Автор: explorer
Дата: 14-05-12 20:33
Леле... колко много хора има тук, които все още гледат телевизия. За какво ви е? В Youtube има хиляди пъти повече неща за гледане, вие сте седнали да си губите времето с някакви балкански сапунки. Днес останах втрещен като видях в новинарски сайт кадър от "българския вариант" на "Женени с деца". Не е истина просто, колко трябва да си малоумен да се опитваш да копираш едно към едно, с детайли чак до фризурата на Пеги и т.н.? Нашенските телевизионери тотално се изчерпаха, но ми е чудно как все още има нормални хора, които да губят време с такава телевизия? То са десетки сериали през които вече минаха всички "известни" чалгарки, псевдо-манекенки, пишман-спортисти и не знам какви още родни "знаменитости" (не се чудете, за всичко това научавам от онлайн медиите, за които все още отделям по малко време). Ще видим до къде ще стигнем, по латиноамериканските варианти на шоута от типа на "Танцувай с мен" и т.н. почнаха вече голи да се събличат - чакам и нашите да почнат.
Малкото канали, които гледам, са научно-популярни и някои други - например сто пъти по интересни са ми "риалити-тата" по History - Ice Road Truckers, Pawn Stars, Axe men, Swamp People и т.н. - те поне са от истинският живот, а не измислени герои от фалшивите сериали.
|
|