Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Дилема...
Автор: djogata   
Дата:   22-12-11 05:53

Има тука едни кюфтета, останали от обяд. И понеже ме мързи да правя каквото и да било друго за ядене, ще се набиват кюфтета.

Дилемата ми е - дали да ги прокарам с червено вино, или с бира?

(трябва да се поддържа нивото на клуба с пускане на някоя и друга глупава темичка) [smilie7]

[smilie18] [smilie18]

[beer] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Дилема...
Автор: harvester_vn   
Дата:   22-12-11 08:13

Сигурно си ги омаал с едното от двете, та вече е време и за другото [smilie5]

Автор: bleki1   
Дата:   22-12-11 08:14

Сипи си и една ракия [beer]

Автор: мара   
Дата:   22-12-11 08:19

2 кифтета винаги могат да минат едното с вино, другото - с бира. а за 3 кифтета - няма даже да говорим...[smilie18]

Дата:   22-12-11 08:21

Заложих на бирата.

Обаче.. Почнах с една Pilsner Urquell, но само една такава ми беше останала. След това си отворих втора бира - Стела Артоа. Разликата е разбиваща, в полза на чешката бира... И понеже в хладилника имам още 11 малки Стели, се чудя какво да ги правя - и за момента заключението ми е, че тъй като не са хубави тези бири, трябва да ги разкарам възможно най-бързо, за да си взема нещо по-добро... Така че да се залавям [smilie5]

Автор: harvester_vn   
Дата:   22-12-11 08:31

Ами да ти кажа... тя бирата за друго освен за пиене, не става. Така че- залавяй се! [beer]

Автор: tonyf   
Дата:   22-12-11 08:33

Това на бирата е най-хубавото - никога не се сърди ако увеличиш бройката или ако опиташ друга бира.

Автор: asahi   
Дата:   22-12-11 08:35

Оставяш чешката за най-накрая.

Автор: burnmaster   
Дата:   22-12-11 08:39

Най-важното и основното не казваш.Кюфтаците на скара ли са,или пържени?
Ако са на скара елементарната култура изисква бирата да ги прокарва.Виж ако са пържени нещата са по деликатни.Тежка кльопачка изисква също толкова тежко питие ,като червено вино ....по възможност домашно.

Не е лошо да имаш и салатка от бял бобец с лучец[smilie5]

Дата:   22-12-11 09:02

Нещо ме мързи да готвя тия дни - салатката беше лютеница (апетитка)... германска... от марката 'Зер Гут' [smilie18]

Абе, всъщност, трябва да ида да проверя, дали не беше 'Зер Гют' - може пък да е някаква турска или арабска [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Паленето на скари е забранено в близост до къщите (че с тия дървени къщи ако пламне нещо ще трябва да викат пожарни и от Мексико и Канада). Така че кюфтаците са (бяха) пържени [smilie5]

Автор: Diandimov   
Дата:   22-12-11 09:08

Зер гут са български продукти за износ, марката е на вносителя за щатите - някакъв Малинчо май беше.

Не знам скарите да са забранени в близост до къщите - аз имам и барбекю, и огнище, които са на метър и по- малко от къщата.

За дилемата ти: удряш две бири за отскок, след което си хапваш кюфтетата с вино, и готово!

Автор: Todd   
Дата:   22-12-11 09:55

Две кюфтета ......

Само две ли ???? Я ги дай на кучето и си сипи една ракия !!!

В ония жеги една студена ракийка ще ти дойде екстра !!!

[smilie5]

Автор: ivodam   
Дата:   22-12-11 09:56

С биричка, естествено, а наздраве!

[beer] [smilie7]

Автор: orlindraganov   
Дата:   22-12-11 09:56

ГЛАДЕН СЪМ

Автор: Djogata   
Дата:   23-12-11 07:17

Тоде, не аз, а Мара говори за 2 кюфтета - и то не ме ограничава в яденето, ами намеква, че ако има поне две кюфтета, винаги може да хапнеш всяко кюфте с различно пиене [smilie5]

Диане, на теб няма кой да ти попречи да си палиш скара, щото къщата си е твоя. Аз съм под наем в къща, осигурена от университета, и наемодателят съответно има куп правила за сигурност. Едно от правилата е, че скари могат да се палят само на определени, обществени места.

Автор: burnmaster   
Дата:   23-12-11 10:24

Ами така е ....що щете в тоя капитализъм прогнил.
Тук всичко е позволено.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.