Автор: exile
Дата: 14-11-11 10:04
"Автор: ivodam
Дата: 14-11-11 09:26
Аз съм за Стоичков.
Изключително смешно ми е доцент от някакъв провинциален университет да се изживява като преподавател от Кембридж или Оксфорд."
И мнението ти е изключително смешно, но ще ти напомня, че лицьето, или както произнасяте думата по твоя роден край, Стоичков е от същата дълбока провинция, където преподава и половината софийски, бтв.
Понеже стоичков бил невероятен футболист и имал златна топка... Ма чакай, те златните топки не ги ли даваха, защото си страхотен футболист? Или за футболни заслуги дават докторска степен? Последно? Или за златна топка за футболни заслуги дават докторска степен...
ББ хвана Стоичков да му е медийна фигура, в крайна сметка нормално при близкото интелектуално развитие на двамата, или по-скоро липса на такова, и ПУ решиха да хванат вълната, що да не я хванат. Може да падне някоя стотинка. Безкрайно жалка постъпка на и без това действително все по-жалкия университет, който е емнация на цялото висшу образУвание, с разсейки из цялата държава. В СБХ поне с бой отхвърлиха идеята за правене на ББ член на съюза, ама Стоичков, който сигурно още се подписва с Х и от края на кариерата си освен обогатяване на българския речних с нови лексикални значения на думите за близки роднини, друго не е свършил - почетно звание. Що не. А преподавателския хонорар е около 3 лева на час по спомен, аферим.
|
|