Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7     всички  напред  последна
 Народът съвсем се лумпенизира.
Автор: Wania   
Дата:   26-05-12 21:35

За втори път за един месец ми режат маркуча от резервоара да ми точат бензина. И както разбирам, не съм изолиран случай. Докато управляващите си гласуват големите заплати, хората масово гладуват в буквалния смисъл на думата. Очаквам скоро да започнат да разбиват магазини за храна. Моля се най-сетне да дойде и българската пролет!

Отговори на това съобщение
 Re: Народът съвсем се лумпенизира.
Автор: asahi   
Дата:   26-05-12 21:36

Откъде си бе, Ванче?

Автор: atin   
Дата:   26-05-12 21:45

Моля се най-сетне да дойде и българската пролет!

На крилете на лястовичката Мая...

Дата:   26-05-12 21:59

Истински ще празнувам, когато видя първия линчуван политик, висш партиен чиновник, олигарх, министър, депутат, че и магистрат.

Дата:   26-05-12 22:02

Не каза откъде си.

Това е една доста стара форма на класова манипулация. Птрво разделяме хората на управляващи (отбор А) и останалите (отбор Б). Забележете - останалите всичките са под общ знаменател. Така отбор Б става всемогъщ и единен, може да се надъхва по-лесно, съответно манипулира. След това обявяваме останалите (Б)за гладни, а управниците (А)- за преяли. И най-накрая обвиняваме отбор А, че е виновен за всичките реални и измислени проблеми на обор Б. Насъскваме отбор Б срещу отбор А (арабска пролет), махаме отбор А от власт, разграбваме му храната и на негово място поставяме кого? Организаторите на случката или посочени от тях лица (отбор В). В арабския вариант това са хората, посочени от ЦРУ. В нашия вариант най-често са бившите от ДС, а в отделни общини местните бандюги и олигарси.

Какво се случва накрая? Отбор В сменя отбор А и продължава в същия дух, а отбор Б се чуди "що така стана, че не вечерАхме?".

Автор: ivodam   
Дата:   26-05-12 22:07

Wania: Напълно те разбирам, защото на мен пък ми разбиха наскоро колата и ми откраднаха навигацията. За бензин още не са ме работили единствено по причина на това, че съм на газ. Мизерията по страната е страшна, в София не се усеща толкова, но и то ще е до време. Не се учудвай обаче на реакции тука във форума от определени хора - има някои индивиди, които са си намерили разни нишички, топли местенца, изкарват по някой лев и тази ситуация, когато за тях има, а за повечето хора няма, ги устройва. Най-пък умиргам от кеф, когато дивашки егоизъм се прикрива зад "десни" политически и икономически "ценности".

[smilie7]

Автор: georgi969   
Дата:   26-05-12 22:10

Асахито-какво значение има от къде е?
да не би като ти източат бензина в Бургас, да ти е по хубаво ако ти го източат например в Каспичан?

Автор: gorbi   
Дата:   26-05-12 22:19

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: ivodam   
Дата:   26-05-12 22:21

Асахи, в България за съжаление наистина се оформи политическа класа, класа на управляващи, които се въртят и едни познати физиономии сменят други - любимият ти Борисов не прави изключение. Дали са виновни за всичко, дали нарочно правят така нещата, или просто толкова си могат, няма никакво значение, след като резултатите от българския непреходен преход са плачевни. Управляващите определено са богати хора, няма как да се отрече.

Не разбрах какво точно предлагаш за борба с бившите от ДС, но затова пък изразът "класова манипулация" звучи суперяко, не мога да отрека. [smilie18]

[smilie7]

Автор: djogata   
Дата:   26-05-12 22:25

Е, как какво значение има?

За Асахи положението в страната е цъфнало и розово, но явно все пак иска да знае на коя улица в кой град да не паркира [smilie18]

Дата:   26-05-12 22:25

Има ли значение кой накъде ще те води за носа? За мен има. Ако някой се опитва така да ме подлъгва директно ме губи. Номерът минава пред необразовани племена. Интелигентния човек иска да види решение, алтернатива, при това по-добра. На разрушаване сме се нагледали у нас и по света.

Въпросът "Откъде си бе, Ванче?" подкана Ванчето да се легитимира, да излезе от анонимната си черупка и да поеме отговорност за призивите си.

В моята "паралелна" вселена днес, като излизах и си взех якето от колата, открих, че пак не съм я заключил. Радардетекторът ми е на таблото отгоре, сещам се и за други ценности, колата и бензина отделно.

Автор: djogata   
Дата:   26-05-12 22:27

То по-добре да не я заключваш - така поне няма да ти разбиват стъклото, за да ти вземат нещо отвътре, или няма да режат маркучи, за да ти източат бензина

Дата:   26-05-12 22:30

Дали да не оставя една туба с бензин до нея? Ама ще ме помислят за подпалвач.

Абе, какво стана с тези подпалвачи? Прибраха и осъдиха този-онзи и се спихна ентусиазма [smilie8]

Автор: jani19651   
Дата:   26-05-12 22:36

Туба бензин до колата??!По добре 50 кинта защипани на чистачката.Така поне за миг може да предизвикаш недоумение и душевен смут у потенциалния взломаджия.[smile]

Дата:   26-05-12 22:45

Верно - по-безопасно е. Най-добре е, обаче, хората да са образовани и можещи, за да могат да прявят избора между добро и не толкова добро.

Вероятно само в Северна Корея няма улична престъпност.

Автор: slav4cho   
Дата:   26-05-12 22:46

Колата Опел ли е?На опелите най-често крадат бензина.

Дата:   26-05-12 22:49

На Москвич е най-лесно. [smilie7]

Дата:   26-05-12 22:50

Рено е.

Автор: Jim__Beam   
Дата:   26-05-12 22:51

.. Бензин се е крал и ще се краде во веки веков ..... ако ще и да е 13 стотинки .... [smilie3]

.. още като 12-13 годишни източвахме всички Жигули , Москвета и Варбурзи между блоковете ...... да си сипем на Балканчетата и Симсоните ...... [smilie5] [smilie5] [smilie5]

.. верно , колко да източим ..... 5-10 кила , колкото за утре да имаме да бръмкаме на дигата на Искъра ..... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

.. Това не е кражба - това е взаимопомощ ..... по социалистически ..... [smilie3] [smilie3] [smilie3]

.. Като пораснахме си "взимахме" директно от цистерните дето се връщат от аерогарата ...... от празните ...... винаги вътре остават към 2-3 тона ...... и от лашкането ...... набереш си 200-300 кила 86 бензинец ..... берекет версин ... [smilie5] [smilie5]

Ама , любопитно ми е , що за кола кара Ванчето ....... та има маркучи , дето да й ги режат та да и токнат бензинеца .....

... и , при положение , че българинът зарежда колко да загаси ламбата ....... колко аджеба ще източат ..... [smilie3] [smilie3] [smilie3]

.. Галиба , Ванчето е богаташка ...... и си пълни резервоара догоре ... [smilie8] [smilie8] [smilie8]

... къде живееш ... [smilie5] [smilie5]

Дата:   26-05-12 22:52

Посъветваха ме да сменям тръбите с метални. Или да ги поставяли в ПВЦ. Сега трябва да търся сервиз.

Автор: jani19651   
Дата:   26-05-12 22:52

Добро и не толкова добро. Странни категории.Какво ли е тогава лошото?? Не можем да сме сигурни какъв е ръста на уличната престъпност, и въобще престъпността в Северна Корея и Китай да речем, но се славят с доста ефикасни мерки /наказания/ срещу престъпността въобще.[smilie21]

Дата:   26-05-12 22:58

Ванче, казвай къде да разбиваме магазини за храна? Ще правим ли революсион, ще развяваш ли байрака или първо да оправим маркучо? Като идеш в сервиза смени горивния филтър.

Дата:   26-05-12 23:02

... сипвай по 20 кинта на ден ....... ше ми токнат мура ....... вафлата .... [smilie3] [smilie3] [smilie3]

Дата:   26-05-12 23:05

.. и , между другото .....

... една кола , къде емблемата и прилича на вагина , не може да е кола ...... [smilie5] [smilie5] [smilie5]

... https://photo-forum.net/static/forum/2012-05/oddk2569.JPG
http://biskvitka.net/uploads/posts/1217712985_renault_logo.jpg

Автор: agop4o   
Дата:   26-05-12 23:05

Бензин се е крал и ще се краде во веки веков не е истина.по времето на тройната коалиция не се крадеше.по времето на монката нямаше безработни и убийства.а сега вижте какво става наводнения земетресения кражби.абе направо ужас.да се махне това правителство та да се оправим[smilie18] [smilie18]

първа  назад  1  2  3  4  5  6  7     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.