Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Въпрос за фототехника в ръчния багаж
Автор: jjivi   
Дата:   08-12-11 22:57

Здравейте!
Скоро ще ми се наложи да летя до България и в ръчния багаж искам да сложа два фотоапарата. Единият е турбосапунер, а другия DSLR с два обектива. И двата са с чанти и съответните филтри, карти, зарядни и т.н. Освен това нося и лаптоп със зарядно, външен диск и др. За първи път минавам с толкова техника и ми е притеснено дали няма да имам проблеми някъде по летищата или на митницата в България. Моля някой с опит да сподели дали има проблем с подобен багаж.

Благодаря предварително!!! [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос за фототехника в ръчния багаж
Автор: pif   
Дата:   08-12-11 23:01

Доста пъти съм минавал през летището с 2 фотоапарата, 3 обектива, лаптоп и осцилоскоп и не са ми правили проблем никога. Дори преди да влезем в ЕС. Не виждам причина някой да се заяде за 2 фотоапарата. Може би има значение от къде идваш.
Излизалите извън Европа да кажат.

Автор: jjivi   
Дата:   08-12-11 23:07

Благодаря за бързия отговор.
Летя от Хийтроу през Дюселдорф за София. Малко се притеснявам понеже е за първи път. И аз се надявам да няма проблеми.

[beer]

Автор: 4given   
Дата:   08-12-11 23:40

Няма да имаш проблеми, в Хийтроу само ще трябва да отвориш чантите.
Извън Европа също няма проблеми.

Автор: IvoZafirov   
Дата:   08-12-11 23:46

Преди 10 дни пътувах с раница 12 кг за ръчен багаж, в която имаше тяло, един 3 кг обектив, един китак, светкавица, зарядни, карти, лаптоп, сапунер и т.н. джаджи.

Никой никъде не ме пита какво е това, освен ако има лаптоп да го извадя заради скенера.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.