Автор: kkkolelo
Дата: 07-07-11 13:39
Автор: DidiAndreeva
Дата: 07-07-11 12:08
Сутринта и аз минах към 40-ина км. с колелото, покрай морето, през поле с нацъфтели слънчогледи, но рано, по хлад
------------------------------
Не моа повярвам ... 40 км по пясъка, аз и 100 м не изминавам ... може би караш по мокър пясък ...
Днес реших да оставя колата, ама голям зор с голямата чанта, много ибектиф, много нещо ... требе само да си оправя огледалото ... CATEYE, виждам всичко ...
atin, наистина съм виждал едно момиче някъде от 2000 г, най вече към 17 ч по Аспаруховия мост към града ... все там ... Отначало бях изумен, красавица, ... ... След 5-6 г като е видях и след това ... ами мисля, че беше вече анорексичка ... Последно преди 2-3 години като е видях към сфетофара пред Бизнес хотела (печатницата) добре облечена в студа, ушанка ... ноооо никакви светлоотразителни дрехи (или поне цветни), кара по разделителната линия на 2 ленти в натоварения трафик ...
Аз от 2003 до 2008 нонстоп с колело, над 50 000 км - всеки ден на работа, събота до Аладжата, Галата ... ноооо фар и стоп, огледало, отраз. дрехи, винаги най - вдясно, на места и по тротоара (от общината до ДНФ, щото са 2 тесни ленти) въпреки че карам с 40 ...
|
|