Автор: boni
Дата: 29-05-12 11:59
1988-ма. Отидохме с ладата на един приятел. На бул. "Левски", тогава "Волгоград" до СМГ ни прасна странично един друг абитурент с жигула . Ударих си главата в страничното стъкло и бях с лепенка на самия бал:)
Бяхме в ресторант България, помня че пяха доста известни певци, включително Тоника СВ. Към 3 през нощта продължихме купона в апартамента на класната. На другата вечер хванахме нощния влак за Варна, бяхме си ангажирали хотел в Дружба за 3 дни. През нощта се оказа, че до нашето купе са се настанили новоизгравящата група Медикус с Коцето-Калки и отиват на фестивал във Варна. Обаче посред нощ се напиха и си счупиха кухарката, та дойдоха в нашето купе да искат китара . Дадох им моята и се присъединихме към тях. Стана свиреп купон, а накрая се подписаха на китарата ми:)
Във Варна си изкарахме 3 незабравими дни. Правихме фото сесия на една съученичка във ваната само по сапунени мехури:)Помня, че не бях спал няколко нощи и щях да се изтърся от някаква буна в морето, защото заспивах в движение.
На връщане се прибрах със самолета, билетът беше 22лв, а за влака беше 12лв:)
Имам доста снимки и уникални записи с касетофон, но са в провинцията в къщата на майка ми и баща ми.
Публикацията е редактирана (29-05-12 12:02)
|
|