Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 Саркози призна загубата.
Автор: asahi   
Дата:   06-05-12 22:04

Гею как ще се надие не е истина [cool]

Отговори на това съобщение
 Re: Саркози призна загубата.
Дата:   06-05-12 22:04

...надуе, исках да кажа [cool]

Автор: Luxor   
Дата:   06-05-12 22:09

хайде да видим икономическия растеж сега [cool]

Автор: georgivelev   
Дата:   06-05-12 22:11

Сергей пред Гоце е като крехък гей пред питбул. Оня само чака да го хапне топъл-топъл. А пък това, че щял да се надуе, ми то ОНЯ ще му подуе гъзъ като стой та гледай. Чета, че
Георги Гергов станал шефче на плвдивското БСП, а Гергов и Гоц са от едно котило.

Автор: agop4o   
Дата:   06-05-12 22:29

чакай да видим как ще се спогодят с германката.чакай да видим с гърчулята какво ще стане

Автор: ivodam   
Дата:   06-05-12 22:33

asahi: Нещо ти е все в ума тоя пусти Гею бе Асахи, нещо сериозно те е респектирал май... [smilie18]

[smilie7]

Публикацията е редактирана (06-05-12 22:33)

Дата:   06-05-12 22:37

georgivelev:

Сергей пред Гоце е като крехък гей пред питбул. Оня само чака да го хапне топъл-топъл.

Знам че много ви се иска, и точите кадесарските кинжали за реванш, ма не разчитай много-много... идват други времена, дори и в България... сега като ви подпукат и незаконните червени приватизационни сделки по новия закон за конфинскациите, ше се чудите скоро за къде да емигрирате, дали за Северна Корея, или при бай Чавес.

[smilie7]

Дата:   06-05-12 22:41

(глади си червените прашки)

Автор: tofo   
Дата:   06-05-12 22:43

Гърчулята вече ми се видят заминали. Ама французите да не земат и те да тръгнат... [smilie8]

Автор: georgivelev   
Дата:   06-05-12 23:35

Иводаме, нещо си слънчасал. Какъв реванш, какви пет лева. Знаеш ли, че ми е през лявото какво става в партийката им? Освен това, аз нямам незаконни червени приватизационни сделки и няма как да ме подпукат, чист съм като сълза. И данъците даже си плащам.

Гледай си там хамериката и не се кахъри. Там сте построили полицейската държава, сега много ти се иска и у нас да стане.така, ама нанайци. Пък и ми говориш за реваншизъм - много добре си усвоил червения словарь, друг. Я щас скажу доброе слово для вас партийному секретавю, товарищ.

Дата:   06-05-12 23:36

тофо: Споко, за никъде не са заминали гърчулята, и няма къде да ходят. Но сигналът към европейците е пределно ясен, дано го разберат този път. Проблемът с Гърция е известен вече от поне 3 години. За това време реално не беше направено нищо полезно, в смисъл да се даде тласък на развитие на Гърция, да се разкриват нови работни места, така че гърците да могат да си заработят и върнат дължимото. Вместо това се тръгна по една непродуктивна линия на рестрикции, която в основата си е невероятно абсурдна - как може на един народ хем да му увеличаваш безработицата, хем да искаш да връща огромни дългове. Как точно си я представят тая работа чисто икономически?

При нас е същата история - ако не се мине максимално бързо от тая загубена стратегия на тотални рестрикции към стратегия на растеж и развитие, ветър ни вее на бела кобила...

[smilie7]

Публикацията е редактирана (07-05-12 09:56)

Дата:   06-05-12 23:45

georgivelev: Нещо май ме бъркаш много яко с некои хора отвъд голямата вода. Доста странно, като се има предвид, че съм един от най-отявлените анти-янки във форума.

Ако не ти пука какво става в столетницата, по-добре тогава си мълчи и не пиши глупости. Но след като въпросната червена партия не беше разпусната, а беше оставена да определя съдбите на държавата и хората, след като самият Иван Костов заяви веднъж, че БСП била единият от двата крака на демокрацията у нас, на мен не може да ми е безразлично дали начело на тая партия ще е все пак един по-млад, про-европейски и про-дясно ориентиран човек, или един доказан ченгесар, боклук и интригант, олицетворение на всичко, което винаги искрено съм мразел като понятие болшевик, комунист. [smilie9] [smilie23]

В тази връзка всеки опит да се изкарва уродът Гоце яко копеле спрямо Станишев, ще бъде безжалостно париран, сори, нищо лично.

[smilie7]

Автор: ejko   
Дата:   06-05-12 23:55

ivodam, това че Гоце е супер скапаняк не прави Станишев млад, европейски и дясно ориентиран човек. Все едно да кажеш, че конюнктивита е по-готин от херпеса... А всъщност си имаме работа с херпетичен конюнктивит...

Дата:   07-05-12 00:35

ejko:

ivodam, това че Гоце е супер скапаняк не прави Станишев млад, европейски и дясно ориентиран човек.

Че къде видя да съм твърдял такова нещо? За всяко от нещата, които съм казал за Станшиев, си имам съответните основания, касаещи само него: сравнително млад е за политик; несъмнено и в Европа го припознават като европейски човек и политик; икономическата политика, която провеждаше, беше про-дясна.

Иначе остроумия колкото щеш, но щом решихте да я оставите тая партия да съществува и да е основен фактор в политическия живот, изборът сега между две злини, или както ви е кеф да го възприемате, е неизбежен, сори. За мен определено не е все едно кой от двамата ще е. Ако за вас е, мога само да ви съжалявам безкрайното късогледство...

[smilie7]

Автор: ivjordan   
Дата:   07-05-12 00:57

Гадното джудже не е направило нищо за Франция и Европа, че да се съжалява.
Е, няма гаранция, че новият ще направи, но смяната е за добро. Просто, за по-лошо, нема накъде.

Автор: diandimov   
Дата:   07-05-12 01:35

Хахахаха!

Георгивелев как обърка Иводама!

Това само нагледно доказва как някои хора тук са като навити пружинки и почват да лаят срещу щатите при първа възможност или дори невъзможност!...

Ще умра от смях!

Автор: sunnyshot   
Дата:   07-05-12 02:18

ADIEU https://photo-forum.net/joro/emoticons/457.gif

Автор: Vinsent   
Дата:   07-05-12 06:25

ejko написа:

> ivodam, това че Гоце е супер скапаняк
> не прави Станишев млад, европейски
> и дясно ориентиран човек. Все едно
> да кажеш, че конюнктивита е
> по-готин от херпеса... А всъщност си
> имаме работа с херпетичен
> конюнктивит...

ejko Президент [cool] [cool] [cool]

Дата:   07-05-12 09:39

Отговорът на световните пазари: Евро и акции паднаха след ключови избори

Дата:   07-05-12 10:00

ivjordan: Всъщност дребосъкът направи най-голямата глупост и грешка - измени на духа и принципите на великия Де Гол, заигра се отново с ония маймуни отвъд океана, превърна Франция във втори пудел на САЩ след Великобритания. Такива неща французинът не прощава!

[smilie7]

Дата:   07-05-12 10:30

Да беше загубил изборите с 3:1, 4:1 - разбирам да слагаш удивителни. Ама за няколко процента разлика да заключаваш "французинът не прощава" е прекалено, да не кажа крайно. Франция си има по-стари и по-сериозни вътрешни проблеми, с;ед това общоевропейски и несвързани със САЩ. Те са определящи за електоралната нагласа на избирателите, а не твоите заключения.

Автор: n1x0n   
Дата:   07-05-12 11:22

Ама за няколко процента разлика да заключаваш "французинът не прощава" е прекалено, да не кажа крайно.

Няколкото процента не са впечатляващи. Въпросът е, че за пръв път във Франция действащият президент не си печели изборите, да не говорим за победата на ляв кандидат, във време идеално за десни кандидати.
Те резулататите от първият кръг ясно показаха Саркози колко струва.

Автор: tofo   
Дата:   07-05-12 11:25

Леваците хващат властта за сефте от 17 години. Кой му е виновен на Сарко...[smilie8]

Автор: Djogata   
Дата:   07-05-12 11:34

Никсъне, времената в момента са всичко друго, но не и идеални за десни кандидати. Напротив, точно обратното.

1) Имигрантите във Франция са към 20 процента, и процентът им постоянно нараства. На практика всички емигранти гласуват за левите партии, защото искат да получават повече социални придобивки, пък и крайнодесните и патриотичните партии някакси не са им много по вкуса.

2) Заради всичките мерки за икономии на правителството, най-вероятно част от хората губят социални придобивки. Ако не осъзнаят нуждата от тези промени (а много от тях не го правят), или просто от чист егоизъм, тези хора се ориентират вляво.

Автор: n1x0n   
Дата:   07-05-12 11:45

времената в момента са всичко друго, но не и идеални за десни кандидати

Е защо печелят тогава? Ти колко леви президенти/премиери виждаш в Европа в момента, които да подкрепят тезата ти?

Не че доводите които си дал не се принципно верни, но силно надценяваш относителната им тежест в едни избори... особено в държава, където Льо Пен се ползва с подкрепата на над 20% от гласоподавателите.

първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.