Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 Greece: ND win!
Автор: asahi   
Дата:   17-06-12 20:49

Така си мисля. [smilie21]

Отговори на това съобщение
 Re: Greece: ND win!
Автор: chill   
Дата:   17-06-12 20:50

А отпаднаха ли от ЕВРОто? [smilie21]

Автор: djogata   
Дата:   17-06-12 20:55

Да видим - все още не се знае със сигурност, разликата от екзит половете е изключително малка - няколко пъти по-малка от възможната статистическа грешка.

Дата:   17-06-12 20:56

Прогнози:
НД 29.3% - 127 дупетата
Сириза 27-28,4% - 72 дупетата
Пасок 11-12,4% - 32 дупетата

Изборната система имала някакви странности.
Сега ще има "Мафия! Оставка! Смениха народния вот!"

Автор: djogata   
Дата:   17-06-12 20:59

Ако резултатите са истина, Меркел ще трябва да черпи, щото НД и ПАСОК ще съберат над 150 гласа (колкото им трябват за мнозинство в парламента).

Най-интересният момент на изборната система е това, че победилите печелят 50 депутата бонус зарад хубавите си сини очи. [smilie5]

Автор: kkkolelo   
Дата:   17-06-12 21:09

Прогнози:
НД 29.3% - 127 дупетата
Сириза 27-28,4% - 72 дупетата
Пасок 11-12,4% - 32 дупетата

при НД и Сириза 1 % разлика се равнява на 55 дупетата [smilie8] ...

Дата:   17-06-12 21:13

Чети наред.

Автор: джъмбо   
Дата:   17-06-12 21:16

първия има бонус 50 дупедавци +

Автор: ilcoin   
Дата:   17-06-12 21:22

Който и да спечели, ше трябва почти веднага да изрита 150 000 държавни служители на улицата.

Гърция има пари само до 20 юли

Дата:   17-06-12 22:03

ND увеличават разликата.

Автор: Стоев   
Дата:   17-06-12 22:12

Преди седмица се върнахме от 8 дневна почивка у гръчко - не се усещаше ни криза ни избори...[smilie8]

Автор: hotsnail   
Дата:   17-06-12 22:22

ако човек направи проста сметка тия Гърци един портокал не са успели да изнесат за 20 години.

300 милиарда на 10 милиона жители е предостатъчно да се хрантуят 20 години без едно портокалче да изнесат за Германия.

Толкова мързеливо племе няма,

Дата:   17-06-12 22:27

Самарас е казал, че ще прави правителство. Това е добра новина за цяла Европа и лоша за другаря Станишев. Няма да може да се дуе.

Автор: sauron69   
Дата:   17-06-12 23:04

Какъв му е проблемът на Станишев, ПАСОК ще са в правителството [smilie7]

Автор: n1x0n   
Дата:   17-06-12 23:23

Толкова мързеливо племе няма,

Поглеждаш се в огледалото и виждаш представител на едно доста по-мързеливо племе... [smilie3]

Автор: onakava   
Дата:   18-06-12 01:06

Май пак са пат...ПАСОК не ше да влиза в коалиция с НД, ако не влезе Сириза, а Сириза не иска да прави коалиция с НД, ако те ще оглавяват правителството.

Автор: n1x0n   
Дата:   18-06-12 01:13

Ей, тия са царе на сложните схеми... ама ще сглобят нещо в последният момент, защото знаят, че инак ще ги изринат с шутове от парламента, ако няма пари за заплати и пенсии.

Дата:   18-06-12 10:29

Не съм убеден. Едното от условията е да имат 150 000 съкращения в бюджетната свера. И то в следващия месец.

Доста гърци са гласували за комунистите точно с идеята, че ще се размине. Малко повече обаче са гласували за демократите, с идеята да не им спрат пенсиите и да запазят криво-ляво държавата.

Аз лично не знам какво ще стане. Следя с интерес ситуацията, но като цяло съм умерен песимист. Гърчулята испоскаха еврозоната, сега като нищо ще я и катурнат. А приказката за зелника е повече от вярна в случая.

Автор: sauron69   
Дата:   18-06-12 10:45

Абе накрая НД и ПАСОК ще се прегърнат и направят правителство, няма друг работещ вариант. [smilie5]

Дата:   18-06-12 11:19

И аз така мисля. С цената на мощен задкулисен пазарлък, заради който могат да ги наритат отново до няколко месеца. Може и някой манекен от Сириза да вземат.

Автор: ivodam   
Дата:   18-06-12 11:34

Имаше нелошо интервю с двама гърци тая сутрин по бТВ, говорещи български - Лафчис и още един, не му запомних името, но говореше много логично и уравновесено. Та той смята, и аз съм склонен също така да смятам, че ще скалъпят някакво правителстов, което обаче също няма да изкара много - 3 месеца максимум. Най-ме кефи обаче как гърците отхвърлят варианта да имат заплати от по 300 евро, защото това било пращане в Африка и не можело да стане, защото не може да стане. [smilie18]

За едно със сигурност са прави според мен - до момента въпросът и натискането е да изпълняват заръките на големите западноевропейски умници, великата тройка, обаче няма засега никакви доказателства, че управлението на тройката спрямо Гърция е добро и ефективно и че ще даде резултат.

[smilie7]

Дата:   18-06-12 11:57

Сигурно си имат техните успехи, но не се забелязват покрай политическите боричкания. Раздутата администрация, данъчната събираемост, приватизация на някои отрасли, пенсионната система - прави се нещо по тези направления, но има още много за правене.

Едно от важните неща е гърците да разберат, че държавата не е длъжна да ги хрантути.

Дата:   18-06-12 12:02

Ами, те имат избор. Отказват да изпълняват изискванията, Европа не им отпуска следващият транш и тогава: "ще ми ядат бананата", както се казваше в една популярна касета със смешки от началото на прехода.

Вариантът да съставят временно правителство пак не става, понеже едно от условията за траншовете е да имат стабилно такова. А им престоят яки съкращения. И то след месец горе-долу.

Автор: Vinsent   
Дата:   18-06-12 12:04

asahi написа:

>...
> Едно от важните неща е гърците да
> разберат, че държавата не е длъжна
> да ги хрантути.

Не не е длъжна, не може. След като изядоха всичките кредити и други ще им дават само под условие, а условието е да почнат да създават нещо...

Дата:   18-06-12 12:14

Не, условието даже не е това. Условието е да спрат да харчат. Те като държава имат приходи, при това немалки.

Просто поколенията леви политици и легалното "купуване на гласове" чрез социални политики трябва да спре, понеже до нищо хубаво не води. Факт, които даже и др.Станишев схваща чудесно, ама не му отърва да си признае.

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.