Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 за триене
Автор: баби-играят-с-теб   
Дата:   30-11-11 22:34

[smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Мечти и романтика
Дата:   30-11-11 22:35

Ако някой може да гледа на кафе или на карти, или чувства, че звездите му говорят или не е добре с главата, нека да каже, кога ще дойде най щастливия ден в който калпавия апарат с който снимам ще е далеч от мен. [smilie18]

Публикацията е редактирана (30-11-11 22:36)

Автор: nabis   
Дата:   30-11-11 22:35

а на теб какъв ти е стария ник, много ми приличаш на един адски готин младеж Наско...ама се обърках вече?[smile]

Дата:   30-11-11 22:38

Ако бях Наско, вероятно този Наско живее в София и като всеки, който живее в София взема 4 пъти повече пари от оня дето живее на село. Вероятно, ако бях Наско, нямаше да питам кога ще се разделя с моя евтин апарат, и ще взема друг с който да се хваля пред шефа, а той да цъка и да ми завижда. [beer]
Шефа, ако чете това, а предполагам, че го чете, може да ме вземе на работа и да ми плаща повече от 220 лева заплата.

Дата:   30-11-11 22:39

Ами не, той работеше в София преди години,когато яко оспамвахме зоната, но не беше от София, и извинявай, но пишеш типично в негов стил [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   30-11-11 23:40

Че то лошо няма, може и някой куриер да обърка доставката и за нова година, фото павилион да ми подарят нов фотоапарат, [smile]

Дата:   30-11-11 23:42

еееееееее, прекалено смело е това [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: asahi   
Дата:   30-11-11 23:43

Пиши на дедо Коледа, все пак.

Дата:   30-11-11 23:44

Точно така, той писма не връща а и е безплатно...да мечтаеш де, не плика и марката ;))))

Автор: ценослав   
Дата:   01-12-11 00:03

За кафе и карти, не ме бива в "гледането". Но предстакзам на боб с голяма точност. Та, фърлих боба и зърната показоха следното.
На години трябва да си 25-29. Не живееш в София. На неква "мътна" работа си, без да имаш договор и осигоровки, а иначе бачкаш яко. На по парите които получаваш, боба показва, че си някъде от Плевенско, Врачанско или Видинско. Ерген си. Та по тоя повод боба показва, че "сапунерката" има голяма вероятност да смениш с професионален фотоапарат само ако се запознаеш и задомиш с някоя щерка на фотографин от ФФ и по тоя начин "туриш ръка" и на щерката и на фототехниката му. Само внимавай!!! Той щерката ще прежали, но за техниката - война ще се води. Първоначлно благосклонно ще ти дава да снимаш с фотоапарата, ма после ще почне да се жали че му повреждаш техниката. Боба казва!!! В никакъв случай не ставай "зет на къща". Ще ти се отще и фотоапарат и фотография.[beer] [beer]

Публикацията е редактирана (01-12-11 00:11)

Дата:   01-12-11 00:06

добрият_старец [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   01-12-11 00:07

Моя боб към Каларащ сочи.

Дата:   01-12-11 00:09

какво е това асахи?? с щ или ш ?

Автор: ценослав   
Дата:   01-12-11 00:10

БОБА КАЗА, ХАЙ... [cool] [cool]

Автор: Jim__Beam   
Дата:   01-12-11 00:22

... Гледам , бая народ си хвърля боба .....

Та , место да го хвърляте , пращайте ми го по Еконт .... [smilie7] [smilie7] [smilie7]

.. Признат съм в половината Галактика , че готвя най-вкусния бобец ... от долната страна на Млечния път .....

Не си хвърляйте бобъ - дайте ми го !!! Плз ! ... [smilie8] [smilie8] [smilie8] ..... Ай , че ми писнало от мръФФки .... [smilie3]

Автор: Navy   
Дата:   01-12-11 00:29

Ъ

Дата:   01-12-11 00:32

Шъ, Набис. У Румънско някъде.

Дата:   01-12-11 02:20

ценослав[beer]

Много добро врачуване. )))
Поздрави за добрия коментар и ведрото настроение. Ако всички потребители на сайта имат това чувство за хумор ще бъде прекрасно. Познахте само две неща.[smilie3]
Специални поздрави за АСАХИ, той знае защо, ама аз да вмъкна, много пъти е давал ценни съвети, за което казвам едно голямо мерси[smile] а някой ден ще се радвам, ако имам вариант да го почерпя.
Джим Бим, [smile], до година ще видим кой повече кайсиева ракия ще изпие.

Публикацията е редактирана (01-12-11 02:44)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.