Автор: Jim__Beam
Дата: 04-07-11 14:35
... ай да Ви питам нещо тогава ..
.. Сбъднах си една от ученическите мечти ....
.. да съм горд собственик на Канон Т90 ...... е , верно , след 22 години ..... ама , пак е нещо ....
Това е нещо като да си мечтал за Москвич Алеко ...... и да си го купиш чак СЕГА ... ... ама карай ...
Та значи , придобих го .... сложих му батерии .... светна , обаче нищо повече ...
Като му сложих филм /изцъкан/ за проба .... избъжика нещо , зареди си го до първи кадър и започнаха да му се сменят режимите .... щото преди това не щеше ....
Обаче , до там .... не иска да щрака .. ... демек , не сработва затвора ...
Обектив - немам ... един пич ми каза , че може да е от това - без обектив да не позволява тази команда за да не се освети филмът .... бали го , може и да е така ..
Пък мен ме съмнява дали пък копчето /спусъка/ не е нещо преебан ... ма , знам ли - кът неам обектив да му врътна ....
Първо питане - дали е така и някой гъзар имал ли е тоя връх на техниката през ония години
Второ - ако всичко му е наред , от къде мога да си намеря/поръчам такъв преходник към ЕОС обективи ...
Снимки на машинката в долния пост ще турна !
П.П. - ако някой си го познае , ще му го върна срещу сумата за която съм го купил , но само срещу доказателства , че тялото е същото - серийният номер се вижда
... Някой нещо по въпроса .....
|
|