Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Стоичков!
Автор: Cristinel   
Дата:   14-11-11 08:24

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Отговори на това съобщение
 Re: Стоичков!
Автор: Cristinel   
Дата:   14-11-11 08:25

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: shtukov   
Дата:   14-11-11 08:57

Какви мачлета могат да си спретват сега докторхонорискаузите..[smilie18]

Автор: shama   
Дата:   14-11-11 08:58

Против!
.

Автор: OIM   
Дата:   14-11-11 08:59

Ту партс , фърст тайм гут ,секънд тайм вертолейшън , не работали хорошо Айм мад ...

Автор: shtukov   
Дата:   14-11-11 09:00

За и против Стоичков-доктор, или писмото на Томов?

Автор: shama   
Дата:   14-11-11 09:01

Всъщност като видим премиера ни, нищо чудно Стоичков да стане и министър скоро време .

Автор: GOSPODIN   
Дата:   14-11-11 09:05

Смешна и типично българска реакция от човек, който има титла доцент.[smilie23]
Доктор хонорис кауза е почетна титла и не дава никакви права на удостоения.

Стоичков е давал и продължава да дава средства на университета и е направил следното :
Футболист номер 1 на България - 5 пъти
Златна обувка (Голмайстор на Европа)
„Златна топка“ на Франс футбол
Голмайстор на СП САЩ'94 с шест гола
Спортист номер 1 на Балканите
и много други, а отделно има и висша треньорска школа, която му дава право (лиценз) да бъде треньор на отбори от висшата лига или национални такива.

Доцент Томов си прави евтин балкански ПР, за да посъживи малко западналата си частна социологическа агенция "Скала"

Автор: Gruyu   
Дата:   14-11-11 09:08

Ицо заслужава и почетната титла "доктор хонорис кауза" на СУ Климент Охриски, катедра български език и литература, за разпространение и популяризиране на бг език и то най-вече в някои специфични изразни средства

Автор: tofo   
Дата:   14-11-11 09:12

Gruyu [smilie18] [smilie18] [smilie18] предимно сред испанските съдии...[smilie5]

Автор: tonyf   
Дата:   14-11-11 09:18

Не е така! Точно на Пловдивския университет заслужава, защото е популяризирал и наложил специфичното пловдивко наречие по света и унас! Има ли човек, дето да не знае "който играй пичели, който не играй, не пичели" и ред други славни и значими сентенции.

Автор: ninikolov   
Дата:   14-11-11 09:19

Приготвих се да пиша подробно и аргументирано, но няма смисъл.
Защото типично българска реакция е, когато някой постъпи очевидно правилно, да потърсим задни мисли и/или комерсиални подбуди и да го наречем подлец и комплексар.

Автор: ejko   
Дата:   14-11-11 09:25

На мен ми е по-странно, че има университет, в който може да учиш футбол като висше образование, а не почетна титла, означаваща "доктор по заслуги", която често се присъжда на разни актьори и т.н. уж допринесли за културното развитие личности. Иначе до колко спортът и културата имат общо...., е друг въпрос...!

Автор: ivodam   
Дата:   14-11-11 09:26

Аз съм за Стоичков.

Изключително смешно ми е доцент от някакъв провинциален университет да се изживява като преподавател от Кембридж или Оксфорд.

[smilie7]

Автор: Blackthrone   
Дата:   14-11-11 09:29

Жалко и смешно е Ицката, който е нагледен пример за прост, неук и вулгарен човек да имам каквото и да било с академичните среди

Автор: asahi   
Дата:   14-11-11 09:30

Пловдивският Университет е автономна организация и може да раздава титли на когото си поиска. Академичният съвет носи отговорност само пред собственото си реноме.

Автор: ejko   
Дата:   14-11-11 09:31

Щом има НСА и излизат висшисти, значи Ицето заслужава да е доктор... Много от учещите футбол там знаят по-малко от него за футбола..., така че...

Автор: orlindraganov   
Дата:   14-11-11 09:37

Ицата Стоичков

Автор: kerabo   
Дата:   14-11-11 09:44

Срам и позор за академичната общност - в частност на ПУ.

Автор: ivodam   
Дата:   14-11-11 09:47

Абе, що го мразите толко тоя човек, Стоичков?

[smilie7]

Автор: mimnin   
Дата:   14-11-11 09:50

Излагате се. Информирайте се за какво се дава хонорис кауза.
ДАВА СЕ ЗА ЗАСЛУГИ към учебното заведение.
Какви са заслугите на Стоичков ли?
Той беше награден заради приноса му за стартирането на проекта за Спортен комплекс на ПУ "Паисий Хилендарски".

Наистина успелите българи не трябва да помагат в страната си, защото ще получат само плювни и злоба насреща.

Автор: Славов   
Дата:   14-11-11 09:52

Хайде сега УЕФА да няправят накой уважаван професор, носител на златната топка и всичко ще е точно ....

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: exile   
Дата:   14-11-11 10:04

"Автор: ivodam
Дата: 14-11-11 09:26

Аз съм за Стоичков.

Изключително смешно ми е доцент от някакъв провинциален университет да се изживява като преподавател от Кембридж или Оксфорд."

И мнението ти е изключително смешно, но ще ти напомня, че лицьето, или както произнасяте думата по твоя роден край, Стоичков е от същата дълбока провинция, където преподава и половината софийски, бтв.

Понеже стоичков бил невероятен футболист и имал златна топка... Ма чакай, те златните топки не ги ли даваха, защото си страхотен футболист? Или за футболни заслуги дават докторска степен? Последно? Или за златна топка за футболни заслуги дават докторска степен... [smilie18]

ББ хвана Стоичков да му е медийна фигура, в крайна сметка нормално при близкото интелектуално развитие на двамата, или по-скоро липса на такова, и ПУ решиха да хванат вълната, що да не я хванат. Може да падне някоя стотинка. Безкрайно жалка постъпка на и без това действително все по-жалкия университет, който е емнация на цялото висшу образУвание, с разсейки из цялата държава. В СБХ поне с бой отхвърлиха идеята за правене на ББ член на съюза, ама Стоичков, който сигурно още се подписва с Х и от края на кариерата си освен обогатяване на българския речних с нови лексикални значения на думите за близки роднини, друго не е свършил - почетно звание. Що не. А преподавателския хонорар е около 3 лева на час по спомен, аферим.

Автор: mimnin   
Дата:   14-11-11 10:06

"докторска степен"[smilie18]

Да си бяхте превели "honoris causa" да видите какво означава поне.

Автор: exile   
Дата:   14-11-11 10:08

Така де, докторско звание, малко ми е рано сутрин още [smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.