 10000лв общо 20 000лв и то малко поизсмукани от пръстите.

Публикацията е редактирана (23-08-12 16:18)

Дата:   23-08-12 16:18

Нямам желание, да ти кажа честно...

Ако смяташ че струва 5000 обади се където трябва и предложи своите услуги...

Дата:   23-08-12 16:20

Аз и за 1000 да предложа няма кой да ми ги даде, щото и търгове сме чували как се печелят. Да не говорим, че правя някои неща свързани с тая програма, едното от които е един сайт ама не та...

Да не говорим, че снимките най-вероятно са купувани от някои сток сайт (ако избщо са купувани) поне знам как се правят някои визии и неща точно по тая програма.

Публикацията е редактирана (23-08-12 16:25)

Автор: burnmaster   
Дата:   23-08-12 16:21

Колкото и да недоволстваш ,всичко е облечено в ЗАКОНОВИ одежди.
Не моем да ги пипнеме.Но то големите пари е ясно че се правят само по законен начин.Примери Бол.
А тука са и моите и вашите данъци[beer]

Дата:   23-08-12 16:25

Е как законно фирма на 3 месеца печели търг?

Автор: localhost   
Дата:   23-08-12 16:31

Не търсете логика в държавните поръчки - там още от обявяването е ясен победителя :)

Дата:   23-08-12 16:36

Не винаги, но да в повечето случаи е точно така.

Автор: mun4o   
Дата:   23-08-12 16:54

Търг? Муахаха. Три запитвания до фирми, три отговора и правилните хора с най-добра оферта. Муахахаха.[smilie18]

Автор: tziko   
Дата:   23-08-12 17:03

Нормална ми се вижда цената, вече ако са позвали крадени снимки и са скалъпили сайта за 3 часа, също и как са спечелили търга е друг въпрос. Това е капка в морето в сравнение с останалите неща в държавата, като почнеш от малките общини и стигнеш до магистралите. Но евала, че някой се опитва да раздуха случея, трябва да има галсност, въпреки, че лично аз се чувствам безсилен да направя нещо за да спра това разграбване.

Автор: boni   
Дата:   23-08-12 17:15

Е нали половината пари били за реклама?

Автор: scarecrow   
Дата:   23-08-12 17:18

Е верно тия са ПЪЛНИ ОЛИГОФРЕНИ ...ама и ние сме де...

Дата:   23-08-12 17:29

Автор: boni
Дата: 23-08-12 17:15

Е нали половината пари били за реклама?

50 за Фейсбук страницата и отделно 50 за реклама общо 100.

Автор: tziko
Дата: 23-08-12 17:03

Нормална ми се вижда цената, вече ако са позвали крадени снимки и са скалъпили сайта за 3 часа, също и как са спечелили търга е друг въпрос. Това е капка в морето в сравнение с останалите неща в държавата, като почнеш от малките общини и стигнеш до магистралите. Но евала, че някой се опитва да раздуха случея, трябва да има галсност, въпреки, че лично аз се чувствам безсилен да направя нещо за да спра това разграбване.

Аз сайт не виждам, това не е сайт а ФЕЙСБУК страница и то стандартна, за доста по-малко от 3 часа се прави, е вероятно са платили на някой да направи за няколко дни RSS четеца да дърпа новините, но повече 200-300лв едва ли струва. Снимките са точно пет сглобени в една и сложени в хедъра ето линк към страницата във ФЕЙСБУК http://www.facebook.com/PRSRBG Снимките и да са купени 90% съм убеден, че са от някой стоксайт, та и цитираните 2-3000 дето съм ги написал горе са ужасно завишена сума.
То айде да кажем 5000 за откриване на ФЕЙСБУК СТРАНИЦАТА макар, че всеки може да го направи за 5 мин, ама щом imitev казва, че екип и стратегии трябва да се мислят [smilie5] и 5000-6000 за попъляризиране, правят 10 000 останалите за какво, да не говорим, че ако отделно са предвидени още 50000 за реклама може да се мине и без ония 5-6 за популяризирането, щото 50 000 вложени в реклама в интернет са ужасно много и ....

Автор: mr_kras   
Дата:   23-08-12 17:33

За казване ти е казано, ама сигурно си го проспал. В темата:
Правителството в цугцванг и цайтнот.
На 03,08 22:53:
Колко плаща правителството за публикуване на информация за ПРСР в интернет форуми.
Само дето аз съм писал за рекламата във форумите. А отгоре е за ФБ.

Дата:   23-08-12 17:33

Ааааааа забравих да кажа, целта им била 1300 хората видели или харесали или незнам си какво 1300 СМЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯХ, 1300 посещения дори лаик като мен ако се активизира може да ги постигне за няколко дни, е това ли е стратегия или струва 50 000.

Автор: scarecrow   
Дата:   23-08-12 17:34

Ако не друго поне хората им сипват с голямата кофа [smilie18] [smilie18] [smilie18]

първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.