Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 разрушители
Автор: virtus   
Дата:   16-08-12 23:27

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Отговори на това съобщение
 Re: разрушители
Автор: asahi   
Дата:   16-08-12 23:34

Това на арабите често им се получава.

Автор: ценослав   
Дата:   16-08-12 23:45

Наистина е трябвало да се разруши тая кочина! Една колона и цялата конструкция стана на камара. Наще панелки колко носещи колони нямат, щото на някоий са му пречили за хладилника и ги е отрязал па си стоят още. [cool] [cool] [cool] [cool] [beer]

Автор: stefan63   
Дата:   16-08-12 23:54

те пснелките на колони не разчитат

Автор: Analgina   
Дата:   17-08-12 00:12

Цено, имаше и други срязани колони. Мен повече ме впечатли паниката. Да не би да очакваха конструкцията да отскочи назад, като срежат колона отпред.

Дата:   17-08-12 00:12

Да бе, да!!! Я погледни примено в кухнята, как има неква "преграда" дето пречи да сложиш хладилника до пералнята. Знаеш ли колко народ са махнали тая "преграда", че да са на равно хладилника и пералнята. Е, зор са видели, щото някои ми казваха, че са рязали в "преградата" железа дебели колкото ръката. А много дето са ми го казвали това живеят на първия етаж, ако това ти говори нещо?????!!?![smilie8] [smilie8] [smilie8] [smilie8]

Публикацията е редактирана (17-08-12 00:15)

Дата:   17-08-12 00:32

Цено, у Бойница кво са се назлобили местните на китайците?

Дата:   17-08-12 00:36

Бе нещо ренти-менти. Ма китайците като си имат документ???! Добре че Косовари не са се заселили, ма и това може да стане.[cool] [cool] [cool] Тя държавата е абдикирала от задълженията си в този край, ма кво да правиш???! Още от векове има приказка за гр. Кула. Законите на държавата важат до Братановия мост!!![cool] [cool] [cool] [cool] [beer] [beer] [beer]

Публикацията е редактирана (17-08-12 00:37)

Автор: harvester_vn   
Дата:   17-08-12 07:20

stefan63 написа:

> те панелките на колони не разчитат

Не разчитат, щото нямат [smilie21]

Дата:   17-08-12 08:22

В "панелките" има точно толкава колони, колкото и в другите сгради. Плюс бетонни шайби от които първо е изградено стърбището.[smilie21] [smilie21]

Публикацията е редактирана (17-08-12 08:27)

Автор: Myth   
Дата:   17-08-12 09:41

Автор: ценослав
Дата: 17-08-12 08:22

В "панелките" има точно толкава колони, колкото и в другите сгради. Плюс бетонни шайби от които първо е изградено стърбището.[smilie21] [smilie21]

Цено в грешка си нещо, панелките се водят самоносеща конструкция, колони няма, има носещи стени.

Автор: tofo   
Дата:   17-08-12 09:44

Бетонни шайби, ама друг път. Всички панели без банята са носещи. По принцип ако поокълцаш панелката - товарът се разпределя и се поема от околните. Ама ако резнеш колона в сграда с друг тип строителство става бая по-кофти...[smilie8]

Дата:   17-08-12 10:31

Колоната е кракът на сградата. Тя поема съсредоточен товар на натиск. Премахването нак олона не води до разсредоточаване на товара към други колони, а до огъване на греди (трегери) и напукване на стени.

Автор: alsash   
Дата:   17-08-12 20:45

...скоро и на Слънчев бряг![cool] [cool] [cool]

Дата:   17-08-12 20:50

>
Автор: Myth
Дата: 17-08-12 09:41

> Дата: 17-08-12 08:22
>
> В "панелките" има точно толкава
> колони, колкото и в другите сгради.
> Плюс бетонни шайби от които първо
> е изградено стърбището.[smilie21]
> [smilie21]
>
>

>
> Цено в грешка си нещо, панелките се
> водят самоносеща конструкция,
> колони няма, има носещи стени.

Незнам дали съм в грашка, щото пред очите ми израстнаха панелките в квартала. Значи бетонни основи; стълбище и асансьорна шахта също; вертикални панели и такива хоризонтални и крана вдигаше колоните които се поставят на определени места. Де веееее! Ако не живееш в панелка, иди при някой приятел и се загледай. Ако няма такива колони панелката ще бъде като ония пнаредени карти за белот. Па и питай строителен инжинар![beer] [beer] Myth написа:

Автор: Mori13   
Дата:   18-08-12 12:11

Твоите панелки може и да имат колони, но нашите нямат. И стълбището им е от панели. Точно си е конструкция от карти. Така се и местеше при земетресението в Перник. :)
Както някой отбеляза горе, само клетката на банята не е носеща. Друг е въпросът, че панелите са еднакви и на първи и на последния етаж, а на последните етажи, носят по-малко товар. Те затова и често разни напукани панели и дефектни, ги качваха горе.[smile]

Автор: harvester_vn   
Дата:   18-08-12 17:56

ценослав написа:

> В "панелките" има точно толкава колони, колкото и в другите сгради. Плюс бетонни шайби от които първо е изградено стърбището.[smilie21] [smilie21]

Айде да не си менкаме професиите [smile] Като става дума за разследване на криминални елементи, теб ще питаме. Сега обаче не. Или както се казва- всяка жаба да си знае гьола [smilie3]

В жилищните панелки колони няма. Ако си гледал някъде да слагат колони в панелна сграда, то това не е било жилищен блок, а нещо с големи пространства, където все нещо трябва да подпре междуетажните плочи и то вече става не чисто панелна, а смесена конструкция.

В масовите панелни блокове, абсолютно всичко, с изключение на основите е сглобяемо от готови бетонни елементи. Не се леят нито стълбища, нито асансьорни шахти.

Публикацията е редактирана (18-08-12 17:59)

Автор: PolarBear   
Дата:   18-08-12 19:41

Асахи, премахване на връзка в статически неопределими системи винаги води до преразпределение на усилията, оттам - напреженията и деформациите между елементите на системата. Азбучна истина.

[smilie5]

Автор: Myth   
Дата:   18-08-12 21:24

Дата: 17-08-12 20:50

Незнам дали съм в грашка, щото пред очите ми израстнаха панелките в квартала. Значи бетонни основи; стълбище и асансьорна шахта също; вертикални панели и такива хоризонтални и крана вдигаше колоните които се поставят на определени места. Де веееее! Ако не живееш в панелка, иди при някой приятел и се загледай. Ако няма такива колони панелката ще бъде като ония пнаредени карти за белот. Па и питай строителен инжинар![beer] [beer] Myth написа:

Живял съм в панлека доста години, майка и сега живее в нея, а отгоре на всичко е проектант та... все нещичко знам, а и harvester_vn ти го е казал. Както написах вика му се самоносеща конструкция.

Автор: kaiser.soze   
Дата:   18-08-12 21:28

PolarBear написа:

> Асахи, премахване на връзка в
> статически неопределими системи
> винаги води до преразпределение
> на усилията, оттам - напреженията и
> деформациите между елементите на
> системата. Азбучна истина.
>
> [smilie5]

има ли значение каква истина е [smilie5] нали изказването му звучи нАучно, това е по-важно [smilie18] [smilie18]

Дата:   18-08-12 21:41

"Автор: PolarBear
Дата: 18-08-12 19:41

Асахи, премахване на връзка в статически неопределими системи винаги води до преразпределение на усилията, оттам - напреженията и деформациите между елементите на системата. Азбучна истина. "

Същото и аз казвам.

Автор: MiTaka   
Дата:   18-08-12 22:16

Доста спецЯлист се изказа тука![smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.