Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15     всички  напред  последна
 Защо не живеете на село?
Автор: n1x0n   
Дата:   18-06-11 18:58

а?

Отговори на това съобщение
 Re: Защо не живеете на село?
Автор: georgi969   
Дата:   18-06-11 19:04

Че как да не съм на село?Тя селянията е наоколо.Снощи един съселянин си хвърли боклука от терасата.
Иначе селяните са супер хора все още ти викат "добър ден" даже и да не те познават.

Автор: Ivodam   

Що не, ако е немско или австрийско село...

[smilie7]

Автор: headcharge   

Нямам село. Иначе веднага се махам от града [smilie24] Наистина не разбирам хората които имат хубави къщи с райски дворове, гараж и т.н. колко тъпи трябва да са за да дойдат в Люлин под наем или с ипотечен кредит да си купят боклучаво "ново строителство", за да работят после цял живот на автомивка или в Кауфланд. [smilie11] Ама са в Софията [smilie7]

Автор: atrifonov   
Дата:   18-06-11 19:05

ми щото нямам село- за съжаление

Автор: tnt   
Дата:   18-06-11 19:09

обичам града. харесва ми лудницата. шумовете от преминаващи коли са ми приспивна песен. страх ме е от злобни кокошки и гъски. нямам никакъв фийлинг към копането на градинката с доматите. харесва ми да наблюдавам забързаните минувачи. радва ме устрема сутрин, когато юпитата тичат за работа. харесват ми цветните модни дрешки на мацките на високи токчета. не ми харесва миризмата на оборски тор.... мога да продължа до безкрай.

не е като да не съм изкарвала цели лета на "село", но винаги се връщах в градския училищен двор и на улиците с топката с огромен кеф и облекчение.

Автор: GuitarString   
Дата:   18-06-11 19:09

Хората от село определено не отиват в града заради панелката, а по-скоро въпреки това...

Дата:   18-06-11 19:14

Абе друго си е да имаш ТЕЦ вместо да цепиш дърва всяка вечер... и като си изхвърлиш боклука през балкона или като плюеш по вратите на асансьора, никой не знае че си бил ти [beer]

Автор: jivkojj   
Дата:   18-06-11 19:14

Е как бре?! Малко ли са софиянци?! От там по-голямо село, на къде?

Дата:   18-06-11 19:15

Аз не коментирам защо някой си от село е дошъл в града... тов е тяхна си работа. Питам лично вие защо не живеете на село. [smilie3]

Автор: universum   
Дата:   18-06-11 19:15

Може би е по-скъпо да се живее там.
Къщата, двора и ОГРАДАТА ако искаш да са табиетлийски направени или поне добре поддържани трябват доста повече труд и средства.
Градът и/или местоработата ако са на повече от 10-15 км. трябва да сметнем и разходи за поддръжка и гориво на 2 коли. Задължението да водиш децата на училище всеки ден.
На село обикновено интернет или няма или и да има е сякаш ту има ту няма. А мрежата и нейните възможности са необходимост и пристрастеност за много хора.
На село няма хипермаркети. Хранителни, строителни или ремонтни. Автосервизи и всякакви услуги и развлечения в кавички са в големите градове.

Автор: danvan16   
Дата:   18-06-11 19:16

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   18-06-11 19:18

danvan16 ти си един щастлив човек [smilie24]

Автор: nsirakov   
Дата:   18-06-11 19:20

с малко дете на село не става...

Автор: universum   
Дата:   18-06-11 19:21

Ако работиш до 20-тина км. на нашите пътища български и и печелиш добре няма проблем. Природата е мехлем за здравето.

Автор: Onakava   
Дата:   18-06-11 19:22

Като малка никога не съм имала село...всички ходеха лятото на село, пък аз - в Бургас.
Сега живея на село (то не е баш село, ами малко градче), всичко ми е под ръка, по - спокойно е, по - сигурно. Градът не ми липсва особено, на 15 мин ми е с колата - отскачам дотам за да си напазарувам нещо по - специално, да се видим с приятели, да разходя последния чифт обувки...такива неща.
Мечтая си за къщичка с градинка, да си садя доматки и розички, но засега нямам толкова парички.
С времето постепенно големите фирми се изтеглят извън градовете, по ред причини...тогава софиянци ще си поотдъхнете малко...само дето тогава ще трябва да биете път, за да си стигнете до офисите [smilie5]

Автор: kaiser.soze   
Дата:   18-06-11 19:22

аз съм на село [smilie25] много ми е гот [smilie21] [smilie21]

Автор: navy   
Дата:   18-06-11 19:24

голямото село [smilie5]

Дата:   18-06-11 19:25

На село няма хипермаркети. Хранителни, строителни или ремонтни.

Е те тия всекидневно ли ти трябват?
Не оспорвам, /стил на живот е/ само питам.

Автор: Ivodam   
Дата:   18-06-11 19:31

Е уточни все пак за какво село иде реч. Г-н премиерът живее на село, св. Иван Костов и той.

[smilie3]

Автор: Onakava   
Дата:   18-06-11 19:33

Специално за българското село, не мисля, че пазарът е проблем - един път седмично пазаруваш, пълниш хладилника и си готов. Проблемът в българските села са училищата и докторите, което прави труден избора за млади семейства с деца. Но и това ще се оправи с времето, мисля.

Автор: GuitarString   
Дата:   18-06-11 19:33

Аз като израстнала на село мога да споделя, че ми е било болно, че не можех да си избера училище, нямах възможност да се запиша на танци или някакъв спорт... В училище не можех да уча английски... Добре, че все пак имаше някаква библиотека и кино 2 пъти седмично...
Днес училище отдавна няма никакво, а и мен ме няма...
Понякога личните ни избори са в синхрон и с по-глобални процеси... И живея в града, за да съм близо до нещата, които са ми липсвали... Някой ден може пак да се заселя сред природата, но това ще стане, когато се наситя на града...
ПП Не си хвърлям боклука през балкона [smilie3]

Дата:   18-06-11 19:34

Село като село... не Красно Село и не Банкя. [smilie5]

Говоря за село тип Чуйпетльово, Сусурлево, Трапоклово, Трещеник и прочие.

Автор: navy   
Дата:   18-06-11 19:38

Много е ясно, защо НЕ живеят на село... що за въпрос [smilie8]

Автор: tnt   
Дата:   18-06-11 19:40

кое му е ясното? [smilie5]

първа  назад  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.