Автор: Antonio_V
Дата: 10-01-12 22:39
10 януари 2012 | 16:15 | Агенция "Фокус"
Футбол. Димитър Пенев: Трима от Удинезе ще подпишат с ЦСКА
София. Треньорът на ЦСКА Димитър Пенев каза няколко думи на заминаване за Гърция, където ще се проведе първият етап от зимната подготовка на „червените“. След като около 40 журналисти направиха жива верига пред червените решетки на стадион "Българска армия" поради факта, че чакаха три часа някой да даде информация за всичко около клуба, а такъва нямаше, на тръгване автобусът на "армейците" бе спрян от журналистите. Камерите на Канал 3 показаха екшъна, а само старши треньорът Димитър Пенев слезе от автобуса и изрази мнението си за случващото се на „Армията“.
„По нареждане на ръководството днес не се пускат журналисти на „Армията“. Ако трябва да говоря, аз ще кажа какво става“, заяви Пенев.
„Не съм го наредил аз, не се сърдете на мен. Очакваме нови попълнения. Трима-четирима италианци трябва да дойдат от Удинезе. Трима ще подпишат. Очакваме и новият кондиционен треньор, който е италианец, както и нов лекар. Коста Янев, Платинито и това момче, мароканецът тръгват с нас. Не беше страшно, какво (чакането). Това си е правилник. Службата си е служба. Ако има заповед трябва да се спазва. Аз какво да направя. Да ида до вашия редактор и да му нареждам, че искам да видя ... часовника на секретарката ли“, продължи треньорът.
На въпрос дали играчите са пили стимуланти преди лагера в свой стил Пенев добави: "Скоро по телевизията казаха ли какъв разредител сме взимали?" и успокои журналистите: " Вие пак няма да имате връзка с нас в Гърция. Само чрез мен ще получавате информация".
Трите часа чакане са си заслужавали, да не говорим за живата верига...
|
|