Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Работа във Варна
Автор: sakuraki   
Дата:   29-06-12 23:41

Здравейте! Свършват ми изпитите след 3 дни и ще почвам да си търся работа до октомври. Та ако някой търси или предлага работа за Варна ще бъде чудесно, а особено ако може във фотографската сфера. Също така може и в Пловдив. Значи мога да работя като маркетолог, мениджър и счетоводител, но счетоводството не го обичам много, много,така че по - сигурно без него. Работил съм като изследовател (не съм сигурен дали така се води) проверявах работата, на работниците в голям магазин и следях за нередности.

Отговори на това съобщение
 Re: Работа във Варна
Автор: CanoniO   
Дата:   30-06-12 00:30

яка тема се очертава[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: asahi   
Дата:   30-06-12 00:32

В Бяла търсеха фотографи за водните атракции.

Автор: diandimov   
Дата:   30-06-12 01:42

И аз искам да съм мениджър.

Автор: orlindraganov   
Дата:   30-06-12 01:44

Аз може ли да съм консултант?

Автор: kaiser.soze   
Дата:   30-06-12 01:51

Изследовател е най-яко [smilie24] Само проверяваш и следиш.[smilie7] Парче кекс.[smilie5]

Автор: HP   
Дата:   30-06-12 09:52

сега сезонно се търсят доста изследователи, вчера гледам една доста сериозна група изследователи изследваха нещо на едно поле с мотики в ръце [smilie24]

Автор: georgi969   
Дата:   30-06-12 13:16

маркетолог какво ще рече? Не че търся такова нещо...

Дата:   30-06-12 15:23

Ц, нещем да копаме [smilie5] . Маркетолог е много хубава работа, стига да си намерих де. По принцип ти си човека с идеята за реклама, от какво да се състои, как да се състои рекламата, общо взето за човек с въображение. Най - айляк работата беше за мен раздаването на флайери, стоя си на сянка бутам брошурките в на хората ръцете и за 4 часа свърша и взимаш парите, ама ми писна вече, че хората ги нещат и бягат надалече и хвърлят по земята и шефовете си го изкарват на нас [smilie5]. Можем да преинсталираме компютри [smilie18].

Автор: gogzy   
Дата:   30-06-12 15:32

Така като чета сте няколко в теб, сигурно ще искаш и няколко заплати [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   30-06-12 15:42

Може, може, няма да откажа [smilie5]. Мога и да готвя, но за готвач не ставам [smilie5] . Пуста му жега, пускам климатика и отивам да спа [smilie18]

Автор: asahi   
Дата:   30-06-12 16:00

И така цяло лято [smilie21]

Автор: alsash   
Дата:   01-07-12 11:23

...напоследък съм карач на сърф.....карам сърф из Варненския залив...делфини скачат наоколо...може и биричка да си носиш...и много свободни места има на базата за карачи...

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.