Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Катастрофа: Аржентина би бездушна България
Автор: krasi02   
Дата:   08-07-11 12:27

Момчетата играха добре, нищо че паднахме с 3-0.Можеше и да е по лошо ако се играеха повече геймове.За всичко е виновна полската водка с която се наливаха миналата вечер нашите юнаци, празнувайки загубата от Полша с 3-2. Водката се оказа менте, произведена във варненското село Игнатиево, въпреки твърденията на организаторите че е произведена в полското село Джибровка. Затова ние повече във Варна няма да играем сподели треньорът на българските волейболисти, докато не ни се осигури гарантирано пиене от производителя.

Отговори на това съобщение
 Re: Катастрофа: Аржентина би бездушна България
Автор: Тед   
Дата:   08-07-11 12:49

Е нали мен не са ме били ....да го...[smilie23]

Автор: cameraman   
Дата:   08-07-11 15:24

Той Краси е стар запалянко по волейбола/повече стар, отколкото запалянко/... Дори са ми казвали, че на времето бил на косъм от националния отбор... по пиене на водка...

Автор: krasi02   
Дата:   08-07-11 16:05

Ама аз си взимам от Каменарската, 5 годишна, варена снощи.Правена с чиста минерална вода от извора и син спирт за горене.[smilie21] [smilie21]

Автор: jekopj   
Дата:   08-07-11 20:01

Преди минути отнесохме Италия с 3:0.Браво на нашите!Владо Николов сякаш беше с най-голям принос...[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.