Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 Въоръжихте ли се за Нова година
Автор: ivanov.10   
Дата:   30-12-11 15:30

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Отговори на това съобщение
 Re: Въоръжихте ли се за Нова година
Автор: IvoZafirov   
Дата:   30-12-11 15:42

Не. Мразя гърмежи.

[smilie21]

Автор: C41   
Дата:   30-12-11 15:43

Аз имам две артилерийски шашки. Ще махнат прозорците в радиус поне 500 метра.

Автор: BBorissov   
Дата:   30-12-11 15:46

По талавизора рекоа че тва с пуцането щело да изплаши де що има кучета по двора. Така че който има гадинки из къщи да ги не извежда по 31ви и 1ви....да накупи повечко памперси, ако иска да не му избегат на некъде [cool] [cool] [cool]

Автор: asahi   
Дата:   30-12-11 15:54

(няма да яде боб)

Дата:   30-12-11 15:58

Асахи, и кисело зейе с боб тоже [smilie5] [smilie5]

Автор: Vinsent   
Дата:   30-12-11 16:13

Яко въоръжен и опасен [smilie5]

Автор: OIM   
Дата:   30-12-11 16:20

Да хвърляш пиратки от балкона е същото като да си изхвърляш торбичката с кухненския боклук от там

Автор: atrifonov   
Дата:   30-12-11 16:23

въоръжих се до зъби[cool]
две ракети земя- въздух достатъчни ли са[smilie8]

Автор: ahead   
Дата:   30-12-11 16:23

без фоерверки новата година не се посреща, за начало се палят 2-3 фонтана и няколко блица, които да ти осветят добре площадката за истрелване, после се палят 4-5 римски свещи тип комети, малко преди да свършат кометите палим 3-4 пиробатерии, едните разноцветни хризантеми а другите свистящи, накраяпускаме една голяма батерия поне 1,2инча калибър и към 40 изстрела с ефект краклинг като я комбинираме с 2 римски свещи 1.5инча с високо изтрелване, за финал палим 2 комплекта от по 200 навързани пиратки тип картечница за да се разбере че сме посрещнали добре новата година

Автор: papi   
Дата:   30-12-11 16:27

а аз заредих ак 5.45

Дата:   30-12-11 16:33

Автор: ahead

И като гледам накрая остава да ливнеш и напалма и сичко ше е как требе [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: bleuetoile   
Дата:   30-12-11 16:39

Преди около 6 години с едни другарчета ходихме на екскурзионно новогодишно посрещане във Венеция. Отидохме ние, настана новогодишната вечер, настанени в традиционна венецианска таверна, булгар групата похапва италианско и чака новата година.

Щом дойдоха да ни я честитят костюмирани сервитьори с бутики шампанско и тортички - двама български юнаци - как си требе насред къщата музей, в която се намира таверната - извадиха пушкала и пиратки, и почнаха дружна артилерия.

Мигом дойдоха карабинери - изгониха ни всички - цялата бг група, кой ял, ял, кой пил - пил, мойте другари поне успяха шишетата със пенливото вино да гепат да ни греят насред площада със общинските зарИ.

И отидохме да си празнуваме насред студа, заради двамата юнаци с пиратките.

Беше много яко.[smilie10] [smilie21]

Автор: asahi   
Дата:   30-12-11 16:41

Имал съм възможност да се нагърмя. Даже задължение. Сега предпочитам изстрел от шампанско, при това еднократен.

Автор: Cristinel   
Дата:   30-12-11 16:44

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   30-12-11 16:48

Кат мене не може да е щото аз не знам от къде се купуват тия бомби...като некой друг ше да е [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: feliz   
Дата:   30-12-11 16:58

не
и нямам намерение.

Автор: Щурче   
Дата:   30-12-11 17:31

Ще пускат фоерверки от плажа. Ние ще идем да ги гледаме [smile]

Иначе от университета ни заринаха с мейли, че е абсолютно забранено ние самосиндикално да се изявяваме, разбира се са прави. Белите си стават.

Автор: alba_luna   
Дата:   30-12-11 17:54

Без да обиждам никого, но забавлението точно по този начин ми е абсолютно непонятно. Харесвам фойерверки, но да ги гледам отдалеч.
От средата на декември съседите в района ми като са започнали да гърмят.....вече ги псувам и на глас. А най-голямата идиотщина е, че има родители, които дават пари на децата си да си купуват бомбички. Още не мога да забравя как преди 3 год. мой приятел се бори да спаси очите на един такъв младеж. И всяка година е едно и също....
Съжалявам хората, които имат малки деца и домашни животни - излишен стрес

[smilie23] [smilie23]

Автор: Miro__Slav   
Дата:   30-12-11 18:02

Аз съвсем скромно [smilie2] 1 бутилка Tичърс една дамаджана домашно вино 3 пвц бира... ама имам възбрана до утре 19 часа да не доближавам склада с амунициите [smilie2]

Публикацията е редактирана (30-12-11 18:02)

Автор: IvoZafirov   
Дата:   30-12-11 18:18

Alba, аз па изобщо не се притеснявам дали някой ще се засегне. Гърменето си е голема диващина [smilie23]

Автор: Todd   
Дата:   30-12-11 18:20

Сварил съм една тенджера боб с кисело зеле !!!! Такваз стрелба ще падне че чак на очите люти !!!

[cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool] [cool]

Автор: НАСОО   
Дата:   30-12-11 18:30

взел съм тука за 100тина лева припаси. Някой хора са взели и за по 2к лева. Тия с бомбичките правят добър бизнес.. Селото е малко и няколко минути след полунощ изглежда все едно е част от декор за втората световна - навсякъде се стеле сив пушек и от мириса на барут не може да се диша[beer]

Автор: ценослав   
Дата:   30-12-11 18:44

Ей!!! Значи има една хАмериканска компютърна програма, дето като се спомене думата "бобма"; "ракета"; "взрив" и др. подобни, веднага задейство некви космически машинарии за локализиране на написалият ги. Туряйте каски кат говорите на такива теми. Ма било Нова година - /"майтап, майтап" на "гол охлйов" си е живо "изненадване"!!!/ [cool] [cool] [beer] [beer] [beer]

Автор: НАСОО   
Дата:   30-12-11 18:48

в Русия съм, в Русия съм, Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм, в Русия съм,

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.