Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Киндле 3 и сърфиране в нета
Автор: My.Point.Of.View   
Дата:   15-08-11 14:05

Въпросът ми е към тези, които имат Киндле трета версия - върви ли читаво - тоест -
1. може ли да се свалят файлове и да се запаметяват
2. да се отварят пдф в нов прозорец

И отделно - ако сте чели пдф с формат А4 - като завъртите екрана - добре ли се чете или е дребно и трябва да се увеличава?

Чува ли се нещо за нов голям Киндле ДХ или какъвто там беше?

И отделно от темата - дали има четец с електронно мастило, който да става и за интернет. Да не ми нагрява очите, че ми омръзна от тия екрани...

Отговори на това съобщение
 Re: Киндле 3 и сърфиране в нета
Автор: djogata   
Дата:   15-08-11 14:34

Браузъра има само основни функции, и не могат да се свалят файлове.

Автор: Orlin   
Дата:   15-08-11 14:46

За сърфиране не е много удобен, но става. Гадното е, че няма отделни прозорци, а само един. Ако много ти трябва да провериш пощата си - ще успееш, но не може да замени примерно един телефон с андроид.

ПДФ сканиран се чете, но се налага да местиш екрана наляво надясно. Липсва удобството.

От друга страна, лесно може да се прехвърлят всякакви текстови файлове, да се търсят и качват книги, дори и да запазвате и конвертирате страници от нета.

Четците с електронна книга не са добри за интернет - предназначението им е друго.

Автор: valen_tin   
Дата:   15-08-11 14:47

септември или октомври се говори за нови киндъли и таблети киндъл ... по-добре изчакай месец два

Автор: evelinster   
Дата:   15-08-11 14:53

Хората са ти казали вече, ама и аз да ти кажа - интернет и пдф има, ама само колкото за имането. Нещо спешно и за малко ако ти трябва става, иначе не.

Автор: My.Point.Of.View   
Дата:   15-08-11 15:25

много благодаря

Автор: s_dyakov   
Дата:   15-08-11 17:03

1.не
2.не
и за пдф-а не :)

Автор: odut   
Дата:   15-08-11 17:10

За това пък е доста добро устройство за четене на книги[smilie24]

Автор: equinox   
Дата:   15-08-11 17:17

1. От определени сайтове могат да се смъкват и запаметяват файлове - като този например: http://www.gutenberg.org/wiki/Main_Page; pdf-и до сега не съм смъквал.

2. не може; браузъра на киндъл не подържа pop-ups

Зависи от шрифта; ако размерът на шрифта е 16 няма нужда да се върти екрана, при по-малък размер обаче и да въртиш няма да помогне особено. Тогава трябва определени места от пдф-а да се увеличават. Става много мъчна работа за четене.

Автор: papadok   
Дата:   15-08-11 22:43

Потърси инфо за Nook Color на Barnes & Noble . Маниашка играчка - ни риба, ни рак. Таблет, ползван като електронен четец. IPS матрица на много прилична цена.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.