Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Фланелки с изрисувания паметник на съветската армия
Автор: upupa   
Дата:   02-07-11 17:39

Здравейтге,
Ако сте в крак с времето и ви хареса това което неизвестен, но талантлив, художник направи с паметника на несъществуващата отдавна съветска армия в София може да се сдобиете с оригинална фланелка с този съвременен шедьовър.
Фанелките са в размери L и XL в черно и сиво от качествен памук (Froots of the Loom) и се продават за 25 лв. в центъра на София близо до Попа. Ако някой иска да се сдобие да ми пише на личния адрес.[smile]
С поздрави:
Катерина Симеонова

Отговори на това съобщение
 Re: Фланелки с изрисувания паметник на съветската армия
Автор: IvoZafirov   
Дата:   02-07-11 17:49

Пу за мен една! [smile]

Автор: BlueHello   
Дата:   02-07-11 17:56

Да, ама една мацка снимала изрисуваното беше пуснала голям формат на снимката във ФБ и я предостави всеки да я ползва безплатно, защото някак си не е коректно да се прави бизнес от това, а и всеки, който иска може да си я изпечати където и върху каквото си поиска. Много готина постъпка, ако мога да го кажа така! [smilie8]

Освен това има вече едно място където ги печатат за 17лв. Ай моля ве![smilie21]

Давам и файла ако някой иска! Пък може и пуснатото у ФБ, ма ще ми е зор да го диря! [smilie5]

Автор: DidiAndreeva   
Дата:   02-07-11 18:12

И тук в предната тема пуснах линка за изтегляне на изображението , на който му се търси [smilie5]

Автор: Danvan16   
Дата:   02-07-11 18:35

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: Lalinda   
Дата:   02-07-11 21:11

Супер.
Ако използвате средствата от продажбата на фланелките за някакви интересни цели, бих се включила.

[smilie3]

Автор: Diandimov   
Дата:   03-07-11 09:17

От 14 годишна възраст нося XXL, така че за мен размер един хикс, а също и боклучарниците на H&M, са просто детско- юношеска конфекция.

И тениските на fruit of the loom са практически от най- долнокачествените матрали..

Освен това боядисания паметник можеше и много по- добре да стане. Що не пробва някой с шопа?

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.