Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Слушате ли Zaz?
Автор: vga   
Дата:   17-05-11 09:28

Подозирам, че за тези, които слушат Zaz ще бъде странно, че чак сега я открих, но какво пък, предполагам, че ще изненадам и някои приятно. Работата е там, че съм голям фен на Marion Cotillard и наскоро гледах пак една от най-големите ѝ роли - на Едит Пиаф. Препоръчвам и филма, на който не го е гледал. Харесва ми много атмосферата на Франция в него, улиците, пеенето за удоволствие и малко пари... и все си мислех колко си прекрасно е било да живееш по това време в Париж. Тия дни случайно попаднах на французойката Zaz, чийто специфичен глас носи нещо от Едит. Не че прилича като тембър, просто има специфичен елемент. Приличат си и по това, че пеят по улиците и са близо до хората. Не съм очаквал, че в днешния комерсиален свят за музикални звезди, ще имам шанса да отида в Париж и да чуя в 2 през нощта примерно подобна изпълнителка на улицата. Или в някое кафе или където и да е... Зарадва ме тая мисъл. И то защото е в сегашното време, където толкова много неща ми харесват, а Zaz изглежда шик, модерна, весела... някак си пак получавам едно усещане за обаятелна френска атмосфера. Много ми е гот от този факт и реших да споделя [smilie5] [smilie24]

Това ще да е големият ѝ хит - Je Veux в улично изпълнение

http://www.youtube.com/watch?v=AQ9zeDd0mpg

А това е личният ми фаворит и една от най-хубавите песни, които съм чувал като цяло - Eblouie Par La Nuit

http://www.youtube.com/watch?v=VIyq4wQD1rU

Отговори на това съобщение
 Re: Слушате ли Zaz?
Автор: iPonche   
Дата:   17-05-11 09:39

Да, кеф! Благодаря [smile]

Автор: kkkolelo   
Дата:   17-05-11 09:44

[thankyou] [cool] [thankyou] [cool]

Благодаря ти, не е познавах, въпреки хилядите албуми, които имам ... но със съвременна френска музика много малко ... изключително чаровна, атмосфера .... [cool]

Автор: Rustygun   
Дата:   17-05-11 10:04

Приятно! Благодаря! [smile]

Автор: fizo   
Дата:   17-05-11 10:21

Супер е и на мен ми е любима от скоро :)

Автор: Lalinda   
Дата:   17-05-11 11:55

Твърде умилително, но... ако не си живял в Париж, създава очакваната илюзия.
[smilie18]

Автор: мара   
Дата:   17-05-11 11:58

ааа, слушаме, слушаме! показаха ни я наскоро ;)

Автор: kkkolelo   
Дата:   17-05-11 12:18

Lalinda, не ни отнемай илюзиите [smilie5]

Автор: vga   
Дата:   17-05-11 12:34

Обиколил съм голяма част от Франция, като турист, никога не съм живял. Общо да имам около 30 дни в страната. Но никога не съм бил в Париж. Попадал съм на страхотни места, главно малки, и съм си изкарвал добре, във въхранена романтика. Това момиче обаче е първото нещо от години, което ме накара да поискам да отида и да видя Париж. А съм сигурен, че той ще е толкова хубав, колкото го видя. [smile]

Автор: roussinoff   
Дата:   17-05-11 15:36

Много приятна! Преди месец, я чух за първи път. Изключително оригинален глас, напомня Пиаф с пеене, поведение и чара на шансона!

Автор: alsash   
Дата:   17-05-11 16:35

Приятно! Благодаря![smile]

Автор: Veronique   
Дата:   17-05-11 17:05

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.