Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Абе какво става с тея айфони?
Автор: Diandimov   
Дата:   19-12-11 05:10

Снощи минавам през един магазин на AT&T да видя какви джаджи има и евентуално да кажа на дядо Мраз (или баба му Коледа).

Влизам и гледам - няма айфони.
Викам си добре, изкупили са ги.
Започвам да човъркам най новите и добри модели, мострите са така наредени. Първо най- яките, най- скъпи и търсени телефони, и тогава всички други. Накрая редицата завършва с някакъв уиндоус телефон.

Много добро впечатление ми направиха Самсунг 4G LTE с 1.5 двуядрен и 4.5 екран. Много хубав екран, много бързо бачка на 4G, въобще - супер!
До него е LG със същите характеристики, но с HD екран - около 326 пиксела на инч.

После гледах некви аутсайдери, нокии разни...
И накрая, след уиндоус телефона, зървам айфоните забити в ъгъла!
Пред тях няма навалица, никой не се интересува.
Хората са привлечени от 4G, от големите скрийнове и бързите процесори. От издръжливите батерии и добрия дизайн. Затова всеки пипа и после купува самсунгите или LG, айфона вече не се спряга като вариант.

И си викам ех ако дядо Мраз/ Коледа ми донесе един свестен телефон!
Няма да има нужда да го рестартиран като изляза от нас за да хване мрежа, няма да се налага да го рестартирам като се прибера, за да фане Wi Fi.
Няма да се налага да го рестартирам сутрин след като го сваля от дока за зареждане, за да започне да работи.
Няма да се налага да го ресторвам след като съм бил в гората и временно съм изключил 3G.
Няма да се налага да рестартирам и телефона, и рутера всеки три дни, за да може да хваща домашната мрежа...

Ех, мечти!

Истината е че много се изкефих като видях ютиите насметени в ъгъла, и никой не ги гледа вече!

Отговори на това съобщение
 Re: Абе какво става с тея айфони?
Автор: diego_   
Дата:   19-12-11 05:18

Когато умствения багаж е ограничен е много лошо...ох.. [smilie23]

Дата:   19-12-11 05:20

Точно това казвам и аз - ограничен потенциал и умствен багаж трябва да са причината Епъл така да заглъхне след смъртта на сириеца.

Автор: diego_   
Дата:   19-12-11 05:23

Ти дори не се усещаш за ко иде реч...[smilie5]

Дата:   19-12-11 05:28

Усещам аз, нали бях в магазина.
Виждам кое как е, и какво търсят хората. И усещам как акциите на аплето ще паднат с още толкова в близко време.

Автор: Djogata   
Дата:   19-12-11 06:43

Диане, ти изобщо пита ли ги АТ&Т дали имат Айфони? Забиват ги в ъгъла, защото и без това продават моментално всяка бройка, която успяват да доставят на склад. Докато другите всевъзможни копия и "убийци" на Айфон им трябва много агресивна кампания, за да се продаде по нещо.

Забелязал ли си, че по улиците и по телевизията почти няма реклами на Айфон? Докато междувременно ни заливат с информация за всякакви дроидски устройства. Обаче междувременно по интернет всички сайтове, блогъри, ревюъри и т.н не спират да плямпат за Айфона. Просто вече устройствата на епъл достигнаха статус на религиозен култ, и сигурно нямат такава остра нужда от агресивна реклама - апокрифната такава чрез феновете явно върши работа.

Автор: e-mil   
Дата:   19-12-11 06:44

"...мострите са така наредени. Първо най- яките, най- скъпи и търсени телефони, и тогава всички други."

Намери някой приятел търговец (от който и да е бранш) да ти обясни кое е водещото при подредба на стоките и няма да ти се смеят съфорумците. [smile]

Дата:   19-12-11 06:57

Добре де, хората имат нужда от по- голям и добър екран, от по- бърз прицесор и от 4G.

Кое от тези неща предлага айфона? Нито едно от тях.

Даже дебелокожата ми длан се възмути снощи като пипна айфона - толкова малък, квадратен и дървен - след като бях човъркал последните Самсунг и LG.

Абсолютни отживелици са айфоните!

Автор: Vinsent   
Дата:   19-12-11 08:04

e-mil написа:

> "...мострите са така наредени.
> Първо най- яките, най- скъпи и
> търсени телефони, и тогава всички
> други."

>

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

e-mil [smilie24]

Автор: ntonev   
Дата:   19-12-11 08:27

Абе апълджиите, вие още се връзвате яко, а? [smilie7]

Димов бъзикайки се с вас, без да иска ( или пък съвсем осъзнато [smilie24] ) напипва бъдещият тренд. [smilie7]

Да не забравяме, че не беше толкова отдавна времето когато Нокия беше на мястото на Апъл в играта с телефоните.
Интересно ми е кога ще се усетите, че ви карат да плащате 100 евро за 16 GB повече. И това е най-малката заблуда.

Дата:   19-12-11 08:31

Точно така, 100 долара за 16 гига повече.

Автор: burnmaster   
Дата:   19-12-11 08:31

Обичам темите за Айфони и Епъли.....[cool]
Те не са малко но ги обичам беееее[beer]

Автор: Marillion   
Дата:   19-12-11 08:41

Хора - не робувайте на марки и джаджи. Всичко минава и заминава.

Не забравяйте, че тези неща са произведени да ви служат, а не да се хвалите с тях.

Айфона бил религия. Ами религия е. Простия народ има нужда от нещо, на което да се кланя. В България - да парадира.

Дали ще е LG, Samsung или iPhone - все едни и същи боклуци, които след година ще искат обновяване, защото има нов модел, или пък ще се е скапал безвъзвратно.

90% от хората имат такива телефони и изобщо не знаят за какво да ги ползват, освен да говорят с тях и да ги показват на приятелите си.

Дата:   19-12-11 08:48

Marillion написа:

> ...
>
> 90% от хората имат такива телефони и
> изобщо не знаят за какво да ги
> ползват, освен да говорят с тях и
> да ги показват на приятелите си.

И да пускат теми за тях... [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: special_k   
Дата:   19-12-11 08:56

Аз още си ползвам една нокия 6630 която освен че никога не губи обхват, става и за самозащита[cool] За другите функции си има лаптопи

Автор: ТодоротВарна   
Дата:   19-12-11 08:58

Автор: Djogata
Дата: 19-12-11 06:43

Диане, ти изобщо пита ли ги АТ&Т дали имат Айфони? Забиват ги в ъгъла, защото и без това продават моментално всяка бройка, която успяват да доставят на склад. Докато другите всевъзможни копия и "убийци" на Айфон им трябва много агресивна кампания, за да се продаде по нещо.

Забелязал ли си, че по улиците и по телевизията почти няма реклами на Айфон? Докато междувременно ни заливат с информация за всякакви дроидски устройства. Обаче междувременно по интернет всички сайтове, блогъри, ревюъри и т.н не спират да плямпат за Айфона. Просто вече устройствата на епъл достигнаха статус на религиозен култ, и сигурно нямат такава остра нужда от агресивна реклама - апокрифната такава чрез феновете явно върши работа.

Интересно мнение, аз не съм видял сайт, дали на Ябълката, Асус, WD, Intel или който и да е друг производител да излага на челните си страници лошите си продукти - живееш в дълбока заблуда. Всеки уважаш себе си магазин, ще изложи най хубавото си на витрината, за да привлече клиентите си. [smilie24]

Дата:   19-12-11 09:01

Аз пък съжалявам за тази Нокиа - джапанката!
Никой телефон не ми е седял така удобно в ръката. Как няма да и направят една реплика с новите възможности в същия корпус... [smile]

https://photo-forum.net/static/forum/2011-12/vmia0861.JPG

Автор: Djogata   
Дата:   19-12-11 09:09

Тодоре, споделям собствени впечатления - в момента тука навсякъде се въртят реклами на дроиди, тези на Айфоните са почти незабележими. Всъщност много по-често има реклами на айпад, отколкото на айфон.
Последният път, когато влязох в магазин на АТ&Т, вляво от входа имаше изложен един айфон (вярно почти в ъгъла, както Димов разправя, но затова пък самотен - като "на пиедестал"). Вдясно от входа имаше редица от LG-та, Samsung-ги и HTC-та.
Като питах дали имат Айфон, казаха, че нямат и трябва да се чака поне седмица за доставка. Другите телефони бяха в наличност.

По телевизията и АТ&Т и Verizon въртят разни реклами на дроиди.

Автор: diandimov   
Дата:   19-12-11 09:41

Така беше преди, да.

Но СНОЩИ като влязох, нещата бяха други!

Освен това аз специално никога не съм чувал ДА НЯМА наличен айфон.
Стига модела да е излязъл, го има. И в сайта на AT&T, и като отвориш Сафари го има на първата страница, и в магазините.

Автор: riddick   
Дата:   19-12-11 10:43

Джога, въртят реклами на дроиди, вероятно защото всеки месец има по 5 нови дроида от всяка фирма. Всеки с различна степен на сложност за клиента[smilie5] Нали трябва да се продават и манифактурата да върви. Новите дроиди вървят с нови пакети на операторите и така.

Кога излезе последния Айфон и в колко варианта? Бял и черен[smilie5]

Автор: navy   
Дата:   19-12-11 10:47

Димов, много си прост, що не си купи самсунга [smilie18]

Дата:   19-12-11 11:17

Що да си го купувам след като добрия старец може да ми го донесе?

Дата:   19-12-11 11:43

... и наивен [smilie18]

Автор: bleki1   
Дата:   19-12-11 11:43

Към админите-защо освен Фоурм-фотография и Форум-клубен живот не направите и един айфоньове да си ги мерят там. Имам чувството че няколко души в този сайт за това живеят. Сигурно във форума на Епъл не говорят толкова за айфони, колкото тук.

Дата:   19-12-11 11:53

Не говорят наистина, там няма такива каръци [smilie18]

Броиш ли темите за айфон, които Димов е пуснал, а?
[smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.