Автор: Diandimov
Дата: 19-12-11 05:10
Снощи минавам през един магазин на AT&T да видя какви джаджи има и евентуално да кажа на дядо Мраз (или баба му Коледа).
Влизам и гледам - няма айфони.
Викам си добре, изкупили са ги.
Започвам да човъркам най новите и добри модели, мострите са така наредени. Първо най- яките, най- скъпи и търсени телефони, и тогава всички други. Накрая редицата завършва с някакъв уиндоус телефон.
Много добро впечатление ми направиха Самсунг 4G LTE с 1.5 двуядрен и 4.5 екран. Много хубав екран, много бързо бачка на 4G, въобще - супер!
До него е LG със същите характеристики, но с HD екран - около 326 пиксела на инч.
После гледах некви аутсайдери, нокии разни...
И накрая, след уиндоус телефона, зървам айфоните забити в ъгъла!
Пред тях няма навалица, никой не се интересува.
Хората са привлечени от 4G, от големите скрийнове и бързите процесори. От издръжливите батерии и добрия дизайн. Затова всеки пипа и после купува самсунгите или LG, айфона вече не се спряга като вариант.
И си викам ех ако дядо Мраз/ Коледа ми донесе един свестен телефон!
Няма да има нужда да го рестартиран като изляза от нас за да хване мрежа, няма да се налага да го рестартирам като се прибера, за да фане Wi Fi.
Няма да се налага да го рестартирам сутрин след като го сваля от дока за зареждане, за да започне да работи.
Няма да се налага да го ресторвам след като съм бил в гората и временно съм изключил 3G.
Няма да се налага да рестартирам и телефона, и рутера всеки три дни, за да може да хваща домашната мрежа...
Ех, мечти!
Истината е че много се изкефих като видях ютиите насметени в ъгъла, и никой не ги гледа вече!
|
|